Skriv din beskrivning här!

Ridningen!

Idag så hade vi dressyr och jag fick lilla sötizen Marolien. Det gick super bra! Hon gick värkligen superfint och var otroligt mjuk! Var så härligt! Var otroligt nöjd med lektionen! Nästa vecka är det teori:( Men har markarbete på tisdag! Så det blir kul!
Red den hära lilla fina plutten idag!

Fredagsmys

 
 
 
 
 
Nu ska Clara och jag äntligen äta lite gott godis!!! Har inte ätit godis på asa länge nu! Godis + Film = Livet<3

Jordgubbs smothie + Scones

 
 
 
Mmmm... Sitter och äter nybakta scones och puttrar i mig en super god jordgubbs smothie! Samtidigt man tittar på Vampire Diares + att det är fredags eftermiddag kan livet bli bättre?

Love This

 

Sötizar!

 Gud va söta dem hära två tvillingarna är! Titta bara!

++++

-Gossip girl kommer ut om 6 dagar
-Det är höst och hösten är såå vacker
-Att jag har världens roligaste höstlov framför mig
-Det är fredag imorgon!
-Om 14 dagar kommer Justins nya bok ut!

Thursday

Älskar den hära bilden! Tog den på Clara för ett tag sen!
Idag har jag bara tagit det lungt har haft HÄMSK huvudvärk och ont i halsen så har bara tagit det lungt! Har också gjort läxor! Snart blir det lite mys framför tvn. Puss!

...

Åhh!! Vad jag hatar att vara förskyld hade tänkt ett jogging pass idag men kunde inte på grund av förskylningen! Den förstör allt! Nu sitter jag iallafall och har gjort klart min franska och svenska läxa. Skönt! Snart blir det lite tv mys! 
 

Ridningen!

Idag på ridningen idag fick jag på det första passet min lilla bäbis Betty! Super glad för det! Idag gick det också väldigt bra! Hon var inte lika pigg och glad som förra veckan rättare sagt lite seg och inte så himla arbetsvillig men tycker endå att det gick väldigt bra i slutet!! Riktigt nöjd. Andra passet fick jag rida en ny ponny som hette Luna. Det var super kul att få rida en ny häst men det var mycket anorlunda men det var riktigt kul! Luna var riktigt stark i ena varvet och ganska svag i det andra. Så det var lite jobbigt! Men Luna gick fint i slutet och är riktigt nöjd för att det var första gången + min ridlärare var nöjd så jag är glad! Här kommer två bilder på Betty och mig från dagen och en bild på Luna! (inte från idag)
 
Lånade från http://stockbytjejer.blogg.se/
Och såhär ser lilla sötnozen Luna ut!
 
 

The favorite

Snart blir det ridning! Idag blir det dubbel pass för att Clara är på skolresa! Såå kul! Hoppas att jag får min lilla ängel! (betty) Vi får väl se men vi har iallafall dressyr så det är kul! Hoppas att det går bra!

Eye

 
 

Promenad

Mammis och jag var precis ute och tog en riktigt härlig power wlk promenad! Sååå mysigt! För idag är det bara Mammis och jag hemma så nu blir det lite måndags mys framför tvn! Härligt!!

Every day can be good!

 
 

Min Vecka

Det hära är min vecka! 
  • Måndag- På eftermiddagen blir det tennis + läxor.
  • Tidsag- Rida dressyr hoppas att jag får min lilla ängel!
  • Onsadg- Jogga och göra läxor
  • Torsdag- Jogga göra läxor
  • Fredag- Ridning om det blir fint väder ska vi rida ut
  • Lördag- Tennis + ska till kusinerna på kalas
  • Söndag- Träning med min pt och sedan bara fixa lite sådär hemma!

Måndag...

Idag är det måndag IGEN! Åh!! Hatar måndagar! De är hämska! Men får sedet posetivft för att då blir det färre dagar till höst lovet! Yey! Efter skolan blir det iallafall tennis med Klara! Kul! För att sedan åka hem fixa läxor sedan belönas med måndags mys!
En cool bild som jag hittade på Trumblr!

Home

Idag har jag haft fullt upp! Jag har tränat, vart i stan och vart med kusinerna! Mycket saker under en dag! Mamma och jag var i stan och åt mamma shoppade lite klänningar och till mig bara lite små saker! Efter det åkte vi till Albert och Herbert (hihi) mina små kusiner! Det var super mysigt! Är sååå nöjd med min söndag! Hoppas ni cokså har haft en underbar söndag!
Puss!
Cutie pie!

Justin hos skavlan

Har just tittat på de bästa 50 minutrana i mitt liv (nästan)! Justin var hos skavlan och det var fantastiskt! Har sätt det innan på datorn och så men att få se det på tv var super coolt! Åh!!!! Lördags kvällen kunde inte har börjat bättre!

Nytt!

American Vintage tröja!<3
 
 
 
 
 
 
Har också köpt ett linne från Rosemunde
 
 
Solsidan
 
Är väldigt nöjd med de saker jag fick idag! Älska!<3

Mys väder!

 
 
 
 
 
 
 

TENNISEN

Nu åker jag snart till tennisen med Clara. Ska bli jätte kul. Efter tennisen hoppades jag på att få åka in till stan och shoppa men nej det får man inte! Men hoppas iallafall att vi ska göra något roligt idag! Vi får väl se
Gammal bild från San Fransisco utanför Juicy Coutore

Fredags Mysss

Sitter just nu i soffan och bara NJUTER av livet! Härligt med helg! Imorgon blir det tennis och sedan vet jag faktist inte... Kommer iallafall bli en skön och avslappnande helg! 

Ridningen!

Gud idag hade jag hoppning i min stor häst grupp och GUD vad det gick bra! Har alldrig känt en sådan känsla under en hoppning! Det var sagoligt! Hade iallafall Marolien en väldigt fartfyll lite häst. 
Vi började med att hoppa fram lite på en bock på en volt kan man säga. Sedan hoppade vi stuts på 4 hinder. Vi skulle trava in och sedan galoppera över hindrerna. Marolen var lite spidad men vi kom alltid fint in på hindrena och jag fick mycket bröm av Malin. Det kändes som en super bra start på lektionen. Vi fortsatte och höjde hindrena lite. 
Hinder 1: Bock
Hinder 2: Kyss
Hinder 3: Räcke
Hinder 4: Oxer
Marolien hade fortfarande en väldigt fin kännsla och tom sitsen var super bra sa Malin, att jag slappnade av gav Marolien efftergift. Gud vad bra det kändes att höra. Vi hoppade varje höjd 4 gånger var. Sedan höjde vi igen och nu låg hindena på 1=40cm 2=50cm 3=85-90cm!!! 4=70cm 
När jag hoppade den serien sa Malin att min sits blev lite stelare men att det var såå otroligt bra jobbat av mig och att hon tyckte att Marolien skulle bli min nya storhäst hopp häst hihi! Det kändes super bra att höra! Är också SUPERNÖJD att jag kom över 90cm! Känns otroligt! Nästan samma sak som i tisdags (fast lite bättre) då jag red Betty och fick henne gå så fint och värkligen slappna av och bara åh.... fantastiskt efter inte ridigt henne på superlänge kändes också super bra! Det enda som var synd idag var att ingen var och fotade:( Men så är livet ibland ni får nöja er med en bild på Marolien från stockbys hemsida!
Från en överlycklig Maja!

Hej alla fina läsare!

Jag sitter här och skriver i min ensamhet. haha just kidiingggg! Detta är ett inlägg från ingen mindre än den coola bruden tess! Jag har det bra här med den mysiga filten och min käre iphone i handen! <3 
 
HA DET BRA KEXCHOKLAD! <3 pussssar
 
 
 
 
 
 

Fredag

Nu är det ÄNTLIGEN fredag och det är helg! Snart blir det ridning (hoppning) inte så sugen på hoppning (läskligt) men vi får hoppas på det bästa! Hoppas ni också får en bra fredag eftermiddag!
 

Skolfoto

Idag har vi skolfoto. Har tänkt superlänge på vad jag ska ha på mig idag men det går inte så bra... Men vi får väl iallafall hoppas att det går bra!
Puss!
Det kanske blir dethära...

Regn...

Skulle gått ut och sprungit nu men det ös regnar och åskar... Tror jag skippar för idag så blir det dubbelt nästa vecka för årkar för det första inte bli sjuk och för det andra vågar jag inte springa i åska! Hihi<3
Nöjd med bilden! Tog den på det häääärliga regnet...

As Long As You Love Me

Bästa videon! 

Skola

Nu ska jag snart gå till tråkiga skolan. Idag har vi full dag så vi börjar kl 8:10. Så jobbigt + jag har duschat. När jag kommer hem ska jag ut och jogga med syrran för att sedan åka hem och bara ta det lungt och inte göra någonting. Bara vila. Sen är det äntligen fredag imorrgon. 

Appel pie

 
 
 

Claris

Idag var jag och tittade och fotade lite på när min syster Clara red. Hon fick en häst som heter Marolien. Jag tycker Marolien är en super fin häst + hon är som en större kopia av Betty min lilla ängel! Här kommer lite bilder<3
 
 
 

Ridningen!

Idag hade jag ridning i min nya ponny grupp. Jag åkte först dit kl fyra för att vara med på Claras upprop för att hon var på utväcklings samtal så jag behövde göra iordning hennes häst, och hon fick Betty! Jag fotade lite för att det sedan var dags för mitt upprop. Jag fick också Betty!! Min lilla ängel! Blev super glad. Vi jobbade med lösgörande. Lektionen började med lite uppvärmning med lite volter och övergångar för att sedan över gå till att fördela oss på två stora 20m volter. När vi jobbade med olika arbeten på volterna så blev Betty jätte fin och börjag värkligen slappna av! Älskar henne! Här kommer lite bilder från båda grupperna!
Glöm Ej att Länka om ni lånar bilder!
Me och Betty
 
 
 
 
Clara och Betty
 
Vanessa och Matilda
Angelica och Eminem
Elvira och Lucky
Alma och Oliver
Ebba och Brownie
Vilma och Anna-bell
Emma och Nugget
Emelie och Eminem
Vanessa och Eddie
Angelica och Lucky
 
 

Första skol dagen

Idag var det då första skoldagen! Den gick bra vi slutade cirka 11:30. Efter det följde Sofia med mig hem och åt lunch och tittade på lite roliga videos! Hahah! För att sedan åka och spela tennis. Nu är jag hemma igen! Skönt<3

Fruktsallad

 
 
 
Sitter just nu och bara njuter i solen på altanen med en god fruktsallad i min famn. Ibland är livet härligt!

Ridningen!

Glömde berätta om ridningen i fredags! 
Först trodde jag att jag inte skulle hinna men vi åkte lite tidigare en tänkt så jag han! Det var super kul! Har ridigt ganska mycket i sommar (två ridläger + ridigt på islandshästar) men ridning är ju det roligaste som finns så det kan man alltid klämma in! Iallafall så var det i storhästgruppern för Malin (min ridlärare). Det gick faktiskt super bra! Jag fick Thierry en väldigt stor och lång häst, men har är ricktigt fin och är mjuk i munnen! Han är också super duktig på sidvärs. Han var riktigt härlig! Vi hade markarbete men vi jobbade mest i dressyr arbetet. Längtar redan till nästa ridning (såklart)! Den hära terminen så har jag bytt min onsdags grupp (p5) till en bättre grupp (p6) på tisdagar. Fast jag går fortfarande kvar i gruppen på fredagar på stora hästar (JHC). Är nöjd med mina grupper. 
Här kommer en bild på Thierry från hemsidan.

Träning

Gammal bild från Mora.
Har precis kommit hem från en HÅRD träning med Tomas (min PT) nu kan jag knappt gå typ! Hahahah! Åh! Men nu blir det mys hemma en stund för att sedan fixa rummet, kaninerna, mig själv och skolväskan tills imorgon! Sista dagen på sommer lover måste njuta!

Ny inköpt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helskodda ridbyxor-John Witaker
Kortärmad Pike-Pikeur
Ridstrumpor-Kingsland
Dressyrspö-Något spö märke!
 12 Mini grytor (ni ser bara hälften)-Le Creuset
Bluray film-The hunger games! = Köpt<3
 
 

Design

Ska bara fixa lite på min design ikäll så om ni undrar varför det är lås på bloggen så är det derför!

Shopping

Idag var Clara,jag och Pappa ute och shoppade lite. Vi var först på My One ute i Enbyberg för att köpa lite ridkläder till oss. Sedan åkte vi in till stan för att bla. Köpa Mini grytor, present till Mammis, kostym till Pappis och brännare (till när vi gör creme brulet). Vi åt lunch på ett super trevligt ställe vid sturegallerian som hette Grodan för att sedan ta lite godsaker på Laduree. En super mysig dag!
Ps. Vi had inte med oss systemkameran idag så ni får nöja er med mobil bilder!
 
 
 

Nya jeans

 
 
 
 
 
Nya jeans från JC crockers.

Solnedgång

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rodel

Min gårdag var fantastisk. Dagen började med att jag och Clara åkte rodel i rättvik, 7 åk var. Efter det åkte vi somsagt till Tällberg och åt middag eftersom mamma ville smaka lita av maten eftersom hon ska ha sin födelsedagsfest där i september. Efter att vi hade ätit supergod mat gick vi ner till bryggan och badade. Här kommer bilder. Bad bilderna kommer sen!
Liften upp i rodeln och rodelbanad!
Grod Maja! Hahah!
 
 
 
 
Good mat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I bilen

Nu sitter jag i bilen på väg hem till Stockholm. Känns tråkigt att lämna Mora efter bara fyra dagar. Fast vi har ju hunnit med så mycket. Bilder från min underbara gårdag kommer upp snart här på bloggen. Åh jag och Clara fick några riktigt fina bilder! Det var nämligen en såå fin soldnedgng precis när vi skulle ta ett kvällsdopp i Tällberg. 

Lunch

Hemmagjrd pizza med kantareller och salami
 
Båbärspaj till efterrätt, mums!

Hållan + bad

Igår var vi vid vårat hus i hållan. Det är verkligen otroligt mysigt där uppe! Vi åt mat utomhus och vädret var bara fantastiskt! Efter vi hade ätit klart så åkte vi ner och badade i oxbergs sjön. En super mysig dag sammanfattat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Run Maja Run!

Nu ska jag ut och springa här kommer en liten outfit!
Dagens outfit:Träning
Linne- nytt från H&M
Shorts- Hollister
 
 
 

Islandshästar

Idag har Clara och jag vart och ridigt på islandshästar i rättvik! Vanliga stället! Jag fick ett super sött litet sto som hette Kautina. Hon hade värkligen en fantastisk tölt! Clara fick rida på Freysting. Vi var ute och red i 2,5 tim.
Det som var roligast med ritten var nog att Clara och jag fick rida lite själva ett tag och gallopera mm. Juste ja, vi fick ockå gå in i hagen och fota + träffa deras nyfödda föl som föddes 6 juni! Den sötaste varelsen jag någonsin har sätt! En super bra början på dagen! 
Här kommer lite bilder!
Innan turen!
 
 
 
Clara
Hahaha! Sötizen efter!
 
förföljare hahaha!
 Fölet!
 
 
 

Dagens outfit

Ny blus!-H&M
Shorts-A&F
Armband-Från Väst indien
Skor-Dalaklogs
Hair cluff-H&M
 
 
 
 

Snyggt i höst

Snygga läder boots till hösten från Duffy!

MORA

Nu är jag framme i Mora och har vart här i några timmar. Här är det fantastiskt bra väder just nu så vi får hoppas att det håller sig resten av veckan! Kommer att ha det super kul här! Roliga sista dagar på sommar lovet!
Bild från i midsommar!<3

OS avslutning

Gud va tråkigt att OS är slut! Det är ju bara vart fjärde år! Känns tråkigt! Ser redan fram emot OS i Rio 1216. På OS avslutningen nu så har jag sätt 1D, Edd Sheeran och Jessie J! Cool! Hihi! Hoppas ni också har haft ett häftigt OS!

Snyggt i höst

Läder väska snyggt i höst! Från chicy

Snyggt i höst

Lång klänning från chicy!

Fail Bilder

Lite fail bilder från lägret! Alla kanske inte är så bra kvallite men roliga är dem!
Glöm Ej att LÄNKA om du lånar bilder!
 
Disa sadeln! Hahah!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hehe tack för den blöta pussen Betty! Love U
Miromiz...

Dagens schema

Idag så ska vi åka in till stan och äta lite god lunch. Tidigare idag så har det mäst vart vilodag, jag har rättare sagt hla tiden tittat på gamla vampire daiares avsnitt (bästa serien + gossip girl). Efter lunchen så vet jag inte riktigt vad som står på schemat men en liten till runt i stan gissar jag på! Kvällen består av film och mys! Bra dag helt enkelt!
Imorgon blir det träning med Tomas (min pt), och sedan åker vi upp till Mora! Inte världens roligaaste dag men ska bli mysigt när vi väl kmmer fram!
Ha en super dag!
Dagens outfit! Hahah!<3

Hoppning avslutning pass 2

 
Här kommer lite foton från avslutningen! 
Glöm EJ att länka om du lånar bilder!
CLARA OCH BROWNIE
 
 
ANDREA OCH SZANELKA
 
 
ELVIRA OCH LUCKY STRIKE
 
 
 
PHILIPPA OCH EMINEM
 
FRIDA OCH SONNY
 
 
ISABELL OCH ANNA-BELL
 
 
MOA OCH LITTLE MAY
 
 
 
DISA OCH NUGGET
 
 

GRUPPFOTO

Glöm EJ att LÄNKA om du lånar bilden!

Porträtt med ponny

Här kommer lite söta poträtt från lägret!
Glöm EJ att LÄNKA om du lånar bilder!
Me and My Baby/Angel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressyr självständigt pass 1

Glöm EJ att länka om du lånar bilder!
CLARA OCH BROWNIE
 
 
 
ANDREA OCH LITTLE MAY
 
 
DISA OCH ANNA-BELL
 
FRIDA OCH MATILDA
 
 
PHILIPPA OCH EMINEM
 
 
MOA OCH LUCKY STRIKE
 
ELVIRA OCH COMTESSA
 
 
ISABELL OCH NUGGET
 
 
 

Hoppningen + dressyren

Igår hade vi hoppning! Jag är ju inte så glad i hoppning och skulle hälst skippa det men hoppningen gick okej och det är avklarat!  Dressyren vi hade idag jobbade vi med ställning och övergångar! Mirromiz var super duktig och han gick jätte fint för första gången på den hära vecka! Blev väldigt nöjd med passet! Här kommer lite bilder från passen!
(bilderna från hoppningen gick tyvärr inte tt ladda upp tack vara blogg.se!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressyr pass 2

Om du lånar bilder så glöm EJ att länka!
CLARA OCH BROWNIE
 
 
 
 
ANDREA OCH EL PASO
 
 
 
DISA OCH EDDIE
 
 
TOVA OCH COMTESSA
 
 
ISABEL OCH ANNA-BELL
 
 
ELVIRA OCH ETOILE
 
 
FRIDA OCH SONNY
 
PHILIPPA OCH EMINEM
 
 

Hoppning pass 1

Här kommer lite bilder från dagens hoppning! Glöm EJ att länka om ni lånar bilder!!
Clara och Brownie
 
 
Disa och Nugget
 
 
Philippa och Eminem
 
 
Moa och Little May
 
 
Elvira och Lucky Strike
 
 
Andrea och Szanelka
 
 
Isabel och Anna-Bell
 
Frida och Sonny
 
 

Sommar Hagen

 
 
 
 
Min lilla bebis!
 
 
 
 
 
 
 

Dressyr pass 2

Här kommer lite bilder från det självständiga passet på eftermiddagen!
CLARA OCH EMINEM
 
 
 
ANDREA OCH SONNY
 
PHILIPPA OCH NUGGET
 
 
ELVIRA OCH COMTESSA
 
TOVA OCH BROWNIE
 
 
FRIDA OCH AMIGO
 
 
 MOA OCH TWIGGY
 
DISA OCH MATILDA
 

Hoppning pass 1

Här kommer bilder från pass ett då det var hoppning somsagt. Tyvärr så kunde jag inet ladda upp alla bilder för det fungerar inte. Har suttit i en timme och försökt...
De som vill ha bilder får kommentera som vanligt! =)
 
CLARA OCH BROWNIE 
 
DISA OCH NUGGET
 
ELVIRA OCH LUCKY
 
 
ISABELL OCH ANNA-BELL
 
MOA OCH LITTE MAY
 
 

Ridläger dag 3

Dagen började med att jag följde med till hagen men idag så fotade jag bara! Idag så var det hoppning så såklat fotade jag. Andra passet var som vanligt självständig dressyr. Första passet hade Clara Brownie som vanligt och andra passet så bytte alla hästar så då fick Clara Eminem. Lunch åt jag med Maja och Emma hemma hos Maja. Super kul! Sedan åkte jag tillbacka för att ta hem hästarna till hagen (och se på andra passet). Hahahah! Fick rida Twiggy till hagen ni ska bara se vilken liten sötnoz det är!
Lill plutten!
 

Ridläger dag 2

Vaknade idag igen tidigt för att åka till stallet med Clara! Vi hämtade hästarna och jagfick ta Comtessa idag igen! Kul! Fast ville hälst ta Betty. Deras första lektion bestog av markarbete som jag fotade lite! Åkte sedan hem efter lunch för att vila upp mig lite inför kvällen där vi då också skulle ha markarbete. Tittade på tre avsnitt av Vampire Daiares! Super som vanligt!
Senare skulle jag rida på Miromiz. Idag så jobbade vi med lösgöring mm. Miromiz kände igen mig nä jag gick in i hans box och det gjorde mig väldigt glad! Passet gick bra! Men Miromiz är fortfarande stel i halsen och i nacken! Imorgon blir det markarbete för mig och hoppning för Clara! Fotar såklart! Har tyvärr inga bilder på mig och miromiz från idag:(
Och som vanilgt om ni lånar bilder så måste ni LÄNKA! Kommentera om ni vill ha fler! (OBS kan ta ett tag för mig att skicka men de kommer att komma bara att ni frågar!)
PS. Förlåt för att vissa bilder ser hämska ut med de finase bilderna gick inte att ladda upp!
Clara och Brownie 
 
Tova och Matilda
 
Philippa och Eminem
 
Moa och May
Elvira och Lucky
Frida och Sonny
 
Andrea och Szanelka
 
 

DISA

 
 
 
 
Här kom lite bilder på en tjej som heter Disa som också går på ridlägret! Om du lånar dom så får du inte glömma att länka!!!

Kommentar

Clara Om:
IP: 195.216.39.250
hej! var köpte du spritsen? svara gärna i ett inlägg! kram
 
Svar: Hej Clara!
Trevligt att du frågar! Jag köpte min sprits på JhonWall i stockholm!

Ridläger Dag 1

Idag på morgonen förlde jag med Clara till sitt ridläger. När de skulle hämta ponnyerna i hagen fick jag följa med och hämta Comtessa en jätte vacker fux. Deras första pass bestog av dressyr och det andra hade de självständigt. Var där hela  dagen och fick sedan följa med i slutet av dagen och lämna ponnyerna. Då fick jag lämna min lilla ängel! Det var såååå skönt att se henne igen! Har saknat henne SÅåå mycket! Skönt att få se henne och få sitta på hennes rygg igen! Och då sedan till mitt ridläger lite senare på dagen. Jag ska rida på en häst som heter Miromiz hela veckan nu vidare.Miromiz är väldigt söt och ja... trött! På passet jobbade vi med hur man lägger vikten på hästen och olika vändninger. Miromiz är lat och vill gärna inte jobba. Så han var väldigt stel i början han började mjuka upp sig i slutet av lektionen men det får jag nog jobba med ganaska mycket med resten av veckan! Han har också en VÄLDIGT konstig gallop, som inte är så mjuk och skön men det är väl något man får stå ut med! HAhahah! Men annars är han en väldigt mysig häst! Här kommer lite bilder från dagen! Och som vanligt om ni lånar någon bild så måste ni länka! Och om du vill ha fler bilder på dig själv så är det bara att kommentera och skriva mail adress så skickar jag dem. Glöm Ej då att länka!
JAG OCH MIROMIZ
 
CLARA OCH BROWNIE
 
ELVIRA OCH LUCKY
 
 
MOA OCH MAY
 
ANDREA OCH SZANELKA
 
FRIDA OCH SONNY
 
ISABELL OCH ANNA-BELL
 
TOVA OCH MATILDA
 
 PHILLIPA OCH EMINEM
 

Bra dag!

Idag har jag vart med Sofia i stan och shoppat lite köpte en ny tröja (bild kommer). Vi hade det super kul! Vi hade inte sätts på väldigt länge så det var skönt att ses igen! Vi har haft en super bra dag helt enkelt! Tog tyvärr inte med mig kameran så tyvärr kommer inga bilder från dagen:(
Beautiful day!

Shoppat!

Och här kommer lite bilder på VAD jag shoppade idag!
 
 
 
Köpte en fantastiskt fin lång kjol från Zara.
 
Ett klipp från rean på H&M, 50:-!
Köpte också en skjorta från H&M, inte från rean men H&M är ju alltid billigt och snyggt!
 
 
En ny socker söt nessesär från Face stockholm
Köpte tillsist en super söt rosa sprits som behövdes i bak köket!
En fantastisk shopping dag med min underbara syster + snygga saker!

Shopping idag<3

Här kommer lite bilder från den helt fantstiska dagen idag! Med ett super fint väder, shopping och så var det pride festivalen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Home!

Nu är jag hemma igen och internetet är fantastiskt bra här så blir lite extra sugen på att blogga! Imorgon blir det shopping inne i stockholm med syrran! Sedan på söndag blir det att träffa vänner! Ska bli en kul helg + pappa och mamma ska bort i helgen så Clara och jag är hemma själva. Skön helg!
Saknar bohus-malmön men tiden går och man ska inte glömma att LEVA!

Imorgon:(

Imorgon så åker vi hem igen till stockholm. Känns super tråkigt! Västkusten är det bästa jag vet (nästan)! Så otroligt fint här! Kommer sakna det super mycket. + alltid när vi åker här ifrån så är sommaren påväg att ta slut! Men när jag kommer hem så ska jag på ridläger, shoppa och åka sista veckan till dalarna! Det ska också bli super kul så det finns iallafal något att vara posetiv om! Men imorgon åker vi här ifrån och vi kommerinte tillbacka försen kristerhimmelsfärd:(
Miss...

Segway

Igår var vi och åkte segway i strömstad! Och det var SÅ himla kul! Roligare än vad jag trodde! Vi fick instruktioner och sedan åkte vi i cirka 70min med en instruktör. Det var fantastico! Fast problemet är at man inte kan köpa e själv för de kostar liksom 77 000 styck! Dessutom, om man skulle köpa en segway så skulle iallafall jag köra runt på min segway hela tiden istället för att cykla, och då förlorar ju man sin vardagsmotion... Fast det skulle vart kul att ha en eller hur! Hehe! Men kommer aldrig att få det :(
Mysig kväll!<3