Skriv din beskrivning här!

Träna

Snart ska jag iväg och träna med min pt på sats. Ska bli kul men asa jobbigt! Som alltid. Kommer vara som en död groda ikväll! hahhahaha! Ska försöka göra så bra som möjligt ifrån mig. Kram

Fin dag!


Jippi!

Idag är det valborg + jag har ledit. Jag fick just reda på att jag skulle få en privat lektion på torsdag i ridning. Så rätt bra är livet asså! Igår var vi på middag hos nårga vänner och vi kom hem väldigt sent det är därför jag inte bloggade! Hihihi. Idag ska vi också bort fast till några andra så det ska väl bli kul. Kramizzar!

Trevligt väder!

Här kommer lite söta vår bilder igen! Älskar våren!













LOVE THE SPRING<3

Shopping när det är som bäst

Igår var jag i stan. Jag själv hittade en jätte vacker blus från moki och ett jätte snyggt linne från Hunkydory. Blusen kommer jag få i födelsedags present (hahah även fast den var billigare!:( fast vill ju såklart ha linnet direckt!) Och så fick jag då linnet nu på direckten. Här kommer lite bilder på linnet!

Framsidan!!:)
Baksidan!!:)

Sunday

Idag är det söndag. Jag brukar känna mig stressad på söndagar men nu gör jag inte det för vi har ju ledit imorgon! Jippi! Idag ska jag iallafall till stan och shoppa lite med mamma och clara. Ska få titta på lite kläder och så. Sedan blir det en film i kväll. Vi får se vilken?

Sjuk....

När jag kom till tennisen kände jag att jag inte mådde så bra med började spela endå! (dumma mig!) sedan fick jag jätte (JÄTTE!!!) ont i huvudet så jag var tvungen att åka hem. När jag var hemma började jag må lite illa men sedan så la jag mig och vila och då blev allt bättre fast jag tog endå en huvudvärks tablett och nu mår jag bättre men liggre fortfarande och vilar i soffan. Huvudet känns fortfarande lite dött! Hhahaha!
Fast en god smoothi är ju alldrig fel!

Tennis

Snart ska jag åka och spela tennis. Är ganska trött men får rycka upp mig lite! Hahahah! Sedan ska jag nog åka he migen och göra något  roligt. Bloggar lite mera sen.

Igår

Förlåt för att jag inte blogga så mycket igår men det blev en väldigt stressig dag! Iallafall tänkte jag brerätta lite om vad jag gjorde.
Först kom jag hem från skolan. Bytte snabbt om och åt för att sedan åka till mina kusiner (clara och jag). När vi var hos dem lekte vi lite med dem för att sedan åka till tv4 studion. När vi väl var där så stog vi i en lång kö för att komma in. När vi var inne var det fullt med anda personer. När det sedan började fick man se närparen dansade och så som vanligt. När lets dance var klart fick vi skjuts hem för att sedan lägga oss och sova. Bra eftermiddag!
Clara tyckte också det var kul!

Sart sommar

Man känner värkligen att sommarn är på väg vädret är på topp och blommorna blommar för fullt!
Lite bilder från igår vill bara att det hära vädret ska fortsätta i all eveghet! Hahaha<3

Friday

Nu är det fredag igen och den här helgen är ju lite speciell för att det är Valborg så vi har 4 dagars helg! Kommer bli såå skönt! Iallafall så sitter jag nu i soffan och tittar som vanligt på vakna med the voice. Snart ska jag till skolan! Så bye bye!


REVENGE

Snart börjar revenge! Sååå spänd! Älskar revenge. Nu är också läxan klar så det är bara att ta det lugnt och ha det skönt! Jippi! Och imorgon är det fredag kan det nästa bli bättre? (ja men det är iallafall super bra!)

Dag 6: Mina favorit bloggar

-http://fokis.se/
-http://kenzas.se/
-http://majzan.blogg.se/
-http://ponnytoking.blogg.se/
-http://justindrewbieber.blogg.se/
-http://liinaaa.blogg.se/
-http://agnesalmvarn.blogg.se/
-http://juststyle.blogg.se/

Bara några av mina favorit bloggar som jag brukar gå in på typ varje dag. Väldigt trevliga bloggar!

<3333

Its afternoon

Nu är det eftermiddag och jag har precis kommit hem från ett jogging pass med Sofia! Det gick vell bra men blev väldigt trött! Nu sitter jag i soffan och tar det litelungt framför tv:n. Sedan blir det läxor. Imorgon är det fredag och jag missar min ridning IGEN! För att mina kusiner (små kusiner) har bjudit mig och Clara på lets dance imorgon. Frår väl se hur det blir? Bruker inte se det men det är kul att vara med mina gulliga kusiner!

För många år sedna med min älskade kusin<33

Dag 5: Mina favorit program

Här kommer några av mina favorit program!
- Gossip girl
- Vampire diaries
- Revenge
- Top model
- Grey's anatomy
- Melodifestivalen
- Simpsons
Det där var några av mina favorit program som går nu på tv finns några till men det går inte just nu så..
<33

Dag 4: Min Familj

Nu tänkte jag berätta lite om min fina familj. Vi är fyra i min familj mamma Ulla, pappa per, syster Clara och jag. (och sedan såklart Ina och Gonza!) Min mamma jobbar som läkare och min pappa som ekonom. Min syster har samma intressen som mig, rida och spela tennis! Hahahah! Lite roligt. Hon är super duktig på att rida och lite bättre än mig på tennis. Hon spelar även tvärflöjt en gång i veckan.

Ridning

Idag fick jag inte rida min älskling men det gick endå väldigt bra! Här är några bilder på mig och Amigo!
<33333

Låååång dag

Idag är det onsdag och det är låååång dag i skolan! Vi går till 4! Öh.... Hatar onsdagar på det sättet! Men idag har vi ridning så det är super kul!!!! Längtar! Idag är det dressyr och nästa gång markarbete<3 jippi


Top model, desperate housewives

Nu sitter jag och tittar på på tv igen. Så skönt att bara sitta och ta det lugnt efter en lång dag. På tisdagar är det super roliga pogram så det är ju glädje. Annars har jag vart ute hela nästan hela dagen idag så nu var det skönt att komma in! Men det har ju vart värsta vår vädret idag så man får ju passa på! Hihihi!

Eftermiddag

Idag har jag vart med Emelie då fotade vi (jag mest hihihi) så här kommer lite bilder!
Loves u (inte på det sättet)
Och lite läxläsning!
Kram

Neeeej!

Öh....... Får typ ingen sovmorgon idag för att jag måste gå till doktorn. Sedan vet jag inte om jag ska åka hem eller om jag ska gå till skolan 1 timme för tidigt? Gud! Den enda sovmorgon man får får man skippa:(
Aja...


Dag 3: Mina favoritmärken/butiker

Här kommer ett inlägg om mina favoritmärken och favoritbutiker.
Jag älskar somsagt att shoppa, både att prova kläder i en butik men nu har jag också börjat shoppa på nätet. Det är så kul när man en dag bara får hem ett klädesplagg i brevlådan, den känslan är underbar! =) När jag är i stan med mina kompisar eller med familjen brukar jaa oftast handla på:
- H&M
- Gina Tricot
- Hollister
- Monki
Andra märken/butiker som jag gillar är: Odd Molly, Abercrombie, Forever 21, Victoria's Secret, Fokiwa, Converse (alltså skor) och Juicy Couture. När jag handlar Jeans brukar jag oftast köpa dem JC för de har alla märken och modeller.
Världens skönaste over size tröja från Gina Tricot
En ganska ny tröja från H&M
Snygg skjorta från Hollister
Snygg spetsblus från Monki
Min favorit tröja från Juicy Couture <3 <3
Min favorit bikini från Victoria's Secret
Min älskade Fokiwa blus! <3
Superfin sommarklänning från Forever 21
Älskade Converse <3
En till superfin klänning sommarklänning men den här är från Abercrombie and Fitch

Skolavslutnings klänning

Håller just nu på att titta på lite skolavslutnings klänningar! Inte så lång tid kvar nu! JIPPI! Gud va glad man blir bara av att tänka på det. Iallafall så har jag tittat på lite olika sidor. Känns ju väldigt kul att titta på det! Hahah<3 Vill tyvärr inte visa någon för er men här kommer en härlig sommar bild!

Jag (fulizz) med SÖTIZARNA!

In the bed

Ligger i sängen nu och läser Frida! Nya numret. Snart ska jag nog gå och lägga mig? Har iallafall haft en super skön dag med lite (HÅRD!) träning med pt:n, gosat med kaninerna, bloggat, nät shoppat lite och helt enkelt bara tagit det lugnt! Skön dag! God natt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3029133/images/2012/pic_199584608.jpg" class="image">


Sunday:(

Idag är det söndag! Har typ söndags ångest! Gillar inte söndagar asså! Iallafall....
Idag har jag vart och tränat på SATS det var så himla jobbigt! Tomas är så himla hård! Hållde typ på att dö där! Jag har också tittat igenom gamla bilder! Ah... gud var roligt det va! Jag såg ju helt knäpp ut när jag var 5! hahaha!

Inte så gammal men kommer du ihåg Sofia? Hahhaha!

Dag 2:Mina Intressen

Jag har en många intressen men mitt största intresse är ridningen! Jag älskar verkligen att rida! Jag älskar också att spela tennis. Att vara med mina kompisar är också super mysigt. Speciellt när vi bakar! Hahaha! Men bloggningen är också ett stort intresse! Hihihi love!
- Ridninig
- Tennis
- Blogga
- Baka
- Fotografera
- Kompisar
- Laga mat
Haha en gammal bild på mig! Från förr förra sommaren
Hittade de här bilderna! Började skratta! Haha så små alla var!





Studsmattan! <3

Fina Clara!
Och mig hehehe!
Kram

Morotskaka, igen...

Clara bakade en morotskaka under tiden som jag var i stan. Så nu sitter jag framför TV:n och njuter. Här kommer lite bilder på resultatet!

Lördag!

Idag är det lördag och klockan är 16:15. Hitills har jag hunnit göra en massa grejer, jag har vart på teori i stallet, vart med mina sötizar (kaninerna), vart inne i stan och köpt precenter till min syster och tittat på nya möbler till rummet! Snart ska vi äta en god middag. Härlig dag hitills. Ikväll blir det film med något gottig i skålen. Tänkte nog se In Time! Ska bli kul! Ha en fortsatt trevlig dag.
Kanske blir lite bak på eftermiddagen också<33 Längtar!

Dag 1: Mitt namn

Mitt namn är Maja. Jag har döpt denna blogg till Majkotts för att jag ibland också kan kallas för de. Jag älska mitt namn, inget speciellt med det<3

Länkning

Till en fantastisk blogg. Hon har en super fin blogg som handlar om hennes vardag och lite andra intresanta saker. Hennes blogg är super fin, här är en länkning till hennes blogg:http://linnahlborg.blogg.se/

Mig själv

Nu tänkte jag göra inlägg som berättar lite mera om mig själv. De här inläggen
Dag 1:Mitt namn
Dag 2:Mina intressen
Dag 3:Mina favorit märken
Dag 4:Min Familj
Dag 5:Mina favorit pogram
Dag 6:Mina favorit bloggar
Dag 7:Mina vänner
Det hära kommer jag hålla på med i sju dagar får se om jag börjar idag eller imorgon?

FREDAG<3

Nu är äntligen veckan slut och det är helt! Gud va härligt! Nu sitter jag och tittar på simsons hahahaah! Men snart ska jag sätta på mig ridkläderna för att sedan åka och rida. Ska bli super kul! Längtar!
LOVLEY BETTY<33

FREDAG

Nu är det entligen FREDAG igen! Har längtat! Idag ska jag rida och vara med kompisar. Ska bli super kul! Men först ska jag klara av skolan. På förmiddagen har vi tema dag så det är chill! Kram!


Revenge

Nu sitter jag och tittar på ett super spännande revenge. Super kul! Snart ska jag gå och lägga mig och imorgon är det FREDAG! Jippi! Skönt asså. Glad att det är helg snart och jag ska rida, spela tennis, vara med kompisar och en massa andra roliga saker så. Längtar!

Bakat (igen<3)

Nu har Sofia gått hem. Vi hade det super kul! Vi bakade morots kaka till imorgon! Ska bli mumsigt att smaka. Det enda problemet är att jag inte vet hur jag ska få med det till skolan imorgon? Hahahah! Aja här kommer några bilder!
Fina Sofia och jag!! Hahahah!
Snygga jag!
Kram

Beautiful Morning

På morgonen när jag vaknade tittade jag ut genom mitt sora fönster och såg det hära! Väldigt trevligt asså! Himlen är klarblå och träden är gröna, det ligger också ett litet lager med frost på marken. Fantastico morning! Idag kommer det blir bakning och springning med Sofia efter skolan. Ska blir super kul! Ha en bra torsdag!

Ridning (mode)

Idag har jag vart och ridit jag fick min bästa älskling igen! Vi hade lite leka och så. Det var super kul!
Sötaste plutten och jag<33
Vet att det kanske inte ser bäst ut men det var ju lekar.... hihihi<3
Emelie men hennes plutt Zimba!
Maja med Szanelka<3
Och nu lite mode i ridningens väg.
Mountain horse är ett väldigt populär märke i ridväg. Tycker de har snygga läder och så så ett +
Tretorn. De är riktigt snygga vill jag bara säga!
Och sedan kinsland har ju redan breättat så ett plus bra +++
Och till sist John Whitaker ridbyxorna! +++++
Kram


Majas favoriter (mode)

Här mommer det komma några favorite just nu! Och kanske någon som jag vill ha. (Mode=in love)
Min älskade Juicy Couture väska!!! Älskar det märket! Älskar också min gamla Juicy väska den hänger där i garderoben, (och blir iblan.... använd! HIHIH)
Min tröja därifrån också! Älskar tröjor som är enkla men med något snyggt tryck på= Gilla!
Converse! Ett par tradionella converse lyxar alltid till outfiten! Enkla=Snygga! Absoulut ett plus på sidan +
Snygg sommar klänning bra att ha i garderoben! Snyggt med lite blommigt i sommar! (nu valde jag bara ut några av mina favorit grejor från USA men älskar ALLA! hahah)
Min älskade h&M tröja! (nu är det då mest fokus på mig på denna mild men låsas all du bara ser tröjan!) Denna tröjan är mönstrad=+ till våren!
De klassiska jeansshortsen! Perfeckt till sommaren! =Gilla gilla!
Sammanfattning= Till sommaren är det fint med blommit och mönstrat med ett par jeansshort kanske? Men man ska fortfarande hålla en röd linie ich ha på sig lite blandat av enkelt och lite mera exlusivt. Och sedan är det också snyggt med en matchande väska till! Såklart!

Mitt mode

I mina ögon så är mode kläder, vad som är nytt för sesongen! Mode något jag älskar! Jag är beroende av att titta i tiningar, för att få en massa inseration! Jag älskar att köpa olika mode tiningar. En sak jag också brukar göra cirka varje dag är att gå in på modebloggar. Jag har min egen stil men jag vill fortfarande ta lite inspiration från andra saker en mej själv. Ett stort intresse för mig ät att gå och shoppa! Tex när jag var i USA, det var DRÖMMER det fanns juice Couture, forever 21 och en massa flera saker. Mode är en av mitt liv. Jag är en väldigt mode inriktad tjej.


Ut och slut

Nu ska jag snart sova! Har sätt klart på ett super good tv pugram. Imorgon blir det lite mode inlägg! Love mode, design and everything in the bransch!!! Så det kommer det vara imorgon. Spännande? Aja, vi får väl se. Hoppas ni gillar min blogg alla snälla nya läsare!


Good working

Nu har Emelie och jag bakat klart. Det gick super bra! Vi gjorde blåbärs muffins och en kladdkaka. De blev super goda! Såklart! Hahahah! Snart ska jag äta middag och efter det så ska jag nog titta på tv. Trevlig efter middag! Här kommer lite bilder!
Lite paus hihihi.
Och är är de! Mmmm.... De blev super goda! (Mina)
Emelies fiiiina kaka!
Hoppas ni gillade bilderna!

Baka en kaka

Nu ska Emelie snart börja baka<33 Kuli puli!<3 Men först ska vi ta lite gott mellis<33 Tror att det blir lite yougurt<33 Och i bakningens väg så blir det nog någon muffins eller en kaka<33 Puffi<3

Diss & Hiss

Vi kan börja med en hiss!<33
Kingsland! Jag ger de en hiss för att deras kläder blir bara snyggare och snyggare! Deras nya sommar kolektion (ej hur det stavas!) är super snygg! Märket är super snyggt och bra på allt nästan! Det är bara att de är väldigt dyrt!
Och nu till dissen!
Den här hjälmen pratade mina kompisar om, att den var jätte ful och så. Nu på morgonen när jag tittade på bilder på den så ja..... jag håller het och hållet med! Det här är en Jonh Whitaker hjälm. Diss på den!

Glädje

Idag har vi sov morgon och bara två lektioner<333 Sååååå skönt! En väldigt lugn dag helt enkelt! Sedan ska jag somsagt baka med Emelie. Just nu tittar jag på Vakna med the voice! Och bloggar! HIHIHI<3 LOve
Snön är borta nu!<33

Godnatt<333

Sötizar nu ska jag snart gå och lägga mig<3 Nu har jag tittat klart på min späääääääänande serie!!! Alkatraz varje måndag tipsar!!!! 21 till 22<3 Imorgon är tisadg och jag ska baka med Emelie efter skolan sedan skajag baka igen på onsdagen med sofia!!!<33 Hahahah! Mycket bakning<3 Annars ska jag bara ta det lungnt imorgon! Härlig dag<33 Hihihi<3
Lovley me and GONZA<<333

Bilder från Badpartyt

Här kommer lite fina bilder från igår<3 Hahahh!'
Hahahah! Gud va fin bild asså! Vi är i bakgrunden
Hihihi<3 Fina bilder! Hoppas ni gillar<3 Kram<3

Äppelkräm! <3

Nu har jag precis kommit hem efter att ha spelat tennis och varit hemma hos min kompis Klara. Vi hade superkul! Nu sitter jag i soffan, tittar på Alcatraz och äter äppelkräm som Clara var snäll gjorde till mig. När jag var i USA för mer än en månad sedan var jag somsagt i San Francisco och beökte Alcatraz fängelset. Därför är det extra kul att se denna serie eftersom jag känner igen vissa delar av fängelset där vi var!
Lite bilder som Clara har tagit på äppelkrämen.
Mmmm... Tack Clara <3

Vår bilder från igår

Igår tog jag och Clara lite vår bilder. Hoppas ni gillar dem! Glöm inte att kommentera och tycka till på bloggen!
Jag och väldens sötaste Gonza <3 <3
<3 <3
Min syster Clara och världens sötaste Ina <3 <3 <3 <3

Måndag morgon

Nu är det måndag igen och jag sitter på min välkända buss med mitt tennis racket! Idag kommer Sofia vara i skolan så det är iallafall superkul! Hon har vart i Australien så hon måste berätta allt! För det var så länge sen jag var där<3 Sofia får liksom ställa upp lite här! Hahaha! Kram!<3


Bloglovin

Ni får gätte gärna följa mig på Bloglovin<33 Skaffade det idag så det skulle vart super kul!<333 Jag står gärna upp på Bloglovin byten och så! Det är bara att fråga på<33 Kram!

Neeej!

Imorgon är det skola! Nu har jag iallafall kommit hem från badet. Ska snart sätta på tv:n ska bli så skönt att bara sätta på tv:n och slappa på en söndags kväll!<33 Har iallafall inga läxor och det är skönt! Så jag inte behöver sitta och göra läxor nu på kvällen! Hihihi<3
Läs de hära bloggarna för att de är bäst<33 www.ponnytoking.blogg.se www.majzan.blogg.se www.liinaaa.blogg.se www.juuliaafoto.blogg.se
Det finns massa andra bra bloggar också men orkar inte skriva de<33 Hihihi<3
<33

Tack, tack!

Jag ville bara säga att ni är bäst! Det är så kul att logga in på blogg.se och se att så många har kommenterat! Tack!! Fortsätt så!! :)


Förstorar

Så ni bara vet så kommer det från och med nu vara lite större bilder. Jag tycket själv att de är för små och fjuttiga.

Kaninerna

Nu har jag precis kommit upp från kaninerna<33 De är så söta! Jag fixade till det lite hos dom städade buren och bara satt och gosade med en i taget i den sköna fatboyen<33 Mysigt! Clara är på någon uppvisning så jag var helt själv. Lite tråkigt:( Snart blir den goooood middag<33 (oxfile med klyftpotatis och bearnaisesås<3333 Mmmmmm...)
Pussisar<33

Dagens outfit

Blus-Hollister
Jeans-Gap

Vår :)

Idag har jag vart ute och fotat igen! Det är ju bara så kul! Vissa bilder kanske är lite lika men jag älskar de endå!!!
Tog Claras skor! HIhihhihi! Det var ju så kallt om fötterna annars!
Våren är så härlig<33

Its Sunday

Idag är det söndag<33 Idag ska jag fixa lite nere hos kaninerna (bilder kanske kommer?) sedan ska jag ta det lungt, jag ska också gå och bada (badparty med klassen). Inte den roligaste söndagen men rolig<333 Vi får väl se! Jag har nu på morgonen vart med och beställt en SUPER KUL!!!!!!!!!! födelsedags present som jag kommer att få! (en till! hahahaha får veta alla presenter!) nej men det är bara för att mamma och pappa inte vill beställa fel! För den är så dyr! Längtar tills den 16 juni!!! 1.för att jag fyller år 2.vi har sommarlov då 3. Dagen efter min födelsedag så ska jag åka på ridläger!<333 Kul i jul (sommar! hahahahah) Kramizar
från igår! Innan chokladbollarna var färdiga!<33

Chokladbollar!

Nu har jag och Clara bakat chokladbollar. Här kommer lite bilder
En stor och en liten <3

HYDRATIME plus

Här kommer bilder på aniktskrämen som jag köpte idag! Den är bara bäst!

Snö i april! =(

Här kommer lite bilderfrån idag som jag har tagit med systemkameran som äntligen är laddad! Så tråkigt att det började snöa idag alltså, men jag fick iallafall lite fina bilder!
Ingen cykling idag alltså!
Snön som smälter...
Våren är iallafall på väg!

Min dag

Idag började min dag med att vakna upp och äta en supergod frukost <33
Sedan blev det tennis med syster Clara<3 Det gick super! Det var super kul! Sedan åkte vi till Lidingö centrum för att köpa en ny ansiktskräm till mig och en kamera laddare för att den hade gått sönder somsagt! Efter det åkte vi till Danderyd till en häst butik som hette MyOne super bra faktiskt! Det var min kompis som tipsade! Där tittade jag på Tretorn ridstövlar (som jag nästan är 100% säker på att jag kommer få i födelsedags present<33) och för att titta på lite andra saker. Det var super kul! Men tyvärr så vet jag lite saker jag kommer få nu och ja... det är faktiskt inte så kul! Hahahaha! Sedan åkte vi till en möbel butik för att titta på lite mer mattor till mitt rum. När vi sedan var väldigt trötta och hungriga så åkte vi hem till maten som pappa hade lagat<33 Det blev lax i ugnen med ett lager med mangochatni och sesamfrön på toppen och en härlig risotto<33 Gotti gotti! Och nu så sitter jag här och bloggar<33 Snart ska vi baka goda choklad bollar! Och Ikväll så ska vi nog hyra någon spännande film<33 Längtar! Kramizzzar!
Dålig morgon men eftermiddagen ja...... snön har väl smält lite i allafall<33


Lovley HOME

Det är såååå skönt att vara hemma igen! Borta bra (skolan=dåligt hahahaha) hemma bäst!!! Snart ska jag sätta på tv:n men först blir det att baka hemgjorda skones<33 Såå gott! Alltid! Känner redan lukten!  HIHIHIHi<3 Sedan blir det middag<33
Söta INA<3
Sötizen Gonza!

Plugga in the school

Nu sitter jag och väntar på min lärare. France! Pluggar in i sista sekunden mina glosor! Hahaha! Dålig jag är! Nu kommer hon så hejdåq


Fredag 13

Sitter nu här i den sköna soffan! Och kommer på att det är fredag 13!!!!!!!! Kommer dö idag! Vi har ett läxförhör! Kommer svimma och sluta andas och då dör jag ju!!!Får vell tänka på något posetift! Hahaha


PURE SEDUCTION

Nu ligger jag här i min säng och luktar på en av mina favorit parfymer<33 (vet lite miffat!) Snart ska jag nog sova men är inte alls trött (som vanligt) hihihi<3 Super glad för att ni följer min blogg! Tyvärr kan jag inte ta så många nya bilder! Allafall inte så fina men snart får vi en ny laddare till system kameran och då blir det foto bombs! Hihihi! Love to fota!<33


18:24

Nu har jag gjort klart franska läxan och sitter och bloggar som ni märker. Sitter med MacBookPro:en och tittar lite<3 Tv:n är på och jag sitter (igen) och chillar<3 Hahahah<3 Imorgon blir det middag hos några kompisar! Ska bli kul! LOVLEY FRIDAY<333 Längtar! Får inte glömma Vampyre Dires (hihihi fel stavat veeet!) Måste spela in!<333 Bästa!
Kramizar!
ÄLSKAR ER INA GONZA (OCH BETTY<333333)!!!!!!!!!

Stockholm forever

Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan<3 Snart ska jag åka och köpa en present tills på fredag<333 :((( sedan när jag kommer hem igen ja..... Då måste jag göra läxor!!! Tråkigt! Men imorgon är det fredag så veckan är ju allafall snart slut<333 Jippi!


Ridningen<33

Nu har jag kommit hem från en rolig ridning<3 Jag fick min älskling igen<33 Love her! Idag jobbade vi med skänkeln och ställning + tempo växlingar<33 Det gick VÄRKLIGEN inte så bra idag! Betty är väldigt stark i sin vänstra sida så ibörjan av övningen gick det bra hon lyssnade och gjorde fina passeringar. Men sedan när vi bytte varv och då skulle arbeta åt andra hållet ja då bara dog hon! Hahahah! Nej men Betty är väldigt svag i sin högra sida så då blev hon jätte lat och envis. Jag försökte men det gick inte så bra:( Sedan fick jag själv arbeta lite in i det sista och fixa till felen medans de andra skrittade. Då gick det ok men hon var fortfarande lite lat och envis den lilla fisen! Men för mig är hon oftast en ängel<333 Kramizar! Från oss!<33
Ska fixa datorn men inte just nu så tyvärr så blir det inga bilder:((((((((

Dålig dag!

Förlåt för att jag typ helt har glömt bort att blogga idag<3 Har fat sååå mycket att göra! Först så gick jag i skolan till kl 4, sedan åkte jag hem till mig för att hämta ridkläder och mat för att ta med till stallet, sedan så åt jag i stallet med några andra för att sedan rida (kommande inlägg) och nu på kvällen har det BARA blivit pluggning. Har typ dött! Nu hade jag några sekunder över så jag bloggade lite<3 Puuuuuus!
Går nu häller inte att ladda upp en bild! Sorry! ..... DATOR!

Onsdag

Idag är det onsdag<3 Första halvan av dagen är trååååkig! Men sedan kl 16:00 efter skolan då börjar det roliga!!! Först ska jag vara med Emelie och sedan åka till stallet för att rida<3 lovei lovei!


Cool!

Nu sitter jag här och tittar på medans Emelie klipper sig. Det coola med salongen och det som är så speciellt från min är att det finns massage stolar! Hihihi! Sååå skönt ju! Coolt! Sedan drar vi hem till mig för att äta och fixa naglarna på varandra ni får se resultatet sen<333
Ps. Bilden är på min söta bessti från några veckor sedan! Men nu är hon i Australien<3


Hair cut

Nu är jag på väg mot stan för att följa med Emelie hos frisören<3 Lite tipsare! Jag tycker att hon ska klippa page! Hahahah! Eller Bobby frisyr! Hon kommer bli super!
Kram


Tisdag

Idag blir det endå en väldigt skön dag för att vi bara har två lektioner och inga läxor. Kanske ska vara med någon kompis eller gå till stallet eller både och. Ska allafall bli skönt med en kort skoldag. Men imorgon blir det en lååååång skoldag!!!! Längtar inte men sen efter skolan så är det super kul för då är jag först med henne sen åker vi till stallet tillsammans för att vi rider i samma ridgrupp.
Kram


My lovley

image description
My lovley BETTY<333333
Skulle såååååååååå gärna vilja köööpa henne<33
Pussis<3
Ska göra ett litet collage med en super gullig outfit till henne så att hon matchar till mig<333
Min älskling<333333333

Äntligen

Här kommer äntligen bilderna på min nya vårjacka! Jag köpte den somsagt på Peak.

Tv tv tv

Nu sitter jag och tittar på tv med familjen! Kl 21:00 då blir det Alcatraz. Det är en film, hoppas att den är bra! Blev bara lite sugen på att se den för att vi har ju vart där rätt så nyligen<3 Vi får vell se! Imorgon blir det skola! Ska bli kul att träffa kompisarna i alla fall<3 Kram<3
Ps. Var bara tvungen att ta de hära fina bilderna på min gulliga kompis<33


Bilderna från igår!

Här kommer bilderna från igår på kaninerna och mig =) Somsagt så är det inte så jättebra kvalite på bilderna!
Ina och jag <3
Gonza <3
De är sååå söta! Love U!

Sista dagen

Imorgon börjar skolan igen. Så idag får man vell njuta lite extra mycket! Vi ska allafall åka in till stan, vara och gosa med kaninerna och njuta helt enkelt! Hihihi<3 Ska bli en kul dag! Kram<3
Hahahah fin bild!

Picasa 3

Jag har laddat ner ett nytt pogram idag som heter picasa 3<33 Tänkte visa er lite fina bilder hahahaha<33












<333 hahahah<3 Kram

Vår <3

Nu är det äntligen vår! <3 För några dagar sedan började det ju snöa men nu verkar det verkligen som om det är vår. Clara och jag släppte därför ut kaninerna, Ina och Gonza, i uteburen. De blev superglada. Vi tog även lite bilder med lill kameran (Nikon s3100). Somsagt så är den inte sådär superbra men jag får använda den nu när laddaren till systemkameran är sönder. =(
Såhär ser min och Claras lilla kamera ut, Nikon s3100

SÖNDAAAAAAAG!

Öh....... På tisdag börjag skolan igen och jag kommer helt enkelt dö! Hahahahah! Just nu sitter jag allafall och tittar på tv här på morgonen<33 Idag blir det också middag hos några vänner i nacka<3 Hoppas det blir en bra dag<33

Söööt söndag<3

Förlåt!

Jag vet att jag hade lovat att lägga ut en bild på min nya jacka idag och jag tänkte göra det men bilderna raderades från kameran. Jag ska försöka hinna ta en ny bild på jackan imorgon så att ni får se den! Systemkameran är förövrigt urladdad och det verkar som om laddaren är sönder så den funkar inte alls. Det var därför bilderna på tårtan och äggen inte blev superbra!. Måste nog köpa en ny laddare men det är ju liksom inte gratis. Aja jag får se...

Glad Påsk!

Idag har våra kusiner varit hemma hos oss. Innan de kom var det påskäggsletning och städning av hela huset. När de kom målade vi påskägg, tradition haha! Sedan var det dags för den årliga ägg-knäckar tävling. Då ska man tävla mot varndra två och två. För att vinna måste man knäcka den andras ägg utan att ens egna ägg går sönder. Sedan möter vinnarna varandra och jag vann! Haha det brukar alltid vara pappa som vinner så jag är stolt. Till middag blev det såklart lamm med potatis och gräddsås. En av mina favoriträtter. Mmmm. Clara och jag hade ju somsagt bakat en påsktårta till efterrätt. Den var supergod! Efter maten spelade alla barn in en film. Haha det var sååå kul! Nu måste jag gå och lägga mig! Hoppas att ni också har haft en bra påskafton med massor av godis.
Några av äggen. Det längst till höger var det som jag hade målat <3 =)
Påsktårtan! Den ser kanske inte så god ut men det var den!

Godo goddi

Nu ska jag snart sova men först så ska jag titta lite på ipaden. Idag har vi somsakt haft gäster, vi hade det suuuuper kul!!! Hahahahaha! Vi gjorde en super fin film som skulle föreställa halv åtta hos mig! Döör nästan när jag tänker på det! Guuud det var allafall en super lyckad kväll<3 Har också suttit och smaskat på mitt goda påskägg hela dagen så........ det finns helt enkelt så mycket kvar<33 God natt!<33


HEY YOU

Nu sitter jag här i soffan och har det super skönt! Idag ska några gäster komma på middag (somsakt<3) så vi måste städa och fixa lite sådär. Trååååkigt! Men det roliga är att man får vara mycket med kaninerna och så...<3 Idag ska vi också fixa klart tårtan så jag kan ta lite bilder innan middagen<3 Påsktårtan! Jag kommer också försöka ladda upp bilder på jackan och kuddarna men kameran är ju sönder så den måste typ in på rearatinon (mamma & pappa vet inte det så...) för att batteriet är sönder! Mycket att tänka på! Men kommer endå försöka ta snygga bilder med min nikon s6000. Lovley<3 Kram


Middag, middag, middag

Nu ska vi snart åka på en middag hos våra vänner<3 Sedan så blir det några som kommer över på middag hos oss imorgon! Och sen så ska vi till några vänner igen på söndagen! Hahaha! Trippel middag! Nu är allafall tårtan klar till imorgon<3 Mmmm....


Baka en kaka

Nu ska jag börja baka en super god kaka till påsken! Ska bli super kul! Det ska bli en sanrival (vet ej hur det stavas) hihihi<3 Åvan på kommer det bli påsk kycklingar<33 Sött! Men tyvärr så måste den stå över natten så bilder kommer imorgon på påskdagen<33

mmmmm......

Men öhhhh!

Kamera laddaren har vi glömt hos våran kompis i kista och hon åker bort imorgon! Jag kommer troligen inte kunna ta så bra bilder utan den men får använda våran andra nikon kamera som igår! Hoppas det är ok! Ska försöka fixa det men det kanske inte kommer att funka? Vi får hålla tummarna!

Fiiiin bild som Jag tog på makaronsen vi köpte rrån paris för några veckor sedan<3333 Lovley!

Det bästa!

Idag har jag somsakt hoppat met älsklingen<33 Sedan åkte jag in till stan för att shoppa lite så här blev dagen<3:

Först så gick vi och åt på Vapiano<3 Världens godaste pasta ställe! Sedan gick vi till Odd Molly butiken för att se om det fanns något där, då hittade Clara en super söt sommar jacka som hon köpte<3 Söt som socker! Hahahah<3 Sedan så gick vi till Peak butiken och då hittade jag en super snygg vår/sommar jacka som var lite i militär formen<3 Super söt den också! Så jag köpte den och vi gick vidare (bilder kommer<3!). Sedan gick vi in på Ralph Laurens butiken och tittade lite. Jag hittde en jätte gullig väska men tyvärr var den för dyyyr! Blää! Vi gick också till NK för att titta på lite saker till mitt rum då hittade vi 4 stycken super söta kuddar från mimou<3 Super gulligt märke så de fick också bli några köp<3 (kanske blir bilder?). Och så vidare! Fantastico dag!<333

Hahahah! Mobba inte min min!
Det här fotot tog uss i stallet på mig och jag tycker det var super gulligt! Älsklingen och jag!<33
Det är ifrån i sommras<33
Lovley PONY<33


jippi<33

Nu ska vi snart åka till stan för att titta på kläder<33 Jag har också ridit idag på min älskling<33 Det var hoppning, det gick super i början men i slutet fick hon något konstigt sprong! Hihihi<3 Älskar henne endå! Har väldigt brottom men visar vad jag har köpt sen<3
Kramizzar!

Fullt upp

Även fast det är lov så har jag fullt upp! Idag ska jag snart rida<333 ska bli såå kul! Sedan blir det lunch i stallet och sen in till stan!<3 kuli kuli! Ha det bra!


Godnatt<3

Nu sitter jag framför tv:n och har det super skönt<33 Idag har det vart en full speckad så nu är det väldigt skönt att bara ta det lungt<3 Är väldig nörjd med dagen<33 Imorgon blir det hoppning med bästa betty<3! Jippi! + lite kul i stallet, och i stan<3 Kram

Nytt i ridväg<3

Idag var jag på hööks och hade det bäst! Köpte strumpor, en väst, en polo tröja och ett par ridbyxor<33
Här kommer bilder!
Hv Polo<33333333
Hel skodda rid byxor<333 Bruna och matchar sååååååå himla bra till min hv polo tröja<333
Hv polo strumpor<333
Ny väst<33 Airvear<33 Den nyaste och den bästa tydligen<33
Kramizzar

Köpt<33

Nu har jag köpt ett super fint överkast + krämer<33
Inte så bra bilder!!!
På ena sidan är det linnes tyg med blommor på i vitt man ser inte på bilden men det är suoer gulligt<33
På andra sidan är det siden också i vitt<3 När det kommer solljus på sidenet då är det hel fantastiskt fiiiint så jag är jätte nöjd<33
LOOOOOOOOVE<3333
Bästa krämerna ever<3 Rekomenderar<3

Stallet

Nu är jag då i stallet igen och tittar på Clara<3 När hon har ridit klart då ska jag åka in till centrum/utanför. Då ska jag titta på ett överkast m.m<3 Kul! Bloggar sen kram!<3


Min födelsedag<33

Gud va jag längtar tills min födelsedag<33 Det är vell inte så lång tid tills min födelsedag? hahahaha den 16 juni! En sak till som jag kommer visa er som jag supergärna skulle vilja ha är en hv polo tröja i blått eller i vitt<3 Vad tycker ni? har ingen bild på den vita men ni får föreställa er<3 Hihihi<3
Like<33

Sköööööönt

Nu sitter jag hemma och gosat framför tv:n och tar det riktigt lungt<3 Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag vet att jag ska åka till stallet igen för att titta på Clara när hon rider<33 Men annars ska jag bara ta dagen som den kommer<3 Så himla skönt! PÅSKLOV<3
<33 Ful jag ee!<33

Ridpass<3

Nu har jag precis kommit hem från ett roligt ridpass<3 Jag hade min älskling BETTY<33 I början av lektionen gick det inte alls så bra:( Då  jobbade vi med att ha hästen på lång tygel samtidigt som man skulle jobba dom<3 Betty ville inte riktigt hålla igång så det blev lite segt och tråkigt! Senare på lektionen så jobbade vi med över gångar.  Då gick det lite bättre men det var fortfarande inte så bra. Sedan börjage vi jobba på stora mittvolten utan stigbyglar, då började betty slappna av mer och mer och till slut så började hon till och med kröka på nacken och gå ricktig fint<3 Jag hade inte ridit henne på länge nu så det var lite svårt men somsakt det gick mycket bättre i slutet av lektionen<3
Betty från i tisdags men Wilma<33

Tjej kväll<3

Nu är jag hemma hos Emelie med lina (Emma skulle vart med!:() Vi har det suuuuuper kul! De vill titta på scream men då kommer jag dö! Hahaha! Vi får vell se?? Påsk ägget är framme kan det bli bättre? Kramizzar från alla!


On My Way

Nu är jag äntligen framme i stan! Det blev lite sent men aja... Nu ska jag allafall gå och ta någon macka på caputchino<3 (vet ej hur det stavas! Hahaha) Sedan blir det present jakt! Bra dag!<3


Vad idag?

Idag hade jag nog tänkt mig att åka in till stan eller något liknande<3 Kuuuuul! Men det tråkiga är att jag åker in själv! Blääääääää! Hoppas endå att jag har det kul! HAahahahaha! Ska nog mest titta på presenter till Clara som fyller år snart<33333 Imorgon börjag min rid kurs så jag passar på lite! Gud va skönt med påsklov! Men jag skulle nog egentligen vilja vara min kompis Maja just nu för hon är på grand ganaria!!!!! Lycko!!!!!!!

Ny dag nya förväntningar

Förlåt för att jag har vart så dålig på att blogga under den hära helgen här kommer en liten sammanfattning vad jag har gjort!:

Lördag

Jag och Clara åkte ut till kista för att hälsa på en gammal vän. Sedan gick vi och tittade lite i kista galleria med henne och bakad supergoda brownies!<33

Söndag

Clara och jag fixade hela dagen med mitt nya rum! Få allt i årdning och så... Vi städade också jätte mycket! Gud va tråkigt det var asså!!!! Dog nästan! Hahahahaha<3 Sedan på kvällen fixade jag med headern! Det blev lite fel så man kunde inte se den försen i morse! Men hoppas ni gillar den! Den är av några bilder från fotograferingen! Kommentera gärna och säg vad ni tycker! Har också gjort så min bakrund är lite mörkare så att den passar bättre med headern!


Min fiiina syster!

Godnatt!

Nu sitter jag och tittar på Partaj! Det är ett humor program fast jag tycker inte att det är superkul (men heller inte tråkigt), men det finns inget annat att se på TV.

Ny header!

Nu har jag gjort en ny header :) Bilderna är, som ni kanske ser, tagna från photoshooten då fotografen var hemma hos oss. Vad tycker ni? Hoppas att ni gillar den!
Såhär bra tycker jag och min storasyster Clara att headern blev! Haha!