Skriv din beskrivning här!

Justins Skratt!

 

To die for

Åhhh gjorde precis världens godaste smothie! Orkade inte fota så kör på lite photo booth bilder:D
Rosa smothie:
  • 1/2 burk kvarg
  • 1/2 pakt hallon (om de är frysta så micra dom för då riskerar man inte att bli sjuk!)
  • Lite is
  • 1 banan
  • 1/2 eller 1 grapefrukt (jag pressar bara ut saften)
  • Du kan också ha i lite nektarin om du vill!
Min favorit smothie!

Måndag...

Det är måndag igen och den här måndagen har vart helt vanlig! Saknar förra måndagen då jag just nu stog och väntade på att Justen skulle framträde! Åhhhh saknar!! Men det är en ny vecka och jag måste tänka på andra saker! Idag har jag gått i skolan och efter det så cyklade jag hem för att byta om sedan gick jag ut och körde en liten jogging runda! Skönt men jobbigt! Efter det gjorde jag amerikanska pankakor med kvarg och hallon mmmm... Efter det har jag typ pluggat och gjort middagen! Nu sitter jag och tittar på tv, det var faktiskt otroligt länge sedan jag bara satt och titta på tv utan att tex ha på en serie sammtidigt! Haha mys!
Hoppas ni har haft en bra måndag! 
Puuussss!
 

Hahaha!


My american pancakes



GRÅTER

 

Sunday Breakfast


Loppis!

 
Igår så var jag faktiskt på en loppis! Men inte vilken loppis som hälst utan både Angelica Blick och Fanny Lyckman mm. sålde ut sina gamla kläder! Det var otroligt kul! Jag hittade 7 nya prylar. Värkligen otroligt nöjd! Det blev 3 tröjor, två jeans shorts, en BH och en klännig!
Efter det så mötte jag upp familjen och vi fixade lite grejer innan vi åt middag på Boquerian. Älskar sånna dagar! Claris och jag tittade också på en fantastisk film med bla Liam Hemsworth i huvudrollen sen på kvällen!
Puuussss!

Död😵

Såååå jävla söööt!!!


JUSTIN BIEBER

Förlåt för min dåliga uppdatering den här veckan! Men det är jue så att jag har haft fullt upp med att JUSTIN BIEBER har var här i sverige! Tänkte berätta lite om dagarna!
Söndag: På söndagen så åkte jag och min kompis in till grand hotell för att vänta på justin! Vi stog där i minst 3 tim men sedan fick vi reda på att Justin inte skulle komma försen på måndagen så vi åkte hem igen. Senare på söndagen var jag på söndagsmiddag med kusinerna och allt.
 
Måndag: Sedan på måndagen så kom jue Justin till stockholm på morgonen. Jag skulle ha viljat vart ute vid flygplatsen men fick inte utan jag var tvungen att gå i skolan! Bläääää! Men det som var det hämskaste var att några "fans" hade skrikit massa med dumma saker om Selena och om att hon inte hade vart snäll mot justin och så vidare... Det var värkligen såååå dumt! Senare på kvällen var Sofia och jag taggade till 1000!!!!!!!!!!! Hade typ väntat på den här dagen i 2år! Och konserten var värkligen SUVERÄN!!!!! Helt fantasisk!! ÄLSKAR VÄRKLIGEN JUSTIN!!!!!! Det var super coolt, häftigt, otroligt bra osv... Han så jue fan ut som en docka så snygg var han!!! Efter kvällen var vi superglada! Speciellt jag för jag visste jue att jag skulle få vara med om det här en gång till! Det ända dåliga var att Justin värkade ganska lädsen (det var pga det som hände vid flygplatsen) och han sjön typ inte alla låtan:( Fast det var ändå HELT FANTASTISKT!
Tisdag: På tisdagen gick jag inte på konserten!:( Men tittade på en massa bilde och jag måste bara säga FY FAN VA SÖT JUSTIN VAR NÄR HAN DANSADE UT TILL SIN TOUR BUSS! HAN SÅG SÅÅÅÅ HIMLA SÖT OCH GLAD UT!!!
Onsdag:  Då på onsdagen var det dags för den andra konserten! Den här gången gick jag med min syster! Innan vi åkte till konserten så köpte vi en svenskflagga och pennor för att kunna hålla upp på konserten! Vi sker WE <3 U JUSTIN! och sedan en pil ner! 
Den här gången var jag nästan ännu mer peppad!!!!!!!! Konserten var värkligen 100gånger bättre en förra gången, och den var ändå så himla bra att jag typ dog!!! Den här gången skrattade han jätte mycket (älskar hans skratt! Det är helt fantastiskt! Det är såååååååååååååå sött!!!), sjöng 2 låtar mer, var allmänt mer glad och vi hade bättre platser!!!!!! Det som också var såååååå himla coolt var att när han snörrade runt på typ en platta som svävade (svårt att förklara men typ som en lyftkran) så när spotliten var på oss så såg man hur han tittade lite fundersamt (såg så mycket ut som han läste på flaggan) och sedan tittade han ner på mig och sedan Claris och log!!!!!! Han titta mig fan rakt in i ögat!!!!!!!!!!! Panik! Det var typ det bästa ögonblicket i mitt liv!! Hahahah! 
Efter konserten så sprang Clara och jag ner till andra sidan av globen (för innan konserten så hade vi sett Justin tour bussar stå där!) Vi såg justins dansare kliva in i en av bussarna (såå coolt)! Vi vet inte om justin var där inne men vi var iallafall mindre än 1m ifrån att nudda den!!!!!!!! (vi skulle kanse ha nuddat den om den inte åkte såå snabbt) Det var iallafall en helt fantastiskt kväll!!!!!!

Sista bilden så är vi sååååå ledsna för då var det över!!! 
Har fler bilder och en massa klipp! Vill ni se?

Såååå jävla peppad!!!!!!!

Dööööör! Imorgon händer det!

Freeedag!

Så himla skönt att det är fedag! Har precis vart på skönhets salongen och gjort en ansikts behandling så otroligt skönt! Snart ska jag på ridning och sen får vi väl se! Ha en fortsatt bra fredag!
Puuusss!

Godnatt!

Ska sova nu! Det var länge sen jag la upp lite godnatt saker så här får ni! Sov så gott nuuu!
Puuusss!

Fotat lite

Var och fotade på min kompis ridning idag! Och här är resultatet! Njjuuut!
Har fler bilder på alla orkar bara inte lägga up dom! Kommentera om ni vill ha fler! (skriv mejl! Kanske inte fixar allt på en gång så ni kanske får vänta lite)
Puuussss
OM DU LÅNAR BILDER SÅ MÅSTE DU LÄNKA!
Emelie och Luna
Tova och Anna-bell
Kristina och Matilda
Emelie och Amigo
Andrea och Lucky
Klara och Oliver
Vanessa och Little-May

Moa och Twiggy

Carro och Mirromiz 










 
 
 
 
 


Träna

Har inte tränat nu på typ en hel veck! Så idag åker jag iväg till gymmet och startar upp mitt tränings shema igen med att köra med min pt!
Puuusss!

Nutella


Lunch

Gjorde för ett tag sen lite lunch till mig själv. Blev riktigt gott! Jag gjorde typ mexikansk kyckling<3 
Puuusss!


New York, Florida


Saknar det här så mycket! Hösten i New York och Solen i Florida!

OMFG


Sjuk....

Som jag har sagt innan så är jag sjuk! Men nu är det bara värre, så idag stannar jag hemma! Hatar att vara sjuk men när man får vara hemma är det ganska skönt! Ska nog titta på serier och ja.... bara ta det lungt så att jag frisknar på! Jag har alltid väldigt tråkigt när jag är sjuk och derför undrar jag om NI har några bra förslag på vad man kan göra?! 
PUUUUssss

15 April

Ser faktist väldigt äkligt ut! Men det är otroligt gott!
Det är apelsin, grapefrukt, panssionsfrukt, banan och kvarg! Det är otroligt gott! Rekomenderar!
Iallafall så har jag bara legat hemma idag och tittat på serier och gjort läxor:( Känner mig typ sämre än vad jag gjorde igår men men.......
Nu ska jag titta på Glee och mysa till det lite i min säng. Ha en fortsatt bra måndag!
Puuuussss!

Bläää

Då vart det måndag igen och man måste gå i skolan😖Jag är på sätt och vis glad för att jag är frisk men när man är sjuk behöver man inte gå till skolan och det är jue skönt så.....
Idag efter skolan ska jag bara ta det lugnt för jag får inte träna som jag hade tänkt så det suger! Så istället får jag ligga hemma och titta på serier och göra läxor😭
Bloggar mer senare💗
Puuusss


Black and White

 

Nya saker

 Hade ju lovat er att fota mina nya saker som jag köpte under påsklovet! Orkade inte sätta på mig sakerna och fota så fotade bara kläderna på en galje istället! Sorry! Men för det första ser jag hämsk ut för att jag är sjuk, och för det andra så är jag så jäkla trött så jag orkar inte se snygg ut. Hehe. Men det här är iallafall de sakerna jag köpte under påsklovet + en blus jag köpte igår. Alla saker kanske inte ser så super snygga ut på galjen men de är 100% snyggare på!
  • Blus, COS
  • Klänning, Top Shop
  • Klänning, Urban Outfitters 
  • Klänning, Odd Molly
  • Blus, & other stories
  • Stövlar, Hunter
  • Ballerinor, Angelica C
  • Boots, Prime Boots


Deprimerings helg

Åhhhh...... Har legat hemma hela dagen för att jag är sjuk! Hatar det! Har sååå ont i halsen. På förmiddagen nu har jag bara legat och tittat på serier non stop! Sex and the city, 90210 och modern family. Mysigt men ändå så jobbigt! Skulle vart inne i stan hela dagen idag!:( Det blir iallafall lite roligare ikväll då vi (familjen) ska ut och äta med några kompisar. Skönt iallafall att på göra något roligt!
Måste bara säga att det är BARA 9 DAGAR KVAR TILL JUSTINS FÖSTA KONSERT!!!!!!!!!! Längtar såååååååå!!
Puussss!

We <3 it

 

Japanskt

Sååååå HIMMELSKT gött! Döööör!!
Puuusss!
 

Super meal

Har precis kommit hem från skolan. Och det är ju bara för fantastiskt väder! Så jag bestämde mig att koka två ägg och skiva lite frukt för att sedan gå ut och sätta mig så varandan! Det är bara för skönt! Solen lyser och det känns värkligen som vår! Ska snar börja se det nya avsnittet av The Carrie Diaries! Soooo exited!  
Puuuusss!
 

Just in

 
Lånade bilder
Har beställt lite nya träningskläder! Köpta från Ogorgeous.com. Köpte ett linne och pilates byxor! Kanske inte super sommrigt men älskar det ändååå<3
Puuuusss!
 

Totally Of

Några bilder från lovet.
Skolan har börjat igen och påsklovet är slut! Guuuuud känns såå sorligt! Men nu är det bara 9 veckor kvar till sommarlovet så det är bara att kämpa på så är det snart här! Skolavslutnings klänningen är redan KÖPT! Älskar den! Skulle ha fotat allt det jag har köpt under lovet men det blev lite problem med en sak till kameran så hann alldrig det! Men det possetiva är att jag kommer att fota allt nästa helg istället! Har köpt bla, tre nya skor, en blus och tre klännigar! Måste ses! 
Idag har jag iallafall inte gjort så mycket! En vanlig tråkig måndag i skolan. Efter det åkte jag hem och gjorde iordning mig till att gå till gymmet. Jag gick på ett pass som heter Sh'bam. Träffade faktist också min kompis där! Roligt, roligt. När jag kom hem sedan åt jag middag för att sedan göra lite läxor och titta på 90210! Myyys! Imorgon kommer äntligen nya avsnitt av The Carrie Diaries uuuuttt! Peppa! Hoppas ni också har haft en bra (OKEJJJ...) måndag!
Puuuuuusss!

Like A Rainbow


Last Summer

Tittade igenom gamla bilder från sommaren nyss och blev bara för suuuugen! Längtar till SOMMAREN! Här kommer lite bilder ihoptagna bilder från förra sommaren!
Puuuussss!

 

Dreamyyyy


Påsk paus<3

Tror att jag tar en liten paus till måndag för att jag känner att påsklovet är till för att vila och jag känner att jag inte kan göra det om jag bloggar! Så ska ta en MASSA bilder och sedan på måndag kommer ni bli bombade med påsk bilder och en massa annat roligt! 
Kanske lägger in något blogginlägg då och då!
Puuuuusss!

Tarte aux framboise

Bakat lite..... älskar att baka!!!! Gjorde en hallon paj som var otroligt god! Fast jag gillar inte paj så den var faktiskt inte så god! Hahahahah! Men rästen av familjen tyckte iallafall att den var goood!
Puuussss!