Skriv din beskrivning här!

New Years Eve Dinner

Löjromstoast, Trocadero och bäst av allt gratinerad hummer. Ingen dålig sista måltid på året! 
 
 
 
 
 

Mora

Lite mobil bilder💗👍😘👌


Bilresa!

Hehe tagna med Claras mobil!
Puss!


I Bilen🚗💨

Är nu i bilen påväg till Mora! Myys! Har inget nätverk där uppe men kommer att koppla upp mobilen och få internet på det sättet kommer att bli väldigt segt men så är det! Nu är det iallafall bara 2 Tim kvar, halva vägen har vi iallafall åkt! Yippie.... Blir skönt när vi är framme! Imorgon blir det skidåkning och ja... Typ bara ta det lugnt! Skidåkning=Jobbigt men roligt och mysigt! Kommer att hålla igång väldigt bra där uppe och det är ju ett plus tills man kommer tillbaka! Det är alltid skönt att åka ifrån vardagen ibland även om man inte åker till värmen! Ha en bra början på lovet så bloggar jag igen så snart som möjligt!
Puss!


Pappis födelsedag!

Hade en fantastisk dag igår med en massa fina presenter! Kan skriva vad jag fick men orkar nog inte fota sakerna för har fortfarande bara min gamla kaaaaaamera! Idag är det iallafall pappis födelsedag och vi ska ha fest som vanligt . Älskar dessa dagar! Kommer iallafall bli en fantastisk dag det känner jag på mig men nu måste jag ut och skotta! 
Puss!

Julafton <3

Lite bilder från min julafton med släkten

 
 
 
 
 

JULAFTON!

Idag är det julafton och guuuuuud vad jag har längtat! ÄNTLIGEN! Ska bli en sådan fantastisk dag! Hoppas ni får en grym julafton! Och att ni får många fina julklappar av tomten! 
Puss!
 
 
 
 

Våran Julgran!

Mer bilder kommer ikväll här är en liten sneak peak!
 

Julklänning<3

Här kommer de efterlängtade bilderna på min julklänning! Älskar den, älskar den, älskar den! Man ska ju vara fin vid jul! Förlåt för den dåliga kvaliten men det är bara för att jag fortfarande har min gamla kamera! Aja.. titta och njut! 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini julbord

 
 
 
 
Världens godaste kantarellpaj!!
Janssons frästelse
 

Kaninisarna!

Har vart ute i snön med kaninerna! Åhh va söta mina älsklingar var! Här kommer såklart bilder! Sötizzar!
Puss!
Hehe! Jag ser ut som en liten MUPP men lilla Gonza är sååå sötizz så var tvungen att lägga upp den!<3 (har ridjacka på mig!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julmys

 

 
 
 

Ridning!

Idag var jag somsagt och fotade "faddrarna" när de skulle rida utl! Titta och njuuuut!
Om Du Lånar Bilder MÅSTE Du Länka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var det! Myyys det ser ut tycker jag!
 

21 december

Idag har jag hunnit med sååå mycket. Igår sov jag över hos min kompis, Emelie, så det var såklart hemma hos henne som jag vaknade och åt frukost. Sedan följde jag med henne till stallet och fotade hästarna i snön när de red. Bilderna kommer snart upp på bloggen... tyvärr så är det inte så bra kvalitee på bilderna eftersom jag fortfarande måste fota med den gamla kameran. Det verkar som om min nya kmera inte kommer hinna komma tillbaka från verkstaden försen efter jul =(. Hatar kameradoktorn! Efter att ha varit i stallet åkte jag direkt till stan där jag shoppade de sista julklapparna. När jag kom hem hade min mamma köpt sushi till mig. Åh älskar verkligen sushi det är så himla gott. Nu kom jag precis hem från stallet och ska dusha. Hade en häst som hette Festro! Det gick värkligen superbra! Såååå nöjd och det var sista gången på terminen så är OTROLIGT nöjd! Har nästan ett litet lyckorus! Hahahah! Aja... Snart blir det JULMYS med familjen. Min supersnälla syster har tänt ljus i hela huset, bakat pepparkakor och typ städat hela huset, och pappa har köpt julmat som vi snart sa äta. Såå mysigt!! <3 Heheh och skönt!
Puss!
 

Nu går jorden under!

Hejdå!


Meeeeer av mig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juuuuuustin!!!!<3
 
 
 

100% Maja!

Jag slår vad om att min kompis Emelie tycker att det här är 100% mig! Hahahhahahaha! Dööör!

Sushiiiiii<3

Har kommit hem nu! Från sista hela dagen i skolan! Sedan är det loooov! Så skönt! När jag kom hem hade mamma iallafall köpt sushi! Maja=Super glad! Hahahah! Bästa jag vet! Så nu ska jag njuta av simpsons och titta på ett avsnitt av gossip girl! Sesong 66666! Peppa!
Puss!

One word, 4 letters `LOVE

Det här blev mitt kvällsmål! Jag säger bara Love! Älskar värkligen varmchoklad!
 
 
 
 

Ljuset Tänt Tredje Advent!

Igår var det tredje advent och jag glöm att skriva det så... Men iallafall är det nu bara EN vecka kvar till julafton och jag har inte handlat en enda julklapp! Har lite paniiiiik men ska shoppa på torsdag och fredag med syrran så då blir nog ganska mycket handlat! Kan bara inte vänta tills julafton! Nu sitter jag iallafall i soffan och bara myser med familjen! Skönaste på dagarna! Snart ska jag ta en dusch för att sedan sova! Hoppas ni också får en bra kväll!
Puss!
Bild från förra veckan påväg till julbordet! Myyyyys!

Leeeeeedigt

Snart är det äntligen lov! Ska och handla julklappar och allting är så mysigt den här tiden! På lovet ska vi först vara här hemma och fira jul! Efter det ska vi upp till dalarna till vårat hus där vi ska åka skidor och fira nyår. Kommer att bli ett så mysigt lov! Bara 3 dagar kvar i skolan så är lovet startat! Läääängtar!
Puss!
 

Älskingen!

Idag efter skolan hade jag sägt att jag skulle komma och fota Emelies ridlektion så såklart gjorde jag det! Fotade också min lilla älskling Betty! Är hon inte bara för sööööööt! Bilder kommer häääär! Tyvärr hade jag inte min nya kamera så fick fota med min GAMLA kamera men gjorde så bra jag kunde! Rästen av bilderna kommer upp på Emelies blogg! Ridgalnisarnas
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dec. 16, 2012

Nu ska jag gosa till det lite för att sedan sova! Sov så gott allihopa! Godnatt!
Puss!


Amerikanska pannkakor!

I fredags så gjorde jag och sofia en massa smaskiga amerikanska pankakor! Här kommer biiiiiilder!
Inte så bra kvalitet men det är bara för att vi måste använda gamla kameran!
 
 
 
 
 
 
 
Sötizzzzz Sofia! Älskar dig!
 
Love U Bestie! 
 

Freeeedag!

Äntligen fredag igen!!! Älskar ferdagar! Idag ska jag vara i skolan som vanligt, sedan ska jag vara med Sofia eller vi ska sova över. Ska också rida där imellan! Så himla mysigt fredag! Härligt med dessa dagar. Nu ska jag bara klara av idrotts provet så är allt prima! Ha en så bra fredag!
Puss!
Nu väntar jag på min klänning! Kenza har gjort reklam för det och det är ju inte något man säger nej till! Hahhaahh! Var lite kul när jag såg det!

Winterland!

   
Åh så vacker väder ut! Älskar vintervädret! Kolla liksom! Hade tänkt att dela med mig lite av mina jullåtar! Så mysigt! Såååå jag bjussar på det hära! Ni ser listan här!

12-12-12-12

Gud idag var det datumet som lyder 12-12-12-12 så himla häftigt! Nu var det sista gången på 100år! Det är ganska tråkigt men man kan också se det som en nystart på något sätt och det gör jag! (Eller? Hahahah!)
Aja lev lyckliga i alla era dar!
Puss!

I'm the Winner!

 
Ha kommit tillbaka från det sista tennispasset på terminen! Det gick superbra! + på sista gånen delar våran ledare alltid ut ett pris för terminens bästa spelare....... och det blev JAG! Hahhaahh! Väldigt glad över det! Aja.. Nu ska jag iallafall titta på ett pll avsnitt för att jag inte har kollat på det på typ hundra år! Så hoppas på att det är bra! Efter det blir det lite tv mys med familjen! Härlig onsdag kväll! Ska också klämma in en dusch efter det! Skööönt! Ha det så braaa!
Puss!
 

Stockholm Horse Show! Del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu Ridning!

Nu sticker jag till ridningen! Blir ett dubbel pass idag för att min syrra är borta! Så det blir lite extra till mig! Det ända dåliga är att jag är väldigt trött! Så känns också lite segt på något sätt. Men kommer bli peppad när jag väl ska rida. Här kommer två bilder från förra veckan då det var hoppning! Gick uselt! Men älskar fortfarande min lilla ängel! Vet att jag ser ut som värsta puckot men... men!
Tack för bilderna Patricia! Länk Här!  src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3029133/images/2012/img_4595_50c600fbe087c32bd0928664_50c74161e087c3098d1ccd09.jpg" alt="" class="image" data-oid="50c74161e087c3098d1ccd09" />

Nästa dag

Nu är det då tisdag! Andra dagen i skolan! Efter den hära dagen är jag helt ledigt! Så skönt! Har ett prov och en bokredovisning som jag måste klaraförst! Men sedan ska jag ha det ledigt och skönt! Idag ska jag också rida 2 ggr för att min syster är borta! Så blir dubbel pass idag! Peeeeeppad! Ska bli riktigt kul! Efter det ska jag nog bara mysa till det hemma i tv soffan!
Puss!
Ps. Söööötiz Isak!


Jaaaaaaaa!

Stämmer precis!


Nu Läxor

Ska nu börja göra lite läxoooor! Tråkigaste jag vet! Ikväll kommer det iallafall komma upp del 2 av bilderna från Stockholm Horse Show! Peppa! Hahahah! Glömde tyvärr att fota mina fina bakvärk jag gjorde denna helg men mer lycka nästa gång! Blev iallafall supergott! Nu måste jag gå men chaio!
Ha det gött!
Puss!


Vardag

Nu är det då måndag igen! Nu ska jag till tandläkaren och ha det lite roligt.... Efter det blir inte dagen direkt bättre nej utan jag måste öva inför mitt so prov + min bokredovisning! Asså hatar vissa dagar! Men efter imrogon har vi inga prov, troligen inga läxor och inget som stör mig på min fritid! Då kan jag blogga mer och vara mera med mina kompisar! Skönt nu de sitar två veckorna! Aja nu måste jag dra! Hoppas ni får en bättre måndag än vad jag har!
Puss!
Här kommer lite fina vinter bilder från igår!
 
 
 
 

Sööööööndag Andra advent

Så segt att det är söndag kväll IGEN! Men lite myspys att det är andra advent! Helgen har bara gått för snabbt! Ska göra ett inlägg snart om hur min helg har varit! Nu har jag iallafall sätt sista avsnittet av solsidan! Sååå tråkigt men hoppas på en ny säsong snaaaaart! Nu ska jag iallafall beställa hem julklänning som blir den som jag visade för er! Sååå vacker! Maja=Jätte glad! Imorgon är det iallafall tråkig måndag och jag ska till tandläkaren. Kan en måndag bli roligare... Aja nu ska jag njuta av det sista av min söndags kväll!
Puss!

Stockholm Horse Show! Del 1

Här kommer många härliga bilder från globen horse show! Vet att det var för typ en vecka sedan men är lite seeeeg!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julbord

Nu ska jag på Julbord med familjen och farmor och farfar på oprakällan. Ska bli super mysigt! Älskar julbord! Påvägen dit ska vi också lämna in våran kamera för att det är något fel med den igen! Så kommar inte bli så många fina bilder som det brukar men ska försöka fota med våran gamla kamera! Hoppas ni får en bra lördag!
Puss!
Ps. Gamla bilder från i september! Vet att jag ser förfärlig ut på sista bilden...!!!
Har på mig denna vackra klänning med mina röda pumps! Looove!
 
 
 
 

Victoria's Secret Fashion Show 2012

Har precis tittat klart på Victoria's Secret Fashion Show! Gud orkar inte med hur bra de ser ut! Dör här! Sänkte just självförtroendet till 0! Hahaha! Det var iallafall suuuuper! Värt att titta på!!!! + Justin är med<3!


Onsdags kväll!

 Nu sitter jag i tv soffan och bara myser! Utomhus är der överväldigt med snö! Det har vart helt totalt panikit här idag! Det har snöat cirka en halv meter idag! Helt sjukt! Hela SL trafiken är avstängd! Så vet inte riktigt hur det blir i skolan imorgon! Då ska jag iallafall gå på Zumba med Sofia och göra läxor! Får se hur dagen blir mer imorgon! Nu ska jag ta och gör mig en god smothie och äta lite skumm tomtar! Mmmmm.... Sen ska jag titta på en repris av Victoria's Secret Fashion Show 2012! Spänd!!! 
Ha en bra kväll!
Puss!
Angel!

Shopping Horse Show!

Här kommer det som jag köpte på stockholm horse show! Hoppas att ni tycker att det är snyggt!
HV Polo långärmad tröja + Bruna John Whitaker ridbyxor
 
 
Justiiiiin linne! Älskar!
 
 
 
Glanssparay
Kingsland rid flis
 
 
 
 
Vinter ridstrumpor
Det var det som jag köpte på stockholm horse show! Snyggt?
 
 
 

Onsdags tråååååk

Sitter nu i soffan och äter min frukost. Idag ska det tydligen komma en halv meter med snö! Har lite panik för då kan jag inte använda mina uggs! Men får se! Har värkligen inga problem att det snöar mycket för det är otroligt mysigt! Men ändå lite jobbigt med sååå mycket snö. Förutom då skolan idag så ska jag spela tennis och sedan öva inför mitt prov på torsdag. Så himla tråkigt med prov och läxor men som vanligt får jag stå ut! Hahaha! Ha en bra dag ni också!
Puss!


Jul klänning

Åhhhh tittar just nu efter den perfekta jul klänningen! Det finns bara för många fina! Först tänkte jag på någon söt röd klänning men nu tror jag att jag har hittat den rätta en snygg långklänning! Svart, nästan som en liten prinsess klänning om den skulle vart rosa! Älskaaaaar!


Måndags kväll

Har nu suttit mig i soffan och gosat till det lite nu! Har också gjort en smaskig smothie som jag ska dricka upp medans jag tittar på vem som vinner Project runway Sverige! Spännande! Imorgon har jag iallafall sovmorgon som jag ska njuta lite av för att sedan som vanligt gå till skolan! Det kommer vara en helt vanligt tisdag förutom att det är hoppning då på ridningen! Rooligt! Eller det beror också lite på vem jag hoppar! Hehhe! Aja... nu ska jag njuta av min kväll! Ha det så mysigt!
Puss!
Glaaad Maja!

Måndag!

Nu är det då måndag igen och skolan är slut! Måndagar i skolan är inte så jobbiga men ändå lika jobbit som vanligt! Nu ska jag snart till SATS och köra ett tränings pass med syrran och våran pt. Efter det blir det bara tråkiga läxor:( Har en väldigt jobbig "läx" vecka! Inte så glad över det men som vanligt kämpar jag på bra och snart är det helg igen! Men nu måste jag gå för att packa! 
Puss!
Här kommer en liten sneak peak på bilderna från stockholm horse show!

Mys middag med familjen!

Har precis ätit klart en riktigt mysig middag med familjen! Nu blir det att baka lussebullar! Efter det blir det såklart lördags mys! Och den här lördagen ska jag bara vara hemma ta det lungt typ titta på någon bra film och bara mysa upp i soffan! Härlig lördag!
Puss!
 
Fisk soppa! Mmmm....

Snow

Har vart ute och tagit lite bilder med syrran i snön! Love The Snow! Härligt! Titta och njut!
Puss!