Skriv din beskrivning här!

Dagens

 
Shorts-BikBok Flipp flopps-Hollister Ringar-H&M Sunnies-syrrans Ray Bans Linne-vet inte från bloppis

Här är det som bäst

 
Lite småblandade bilder från dagen idag och igår kväll! Har haft en riktigt härlig dag idag. Det har vart 27 grader, stekande sol och klarblå himmel! Kan inte klaga! Nu blir det snart middag men förs ska jag vila lite!
Puuusss
 
 
 

Gårdagens val: kväll

 
 
 
 
 
Linne-Gt Kjol-Hunkeydory Sunnies-H&M Skor-Nike free run Kofta-Hunkeydory
Det här hade jag på mig igår kväll! Det är så otroligt härligt här och igår hade vi en fantastisk kväll, det ar super fint väder och vi åt otroligt god mat! Älskar värkligen frankrike! och det här hotellet är helt fantastiskt, så otroligt bra + det är free wifi i hela hotell området. Alltid lika älskat!
Puuussss
 
 

packar

Imorgon drar jag tidigt på morgonen till Frankrike! Ska bli så otroligt skönt! Behöver det till 110%
Puuussss

<3

 
 
 
 

Dagens

 
Byxor- H&M Linne- Rosemunde Korfta/flis-Juicy Couture Armband-Marc by Marc Jacobs (man ser det inte på bilderna eftersom det har hamnat under tröjan) Mobil skal/klistermäsrke- BikBok
Valde en väldigt enkel outfit idag eftersom jag inte ska göra något speciellt, var hos vätrinären mm och nu ska jag packa slapp men skön dag!
Puuusss

Veterinären

Behövde gå upp kl 7:00 idag för att vi ska till väterinären med lilla Ina! Lilla älsklingen är lite sjuk! Men hon är påväg att bli frisk igen nu!
Efter veterinären åkte vi till kanin pensionatet för att över lämna dom eftersom de inte kan följa med till Frankrike! Där ska de då bo nu i en vecka, såå sött! Det fick värsta fina uteburen de ska få bo i! När de väl bo på ett kanin pensionat kan de jue få bo lite extra lyxigt :D Hhaha. Annars idag blir det mäst packning osv.
Puuussss 
 
  
 
 

Michael Kors

Åh vad jag älskar den här väskan! Ny inköpt då och är helt förälskad i den! Den är beige/grå. Väldigt praktisk och snygg! Love it! 
Puuuusss!
 

Dagens

 
Blus-Urban Outfitters Jeans-H&M Armband-Tomas Saabo Esbradiller-&OtherStories (nyyyyaaaa) Skärp-A&F + Hade oxå väska från Michael Kors
Puuusss

Nike

 
 
 
Älskar dessa nya skor som jag fått! De är ett par neon/lime gröna free runners! Så otroligt sköna och snygga. Kommer att bli väldigt användbara under sommarens shoppingturer och en massa mer! Fick de i födelsedags present
Puuuuussss

Onsdag 26/6-2013

 
Vart och badat lite idag! Sååå skönt! Var faktiskt första doppet för i år. Det kanske var lite kallt i vattnet men det var faktiskt helt okej. Annars idag har jag inte gjort något mer! Imorgon åker jag ner till stockholm igen för att vara däe 1 dag sedan blire La France! Så himla skönt! Behöver värmen:)
Puuuusss

Gokart

 
Hahahaha ser så hämsk ut på alla bilderna men de var iallafall lite roliga, man måste jue bjuda på sig själv ibland!
Igår var vi iallafall och åkte gokart! Sjukt kul asså. Man kunde åka upp till 85km/h med bilarna, även fast de bara var så mini (hehe)! Banan var super fin och vädret kunde man inte häller klaga på så det var defenetift en toppendag! Efter gokarten fikade vi och myste lite sådär! Härligt med sommaren!
Puuuuussss!

Film mys

Nu blir det härligt film mys! Har köpt två nya filmer, drive och beautiful creatures! Hoppas på att de är bra nu da! Men drive kommer i hur som hälst vara helt fantastiskt även fast inte själva filmen är bra så kommer ju Ryan Gosling alltid svämma över än med sin snygghet så kan inte klaga något på det! Men måste gå nu för nu blir det film mys med härliga personer och gött snaks!

midsommar

 
Lite gamla bilder från midsommar afton. Så mysigt!
Puuusss

Pinapple

 
 
 
 

Bakpotatis


Ridlägret

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här veckan har jag somsagt vart på ett ridläger! Som ni ser på bilderna ovan red jag en supersöt skäck! Han har vart helt fantastisk och efter den här veckan har jag blivit helt förälskad! Vi har bara haft ett dressyr pass men efter all hoppning med den lilla ponnyn är jag bara förälskad! Han är värkligen en helt fantasktisk ponny, och jag hoppas jag får rida honnom snart igen! Vi har både hoppat terräng, lekt ute, haft dressyr, markarbete och såklart hoppning! Det har vart en super kul vecka med super härliga personer!
Puuuusss!

Sötis😍


Det här är mitt liv

 

17 Juni 2013-20:30

 
 
 
Min födelsedags tårta från igår!
Den här veckan är jag på ett ridläger här på lidingö. Super mysigt! Rider en häst som heter Smarty. Otroligt gullig! Det är ett läger som har hoppinriktning, hehe inte riktigt min sak men hoppas att det fortsätter bra! idag har jag iallafall förutom ridlägret, tränat på SATS och bara vilat! Otroligt skönt med sommarlov!
Puuuusss!
 

Bloppis

Här är de sakerna jag köpte på bloppisen! Det mesta är från Kenzas men något är fån Angelica Blick och Fanny Lyckman. Det är typ ett par jeans shorts, ett par spets shorts, tränings shorts, osv....
 
 

Skolavslutning


 
Lite gammla bilder innan skolavslutningen var. Såå härlig dag!

It's ma birthday today


Äntligen

Nu har äntligen det första avsnittet av PLL säsong 4 kommit ut! Kan inte vänts tills jag ska se det!
Puuuus


Mys Kväll

 

...

2år sen! Jag och min kusse❤


Solavslutning imorgon!!!

 
Äntligen slutar vi skolan! Har längtat så! Nu ska det bli sommar lov och jag ska bara sola, bada, vara med kompisar och ha en massa kul! Har bakat en tårta tills imorgon som jag kommer att ta lite foton på och lägga upp här till er! Blev faktist nöjd med den! Gjorde en traditionell jordgubbstårta såklart:) Kenzas nya klädlinie lanceras jue ikväll också! Så måste se om det finns något för mig! Hoppas ni får en bra kväll!
Puuuussss!

Bloppis

Haha var på en fantastisk bloppis idag! Vaknade väldigt tidigt för att åka dit men det var det värt! På bloppisen sålde bl.a. Kenza, Angelica Blick, Fanny Lyckman och Andreas Wiljk sina kläder! Fick totalt 7 nya plagg till garderoben. En klänning (löööve), tre tröjor och tre shorts! Blev supernöjd med de saker jag fick! Tänkte lägga upp lite bilder på kläderna på torsdag eller något sånt! 
Bilderna är från dagen + klänningen jag köpte (jag tror det iallafall😂 den är iallafall otroligt lik)
Puuuusss

Dagens

Kofta-Zara, Kjol-Top Shop, Linne-Ginatrikot, Skor-Converse, Solglasögon-H&M, Armband-Marc Jacobs, Ringar, H&M, Väska-Mulberry

Grönan

Var på Grönan idag med mina kompisar! Det var så himla varmt och härligt väder! Bara såå mysigt! Däremot var det hur mycket folk som hälst så köerna var otroligt sega! Annars var dagen helt fantastisk! Senare på kvällen när jag åkte insane, asså det var så fint så jag nästan dog! Det var oxå någon konsert där idag men det var typ ett rockband som var hur tråkigt som hälst! Hehe! Efter det så åkte vi hem! Fick skjuts av mamma från ropsten i lilla caben! Mysigt! Nu är jag hemma igen och ska byta om till mjukisar och titta på en härlig film!
Puuusss!
Ps. Bilder från dagen+ outfit


Åhhh älskar!



Friluftsdag!

Idag hade vi friluftsdag! Elina och jag hade ett tält där vi hade vår station. Det var otroligt skönt och mysigt! Men barnen kunde vara väldigt jobbiga ibland 😂😂 Efter friluftsdagen hick vi och badade fast jag solade bara men det var ändå mysigt! Men nu är jag hemma igen och snart ska jag till en studentmoragning så har lite bråttom nu!
Puuuus
 

Chai latte & Bär

Så himla gott! Hemmagjord chai latte och färska bär! Kan det bli bättre?

Familjemiddag!

I lördags så hade vi en middag för Clara och mig för att vi fyller år (eller hon har fyllt år och jag fyller år snart jippie!!). Hela släkten var över och det var supermysigt! Här kommer bilder såklart!
 

 

Älsklingarna

 

4e juni 2013

Idag var det den sista vanliga skoldagen i skolan! Vi har typ inga lektioner och absoulut inga läxor att göra. Så himla glad! Skolan idag var ändå ganska kul! Fast jag glömde att jag skulle åka och köpa mat till morgondagens friluftsdag så får väl åka tillbaka till affären sen (seeegt). Nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på det sista avsnittet av The Vampire Diaries! Myysss! Efter det ska jag på ridning och sen lite annat men hej så länge!
Puuus!

Lyckat köp!

Igår köpte mamma och jag hem dessa snyggingar! Åhhh har velat haft de så länge nu och äntligen är de minna! Därimot så kommer jag att få de på min födelsedag som är om 12 dagar! Jippie! Hoppas bara att de passar och allt!
Puuuusss!

Bästa på kvällskvisten!

Haha inte så fina bilder men det är tack vare kvällsmörket! Men ändååå jag bara älskar att göra smoothisar på kvällen! Så himla gött! Den här gången gjorde jag en havre och hallon smoothie! Det är mycket havre i både vanlig havre och havremjölk + hallon, banan och torkade aprikoser! Mums! Nyttig och god! Ha en bra kväll nu!
Puuuusss!

Sötis Kusin!



...


I'm back!

Nu ska jag börja blogga igen och jag har laddat upp med några insdällda inlägg så att det absoulut inte blir tråkigt! 
Det är iallafall måndag idag och vi har haft en väldigt skön dag i skolan! Först var vi i rättegångssalen och tittade på en rättegång och det tog hela förmiddagen och sedan på eftermiddagen hade jag musik och på svenskan tittade vi på film så man kan väl säga att min dag har vart ganska skön! Nu ska jag först vila lite för att sedan träna. Inga läxor och skolan är snart slut, så nu är det bara de sista jobbiga dagarna kvar! Jag säger bara sommar sommar sommar<3 Ha en fortsatt bra måndag älsklingar!
Puuuuusss!
Haleluja!