Skriv din beskrivning här!

Snart så

Förlåt för att jag inte bloggat men har vart så upptagen för att så mycket andra saker har hänt men på söndag startar jag upp bloggen igen! Och som ni skanske ser har jag oxå bytt design ÄNTLIGEN! 
Ses snart älsklingar 
Puuuusss!
Gårdagens!

Soo amazing


😍😍


Friday

#springfever


Drömparet


Åhhhh älskling!


++++++


Dagens

Stickad tröja BikBok, Långkjol Zara, Smycke H&M
Hade en liten sommrig outfit idag!

Myskläder=på

Har satt på mig mina härliga myskläder efter att ha dushat och tränat. Nu hade jag tänkt att baka lite godsaker. Har inte riktigt bestämt vad det ska bli men förhoppningsvis något med choklad i! Älskar choklad! Efter det ska jag väl fixa lite med mina älsklingar, göra middag och titta på någon härlig film! Har haft det ganska slapp här kan man väl säga:D Hoppas ni får en fortsatt bra kristihimmelsfärsds helg!
Puuusss!

Västkustens bästa lunch


Saaaaknar!

Kom och tänka tillbaka till det hära eftersom 1D konserten var igår!!!! Guuuud vad jag saaaaknar!

Det kommer aldrig att vara över för mig

Det kommer aldrig vara över för mig- Håkan Hellström
Har precis kommit hem efter en jogging tur med Claris! Var väldigt mysigt faktisk! Vi sprang ute i skogen och på klipporna, vi sprang cirka 4km (hehe) men det var ändå skönt! Det är också så kuperat där så man blir otroligt trött! Men iallafall så har jag skurit upp lite appelsin och tagit lite hasselnötter med det! Otroligt gött! Nu ska jag ta en dusch och sedan vila och ta hand om mina små älsklingar! 
Puuuussss!


Västkusten

Det är jue kristihimmelsfärd den här helgen så ma famille ska åka upp till vårt sommarhus på västkusten! Så nu sitter vi i bilen! Vi ska hämta upp pappa på Landvetter för att han vart i London och det rör typ 1,5 timmes omväg! Är typ redan illsmående och trött! Men det är mysigt när man väl är där! I helgen ska vi baka en massa, gå på middagar, kanske bada (?), jag ska kanske vara mmedium kompis och en massa andrat kul! Måste Värkligen vila! Är så trött nu när det bara är 5 veckor kvar till sommarlovet! Längtar!
puuusss!

Chilling i the sun

Måste läsa en otroligt tråkig bok i svenskan som heter No och jag! Men det blir 100 gånger mysigare och skönare när man kan sitta ute och sola samtidigt! Eller tyyyyp sola...:D

Bananpannkakor!

Såå himla gott med bananpankakor! Gjorde 3st och satt ute i solen och bara njöt! Har vart så fantastiskt väder här i stockholm, idag har det var cirka 20 hade tom shorts i skolan! Nu är sommaren hääär! Men iallafall så tycker jag att bananpankakor är otroligt gott, men om man inte gillar banan så rekomenderar jag inte! Det är som pankakor fast nyttigare och bättre! Jag äter dom med kvarg/kessella och bär! Yuummm! Du behöver bara 1 ägg och 1 banan! Wolia och du har bananpannkakor! Extra bra efter ex träning!!!!!!
Puuusss!

It's spring baby SPRING


Bunch

Min syster Clara fyllde somsagt år igår! Hon hade en liten födelsedagsbrunch som jag fotade så here you go!
Puuusss!

Claris födelsedag!

Min älskade syster fyller år idag! Den bästa syster man kan få! Har haft fullt upp och har därför inte bloggat! Lägger upp bilder från dagen imorgon!
Puuuussss!
Grattis till min syster😘❤


All around the world!

Vet att videon är otroligt dålig men snälla lika den! Det skulle betyda så mycket för mig och Sofia! Hhahha! Ni behöver bara logga in med facebook och trycka på lika knappen! Taaack! Tryck HÄR <3
 


It's Tursday!

Åhhh va skönt! Det är torsdag idag och imorgon är det fredag! Så glad! Det har vart en helt normal torsdag, tränat, gjort läxor och fixat lite saker till helgen! Nu ska jag titta på något avsnitt av 90210 och modern family ( haha det gör mig alltid lika glad! ) sedan ska jag sova! Hoppas att ni har haft en bra torsdag!
Puuuuss!

Cozy night

Såå mysig kväll! Det kändes som om att det var mini lördag! Clara och jag gjorde lite snacks och tittade på film! Såå mysigt! Vi tittade på en film som heter Gone med Amanda Seyfried i huvudrollen, det var en thriller. Jag brukar i vanliga fall inte gilla sånna här filmer men den var faktist otroligt bra! Förutom att den var grymt obehaglig. Härlig kväll iallafall men nu måste jag sova skola imorgon jue! 
Puuusss!

1 Maj

 
Haha idag är det första maj och jag är typ över exalterad! Det är jue typ bara 4 veckor kvar i skolan!!!!!! Åhhhh längtar såå mycket tills det är sommarlov!!! Har redan skaffat skolavslutningsklänning (ni får se klänningen den 12 juni!) från Ida Sjöstett! väldigt nöjd med den och sedan 4 dagar efter skolavslutningen så är det min födelsedag! Är såå peppad, hoppas att jag får en massa fina presenter hihi! 
Aja tillbaka till idag! Jag har iallafall var i stan med syrran och letat efter bal skor (vi hittade ett par dödligt snygga! Haha jag vill ha dom till min bal om 2 år!), jag har också tittat på precenter till henne för att det är hennes födelsedag på söndag! I stan så åt vi en liten lunch på Bagel street cafe och träffade sedan upp en av Claris kompisar. Vi åt också yogurt glass i gallerian (det har typ öppnat något nytt ställe där man får göra allt själv! Sååå gott!). Nu är jag hemma igen och ska läsa lite i min bok (eller vi måste läsa den). Hoppas ni också har haft en underbar valborg och 1 maj! 
Puuuss!