Skriv din beskrivning här!

Västindien!

Nu är jag i Västindien! Jag har det underbart!

Haha såhär kanske det ser ut!?

Den här bilden tog vi på Maldiverna

/ Kram Maja<3

Body<3

Har typ tagigt med mig tusen olika krämer förl kroppen till resan! Har haft lite svårt att få plats med allt men det funka och nu är vi iväg<3 5 Ansiktskrämer, 3 hudkrämer,2 fotkrämer och mycket mer! Men det är viktigt att ta hand om sig själv<3 Vi ses

/ Kram Maja<3

Paris! <3

Nu är jag i Paris. Har mellanlandat här! Ska bara sova här ikväll, resan fortsätter imorgon!

En bild från när vi var i Paris på Disney land för några år sedan

/ Kram Maja<3

Älskar er!<3

Älskar er som läser men tyvärr kommer inte jag kunna skriva under 10 dagar! Jag ska till väst Indien men när jag kommer tillbaka efter höst låvet kommer ni få en massa bilder!:) Kommer bli super fint! Puss och kram!
/ Kram Maja<3


Bästa av det bästa<3

De bästa tipsen på vilka butiker ni ska gå till när ni i stan enligt mig!<3

Hollister
Mathilde
Yoghurt glassen i Gallerian
Italiensk glass i Gallerian (Montis)
Monky
Urban outfiters
Tomas Saabo
Häst och Hund huset Mihihihi<3

Mina små tips av det bästa sakerna att göra i stan!<3

Från när jag var liten<3
/ Kram Maja<3 

Jobbigt!

Kommer att ha en jobbig eftermiddag idag!Nu sitter jag på bussen hem. Clara ringde precis, någon har gjort punka på hennes cyckel så jag måste komma och hjälpa henne. När jag kommer hem ska jag äta,packa väskan till resan!,ta hand om kaninerna,gräva ut pumpan,göra läxor och städa:( Kommer typ dö! Vi ses!
image description
/ Kram Maja<3

Eldens Hemlighet!

Nu i skolan har vi börjat läsa eldens hemlighet:/ Den är bra men jag har alldrig gillat läsa så det är fortfarande tråkigt! Fast vi har bara läst 2 kapittel så man vet inte:/ Nu sitter jag alla fall och tittar på morgon tv:) det mysigaste på dagen<3 / Kram Maja<3

Dagens outfit

Kofta-HM
Blus-Custommade
Smycke-Ängel
Jeans-Disel


Gött<3

Nu sitter jag framför tv och äter en riktigt god frukost<3 Robin i Idol är gäst Hos vakna med the voice:) kul kul... Snart är det ju försjutton vinter igen:( Fast först är det höstlov<3 vi ses
/ Kram Maja<3


Hiss och Diss!

Hiss: Älskar värkligen att vi kan köpa hörlurar så att man inte bara behöver lyssna högt<3 Jag vill också hissa FILMER så himla tacksam att det finns vet att det låter lite veard men jag har värkilgen blivit helt förälskad i dem!

Diss: Blogg.se appen! Funkar typ alldrig för mig:( Hur är det för er? Vill också dissa SKOLMATEN den kan ju vara helt grotesk! Oftast är det äkligt med det kan vara gott man ska tänka på de i Afrikas Horn:(
image description
/ Kram Maja<3

Urbanears<3

Nu sitter jag här i soffan med de mysiga Urbanearsen och gör läxor<3 Fast tråkigt är det! Musik ger sån härlig känsla!!!! Hoppas ni har det bättre än mig just nu! Måste göra mera läxor nu så hejdå<3
/ Kram Maja


Längtar till FREDAG!

Längtar till fredag ska då åka till västindien som ligger vid centralamerika<3 Vi i klassen ska också klä ut oss! Fast jag ska bara ha på mig en peruk och mycket smink! Sjukt kul<3 Sitter nu framför tv och tittar på vakna med the voice:) Måste snart gå så ha det gött!

RIDA<3

/ Kram Maja<3


Ridläger

I sommras var jag på ridläger utanför Rättvik med min syster Clara. Jag träffade flera nya kompisar. Vi hade det verkligen superkul. Den sista dagen hade vi kadrilj uppvisning. Jag red som nummer två på Wille som jag hade ridit under hela veckan,eller den första dagen red jag på Hrimnir fast jag fick byta.

Ledarens hund, Hera! Så himla söt <3

En kväll var det spökkväll och en ledare skrämde livet ur oss!!

Hrimnir =)

Wille <3

Kadriljen



Jag och Wille efteråt

/ Kram Maja<3

Mat!!!!!

Äntligen har jag fått lite mat! Var vrålhungrig efter tennisen<3 Tittar på tv nu ska snart börja göra franska läxa:( Hoppas det går bra:/ Ha det gött!
/ Kram Maja<3


Fel:(

Fel igen så ni vet ha det bra<3 nu är jag i skolan och har det tråkigt ska snart ha matte
/ kram Maja<3

10-års jubileum

Igår var jag i stallet på 10-års jubileum. Det var värsta coola showen, de hade verkligen satsat. Några hoppstjärnor från globen var där och hoppade på ridskolans hästar. Mina favoriter var islandhästarna. De red ett cadrilj program. Här kommer lite bilder! :)

CG och Rapa Nui!

Ridlärarna, haha!

Islandshästarna <3



En superduktig ridgrupp på ridskolan!





/ Kram Maja<3

Söndags kväll:(

Redan slut på helgen:( Fast ändå glad för då är det närmare till höstlovet<3 Då ska vi till västindien<3 Ska bli så himla skönt att bara får ta det lungt och sola och bada ,äta goda middagar och vara på ett lyxigt<3 Vi hörs!

/ Kram Maja<3

Träning!

Nu sitter jag här i sofforna ute i hallen ( eller vad man säger) och tittar på mobilen! Har precis tränat klart och bytt om och duschat<3 Är stolt över mig själv:) Har gått bra<3 Nu ska jag hem och titta på film och ha det mysigt<3
/ Kram Maja<3


Bakverk!

Här har vi de fina kakorna från igår det är bara att njuta! Ni kanske blir lite suktade!<3
Cupcakes med haloween pumpor på<3





Bullarana innan de åkte in i ugnen!

/ Kram Maja<3

Sorry with love<3

Förlåt att jag inte har bloggat något typ men det är bara för att internet är knäppt och har vart det hela dagen så alla mina inlägg blev inställda:( Fast ni kommer alla fall få bilder från bakningen:) fina kakor blev det till slut! Imorgon blir det träning, till stallet och läxor:/ Ska bli kul.... Tror jag! Ha det bra mera inlägg kommer imorgon om det funkar får se hoppas det!
/ Kram Maja<3


Bake 2 cakes:)

Bakar nu har gjort det ungefär hela dagen:) Haloween bakverk och bullar<3 Mmmmm.... Har haft fullt upp hela dagen hitils! Jobbigt fast också kul! Ska fortsätta baka nu kramisar!!!
/ Kram Maja<3

Stockholm Open<3

Nu är jag här på VIP grejen och äter mat<3 Super gott! Snart ska jag börja titta på matchen ska bli spännande! Fast nu glömde jag en sak......GODISET! Måste ha godis! Känner mig inte så nyttig men så får det bli idag<3 Ha det bra!!!

/ Kram Maja<3

Klo klippning<3

Nu ska jag snart klippa klorna på mina söta kaniner:) Fast inte jag själv utan en spesialist<3 Hoppas de inte börjar bråka och sprattla men det tror jag inte! Ha det bra:)
/ Kram Maja<3


Dagens Outfit

Jeans-Gap
Linne-HM
Kofta-love


kväll!

Nu är det torsdag igen och jag tittar på robinsson<3 Fast det börjar bli lite tråkigt när alla bara klagar! Hahaha de får väl skylla sig själva för att de sökte<3 Visst är jag elak! Imårgon är det fredag! Bara så skönt! Fast missar en rolig fest för jag måste gå på stockholmopen:/ Får nöja mig<3 Ha det gött<3

/ Kram Maja<3

Baka<3

Ska snart baka cupcakes till en kompis<3 Ska bli kul älskar att baka! speciellt när det är något man får tänka lite och ha kul! Hoppas hon gillar choklad lika mycket som jag gör. Fast först ska jag och rida<3 En mysig kväll förutom en jobbig läxa (Franska)! Men hoppas att inte den kan förstöra allt! Ha det gött!

/ Kram Maja<3

Böcker....

Årkar inte läsa.... Läxor och tråkiga böcker ger skolan i läxa! Nu sitter jag alla fall och tittar på morgon tv<3 Har ingen sovmorgon idag och det är dåligt!Snart ska jag ner till mina sötisar nere i källaren (kaninerna)<3!
/ Kram Maja<3

Appar

Gillar appar till mobilen<3 Mycket roligare än en vanlig mobil som jag hade förut! Tex tempel runer och foto appar<3 vet lite onödigt men jag bara tipsar er<3 fast bli inte beroende som typ jag är.
/ Kram Maja<3


Funny:)

Har haft en jobbig kväll men en bra ridning<3 Fick en oliv fast jag vet att jag kommer få min bästa sötaste gräddnos nästa gång:) Det blev lite fel så bara för den här gången fick jag honom<3 Nu ska jag lägga mig i min säng och spela tempel run:) funny<3 ha det bra:)
/ Kram Maja<3


FLOWERS!

Längtar efter sommaren! När det är det mysiga sommarlovet med sol och bad! ha det kul! När blommorna växer vilt<3 Men det ska endå bli skönt med lite kyla<3 Men först är det höstlov, och då blir det sol och bad i Västindien<3 Och det ligger inte i Indien utan det är ett eget land!Ha det gött<3

/ Kram Maja<3


Dagens outfit

Blus-Custommade
Jeans-Disel
Strumpor-Happy Socks


Fresh<3

Känner mig jätte pig och glad idag! Har på mig färglada kläder! Ska snart till skolan som vanligt:( Nu är det onsdag alla fall men skulle vilja att det var fredag men det kan inte alltid vara så man vill<3 Här kommer en bild på MIG<3 hahah! Ha det bra<3

image description
/ Kram Maja<3

Dagens outfit

Kan tyvärr inte ladda upp bilder från kaeran till darton! Ska fixa det snart men så länge får ni nöja er med vad jag har haft på mig idag<3

jeans-Gap
Linne-Filippa K
Kofta-Day
Smycke-Desigual


LUFT!

Idag har jag varit ute väldigt mycket även fast det har vart dåligt vädet! Först cycklade jag till skolan ,sedan cycklade jag till brevik för att ha orgentering, efter det gick jag en bit typ 1 km, sedan åkte jag till stallet och tillbaka! Det har varit en jobbig dag! Är helt slut nu! Tittar på top model nu<3 Ha det bra!

/ Kram Maja

Varm choklad

Mmmmm.... Nu dricker jag varm choklad det är super gott! Senare idag ska vi ha orgentering då ska jag ta med lite choklad till det också<3 Snart ska jag till skolan:( ses senare<3
/ Kram Maja<3


Något nytt!

Nu tittar jag på ett nytt program som jag aldrig har tittat på förut!Pengarna på bordet<3 Inte så kul men det finns inget roligare så jag får nöja mig att titta på det här:) Ska snart ta lite kvälls mat. Ska bli gott<3 Ha det bra så länge!
/ Kram Maja<3

Brownie

För ungefär två veckor sedan red jag en häst som heter Brownie, och då var min syster i stallet och fotograferade mig. Han är inte direkt världens finaste dressyrhäst. Jag brukar kalla honom "giraffen" eftersom han alltid tar upp huvudet och sträcker ut sin långa hals. Haha! Förutom det är han jättesnäll och lydig.
Här kommer några bilder!





/ Kram Maja<3

The Best Emmie Is In Tha House!

Hej alla störtsköna majkotts läsare!! Nu äre Emelie som bloggar på bästa bästa majjas blogg! hihi!! Imorgon ska Maja komma ihåg att ta med sin födelsedags present till mig.. För jag fyller år på söndag och jag orkar inte vänta så hon skulle ta med den!!

Jiiippie mwihihi!!!
Hihi!!
Btw... Om ni tycker att den här bloggningen ägde ut alla andra så kan ni hitta mig på memmiew.blogg.se :))
Men man ska inte reklamera ut sig själv när någon lägger sin iphone i ens hand :)) då ska man blogga om konstiga saker !!

Chiao <333


Måndag...

Nu är det måndag igen:( orkar inte gå till skolan, är trött och seg! Nu tittar jag som vanligt på vakna med the voice<3 Har också idrott idag kommer att ramla ihop! Hoppas ni inte är lika trötta som mig!:)
/ Kram Maja<3


Little big planet =)

Nu kom jag precis hem från farmor och farfar. Där fick vi koldolmar, det är en av mina favoriträtter, iallafall när farmor lagar dem.
Nu ska jag spela little big planet. Det var jättelänge sedan jag spelade det sist, så det ska bli kul!

/ Kram Maja<3

Andra delen av dagen!

Nu har jag precis tränat klart! Det gick bra men det var jobbigt! Nu är jag på väg till stan och köpa några presenter<3 Men kan inte säga vem det är till!:) Lite kö till stan så det är lite jobbigt! Efter det ska jag på söndags middag hos farmor, farfar och kusinerna<3 ha det bra
/ Kram Maja<3


God Morgon/God kväll

Nu är det söndags morgon igen. Snart ska jag åka och träna på sats<3 ska bli jobbigt men också kul! Tittar nu på god´kväll lördag!Haha det blir lite konstigt för det är morgon men jag tittar på god´kväll! Efter träningen ska jag troligen åka in till stan för att handla lite presenter.:) Sedan kommer det bli måndag! Veckorna går bara för snabbt! Här kommer lite bilder på mina sötis kaniner från vintern när de levde!



/ Kram Maja<3


Äpplen

Har precis kommit in efter att ha varit ute med kaninerna och plockat äpplen i trädgården.

/ Kram Maja<3

Höst<3

Gud vad hösten är fin<3 Gula och röda träd! Grönt gräs! och fint fågelkvitter! Älskar fina höst dagar, när det blåser lite lätt i träden, när det är lite kyligt i håret då luften är som frächast och när solen lyser fram bakom ett lätt litet moln! Nästan som i en saga! Man ska njuta så länge man lever<3

  

/ Kram Maja<3


Nytt! <3

Igår kom lite saker som jag hade beställt från Hööks

Ridstrumpor- CRW



Ridhandskar

/ Kram Maja<3

Dagens outfit

Tröja- H&M
Jeans- Gap
Halsband- har fått av Sarah <3

/ Kram Maja<3

Helg!

Nu är det helg igen! så skönt<3 Har precis spelat tennis nu ska snart åka hem och äta, och ha det bra! Ikväll ska mamma och pappa åka och titta på teater:) Då ska Clara och jag göra lite roliga saker! Ha det bra:)
/ Kram Maja<3


MYS<3

Hej

Nu sitter jag i soffan med Sofia och myser. Äter massa godis sssuuuppper gött Haha. Förut så satte jag ocg Sofia på oss lite konstiga kläder och gick ut och skoja med folk sa typ hej och att dom skulle lika oss på facbok super kul haha. Titta på Idol. Jaja nu vet jag inte vad jag ska kriva mer. Hoppas ni har det lika bra som jag och njter av fredags kvällen. Vi hörs!!!!!
image description
/Kram Maja<3


Idag:)

Nu är det den bästa fredagen igen! Idag ska jag vara med kompisen somsakt:) ska bli super! Skulle hälst igentlige vilja åka in till stan idag och shoppa! Vill ha nya käder! Som vanligt vem vill in te ha det<3
 Snart ska jag till den tråkiga skolan som vanligt! Har en tråkig skoldag idag det ska inte vara något specielt! Men först ska jag ta hand om mina bästa kaniner! Ha det bra bloggar mera på lunchen<3
image description
/ Kram Maja<3

Darton!

Gud! Nu är det problem med datorn igen det är därför det inte har kommit upp dagens outfit! Förlåt! Sur på den lille darton! Har tittat på robinsson idag igen:) det var kul den här gången med. Imårgon blir det sova över med bästisen:) Ska bli super! Hoppas ni har det bra! Bloggar mera imårgon:) / Kram Maja<3

Ridning!

Nu sitter jag och äter mellanmål! Ska snart åka och rida ska bli kul som vanligt! Emma min kommpis ska vara med och fota:) hoppas ni har det lika bra som mig:) / Kram Maja<3

Mat

Hejsan hoppsan nu har vi precis ätit mat som var helt ok det var fisk med potatis fast vi tog ris jamie tog också ett päron för att orka det som är kvar av dagen /Maja<3 hihi


Bild!

Nu sitter jag och väntar på att vi ska ha bild jippi vi får se vad vi ska göra idag hoppas dett är något roligt. /Kram Maja<3

God Morgon!

Hej! Nu sitter jag här i soffan igen och tittar på Vakna Med The Voice! Det är roligt som vanligt:)Snart börjar skolan kl 08:10! Var väldigt trött när jag vaknade idag! För igår vaknade jag 08:00 nu börjar jag nästa precis samma tid! Hoppas ni har det mysigt där hemma!
image description
/ Kram Maja<3

Tårar:(

Förlåt för att jag har vart väldigt dålig på att blogga idag ! Har typ gråtit hela kvällen:( En tråkig nyhet!!! Fast ni får reda på den senare<3 ses senare:) / Kram Maja<3

Tårar:(

Förlåt för att jag har vart väldigt dålig på att blogga idag ! Har typ gråtit hela kvällen:( En tråkig nyhet!!! Fast ni får reda på den senare<3 ses senare:) / Kram Maja<3

Stockholm Horse Show

Det ska bli riktigt kul att åka och titta på Stockholm Horse Show! Ska åka dit den 25 November en fredag klockan 19.00! Typ den bästa dagen det ska vara masser av roliga saker då. Ska såklart också shoppa en massa saker!  Jag ska specielt ska köpa är ett schabrak som jag ska skriva in Maja på<3 
image description
/ Kram Maja<3

Dagens outfit

Tunika- Boden
Tights- H&M

/ Kram Maja<3

Nya saker:)

Idag köpte jag mina efterlängtade vinterskor, MoonBoots! Så glad att jag köpte dem! Bara så snygga till min jacka! De är röda och blåa<3 Sedan köpte jag också en ny pjamas till ett party och ett par tofflor mm. Imorgn blir det en lång dag i skolan:( Längtar inte till det! Men nu sitter jag här och njuter i soffan<3 Ha det bra!
/ Kram Maja<3

Naturbilder

Här kommer bilder som min syster tog när jag var i stan i söndags. Fina, eller hur?!














/ Kram Maja<3

Boden?

Ja, ni kanske undrar vad Boden är för märke? Så här är det, när jag var liten så bodde min familj i London ! Och där fanns det ett märke som hätte mini Boden för små barn som vi tyckte hade super fina kläder! Så nu köper vi det fortfarande fast för lite äldre:) Skulle bara göra en liten förklaring! / Kram Maja<3

Dagens outfit

Tröja- Boden
Jeans- Gap
Kofta- Gina Tricot

 / Kram Maja<3


Full dag!

Ska snart åka och spela tennis men ska först äta lite mellis. Sedan ska jag ta ett nytt pass! För att sedan göra lite läxor! Full dag helt enkelt! / Kram Maja<3

Vinter skor<3

Nu har jag bestämmt mig, jag ska ha ett par moonboots:) Antligen vill jag ha ett par svarta med lack, och den är uppdelad i rutor. Eller vill jag ha ett par röda och blåa som också är i lack:) Dem passar bra till min jacka som jag köpte igår:) Hoppas ni också tycker dem är snygga<3 / Kram Maja<3

Ny jacka :)

Idag var jag somsagt i stan med mamma, jag köpte Tommy Hilfiger jackan och en pälsmössa. :)


Pälsmössa- Accessorize

/ Kram Maja<3

Jackorna!

Här kommer de efterlängtade bilderna på jackorna!

Urban outfitters

Tommy Hilfiger

Peak Performance

...och ett par skor som jag gärna skulle vilja ha, finns att köpa på NK

/Maja <3


Dagens outfit

Tunika- Odd Molly
Tights- H&M

/Maja <3


Ängeln och Djävulen

Nu kommer det lite bilder om olika saker som Clara och jag har tagit till ett skolprojekt:)
Ängeln har en fin växande blomma medans djävulens har vissnat!


En stor orättsvisa!

Borta med vinden!

/ Kram Maja<3


Förlåt:(

Gud jag är super lädsen att jag inte har bloggat men har haft mycket problem och har haft gäster! De sovde över , så det blev lite trångt om tid! Nu är jag på väg in till stan för att KÖPA! Nya vinter saker<3 Igår tittade jag bara:) Vi ses , bloggar senare<3 / Kram Maja<3

Wayne's Coffee

Nu är jag på Wayne's Coffee <3 är har jag det super mysigt<3 sitter och äter lasange med varm chklad! Ska sedan titta på vinter skor:) / Kram Maja<3 Ps. Förlåt för att det inte har varit bilder med på de sista inläggen men det är bara för att blogg.se appen inte funkar! Får panik på den!!!! Det måste funka ju:(

Lördag:)

Nu har jag precis klätt om från en tennis lektion och är på väg hem:) Sedan ska vi åka in till stan och shoppa lite:) (förlåt att bilderna från i tisdags inte har kommit upp ennu men har problem med datorerna hemma:( ni kommer få bilder så snart som möjligt!). Sedan ska Clara och jag fota till ett skolarbete:) Och sedan på kvällen så ska två av våra kusiner komma och sova över! Det blir en full och rolig dag:) / Kram Maja<3

Tennis

Glömde nästan tennisen den bästa delen av dagen! Har haft det super kul på tennisen när jag tittade på när min syster Clara spelade:). Det var ungefär det roligaste på hela dagen<3 Satt där med min kompis Ida som med en slump på väg till Lidingö tennis mötte henne när hon joggade. Sedan följde hon med mig inn<3 Har haft det helt underbart;) / Kram Maja<3

Idol!

Nu sitter jag och tittar på idol<3 det är kul:) just nu är min topp fem lista såhär 1.Amanda P 2.Moa 3.Amanda 4.Olle 5.Rochanna (förlåt vet ej om det stavas så?) Det är bara en liten lista för tillfället !:) Hoppas ni sitter där hemma och njuter av all underhållning! Precis som jag gör<3 / Kram Maja<3

Dör av hunger!

Jag dör av hunger jag åt typ ingen frukost hoppas det är god mat fast det brukar inte vara god mat när jag är hungrig så mycket tur har jag jaja vi ses sen kram Maja Haha det är igentligen Sofia massa kramisar totit


In to english

Nu sitter jag i koridoren och vätar på att jag ska få gå in på en tråkig engelska leksion ses sen
/ Kram Maja <3


Friday<3333

Gud äntligen fredag!!!!!!!:) love fridays det är typ den bästa dagen på hela veckan! Nu ska jag äta frukost ser fram emot dagens händelser<3 förutom skolan såklart! Ska blogga mera senare idag. Vi ses
/ Kram Maja<3


Dagens outfit

T-shirt- H&M
Byxor- Abercrombie and Fitch


Robinson!

Nu sitter jag framför tv:n och tittar på Robinson ! Det är faktiskt kul har inte sätt det på typ ett år! Även om typ alla är helt pukade så är det roligt:)! hoppas ni har det bra den här torsdags kvällen
/ Kram Maja<3


Inte sugen!

Gud jag orkar verkligen inte göra läxor nu men så det! snart ska jag på ridning:) det är alla fall kul:)
/ Kram Maja<3


Pasta=gott

Gud vad det ska bli gott med pasta och bacon! Är super hungrig efter den lunchen! Här får ni lite bilder på resultatet och på hur fint jag lagar mat
/ Kram Maja <3


Mitten på dagen!

På lunchen nu ätet super äklig mat!!! Hoppas ni har det bra och har god mat:)
/ Kram Maja<3
Ps.visst är bilden fin:)


Dagens outfit

T-shirt- Hollister
Kofta- H&M
Jeans- JC


Ny Tröja<3

Ny tröja från hollister som jag ska lägga upp med jackorna! Har lite problem med datorn så inlägget kommer bli lite försenat:( men här (och till dagens outfit) får ni ett litet smak prov av min nya tröja<3
/ Kram Maja<3


Lunch!

Sitter i matsalen med kompisarna:) Här får ni lite smakprov ! På Sofia och Mig


Kaninerna

I Söndags var jag och Clara ute och tog kort på kaninerna. De är så söta!
Här kommer lite bilder!

Gonza <3




Jag och Gonza

Ina <3





Jag och Ina

/Maja <33








Färger!

Jag älskar färger<3 jag har på mig mycket färger ofta men det är bara för att jag tycker själv att det är kul,och att se någon med mycket färg blir man glad av.Här kommer lite smak prov av nån som älskar färg! Lite överdrivet men det är kul! Njut:)
/ Kram Maja<3


Dagens outfit!

Linne- H&M
Poncho- JC
Jeans- Gap
Hårband- H&M

/Maja <3

Snart<3

Ja snart! Det kommer snart bilder på jackorna mm. Det var super kul idag i stan:) Tittade på en jacka från Peak det var en lite längre jacka , en från Tommy Hillfiger fin dunjacka som var rätt så kort och svart:) inte min favorit färg men den var fin! , en kappa som var mera som en fin höst kappa<3 Härlig blå med päls ( fusk ) , Tomas Saabo , Köpte! En tröja från Hollister<3 och mycket mer :)! Det kommer bilder på några av grejerna snart ska bara ladda upp de på datorn som är helt knäpp!
Vi ses
/ Kram Maja<3

Ps. Förlåt om det inte är med så mycket bilder men blogg.se appen är lite krånglig ibland:(


Ny dag<3

Nu är det en helt ny dag! Jippi:) Idag har vi bara två lektioner<3 för vi slutar efter lunch! Våra lärare ska ha något slags möte:/ Det ska bli toppen, för Clara och Jag ( Clara min syster ) ska ut till stan och titta på vinter jackor<3 det ska bli super kul :) Kommer lägga upp bilder på de olika jackorna på mig så ni får se:) vi se
/ Kram Maja<3


Dagens outfit!

Linne- Filippa K
Kofta- Lindex
Jeans- Gap
Halsband- Forever 21


Bra kväll

Det har varit en bra dag idag<3 fast jag har haft mycket läxor tyvärr:( Jag döör det är väldigt tråkigt!:( Nu har jag precis sett klart Ensam Mamma Söker:) hahaha! Ja det var ..... Kul:/ Nu har jag precis börja se på Svenska Hollywood fruar! Jag har typ blivit helt förälskad i det:) Vi ses!
/Kram Maja<3


Tv

Nu sitter jag framför tv, tittar på vakna med the voice! Det är bra :) som vanligt.Fast tittar på det inte så mycket:) Om ni inte vet vad det är så är vakna med the voice ett radio program där dom bjuder över olika kändisar och pratar med de om lite olika saker<3 Som jag tittar på varje morgon:)
/Kram Maja<3


God natt:)

Nu ska jag snart sova ska bara läsa på läxan lite....... Viktigt:) Hoppas ni sover gott
/ Kram Maja<3


This is me!

Hej!

Jag heter Maja och jag är 12 år. Här skriver jag om mitt liv och lägger upp bilder ibland också. På fritiden rider jag tennis två gånger i veckan. Här kommer en bildbomb!!

Det här är jag!
 
Här hoppar jag med Eminem

Jag och min älskling Betty <3
 
Min 14-åriga storasyster Clara

Mina små sötnosar Ina och Gonza

Gonza <3

Ina <3


/Kram Maja =)

Välkommen till min nya blogg!