Skriv din beskrivning här!

PÅSK efterrätten

Det blev creme brulet med bär och marsipan kycklingar! Såååå gott!
Puuuussss!
 

Påskmålning


Igår hade vi några av våra kusiner överbjudna. Vi målade påskägg och åt en fantastisk god påskmiddag! Älskar påsken!
Puuussss!

Nu träning

Sitter och fikar med min syster nu! Snart ska jag och träna med min PT (kommer att döö!) bloggar mer efter! Förlåt för dålig uppdatering😫
Puuusss


I'm sooo beautiful


Ändrade

Bara om ni undrade så har jag ändrat färg här på texten. Det är bara för att jag vill att det ska synas bättre var jag skriver! Det var snyggare förut men nu ser man tydligar! Bara om ni undrade lite sådär!
Puuusss!

S.O.S

Guuuud! Det är måndag igen och jag har en sååå hämsk huvudvärk!! Hade tänkt att träna men tror att jag skippar för att inte bli ännu sämre! Men nu är vi iallafall inne på sista veckan innan påsklovet! Såååå skönt!! Länktar! Påsklovet är ju bara en vecka men det ska ändå bli skönt! Och för varje vecka som går blir vi en vecka närmare sommaren, min födelsedag och sommarlov!!!! 
Nu ska jag iallafall laga lite mat och bara ta det lungt! Ta en huvudvärkstablett och titta på 90210. Ska faktiskt bli väldigt skönt efter en sån lång dag i skolan!
Puuusss!
(Gammal bild från i lördags)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


10 av 16


14:30

Har precis kommit hem från träningen. Körde ett pass på SATS som heter CrossTraining. Det var sååååååå dödligt jobbigt! Men klarade mig och nu känner jag mig glad och hungrig! Tänkte ta lite frukt och så. Känner mig så nyttig (not).  
Snart ska jag och min familj iväg på söndags middag med kusinerna. Ska faktiskt bli ganska mysigt! Äta otroligt god mat och ha lite tid med kusinerna! Jag gilla! Efter det blir det såklart tv och 90210. 
Puuuusss!

Earth Hour🌃


Cupcake Sthlm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag-Lördag

Förlåt för min dåliga uppdatering! Här kommer vad jag gjorde medans jag inte bloggade!
 
Torsdag: Åhhhh det var typ en av de bästa dagarna i mitt liv!!! Hahhaah! Näää men det var riktigt härligt! 
Först så gick jag i skolan (trååååkligt!), sedan var jag och tränade med min PT på SATS. Passet gick väl hyfsat! Sedan började det roliga! Jag, Sofia och Elina åkte in till Mood Stockholm där Maria Montazami skulle vara och inviga världens största tassel (tofs). Åhhhhhh!!!!!!!! Tog foto med hennes dotter Hanna (hon är bara så vacker!) och sedan med hennes bror (som var sååååååååå lång! hahahah! Ni måste få se bilden med Sofia och honnom!), såklart tog jag också foto med MARIA!!!!!!! Sooooooo happy! Min dröm kom i uppfyllelse (iallafall en av dom!) Sedan efter det gick vi till gallerian och tog en glass (sen kastade dom ut oss:D). Såååå bra dag!
Dörrvakten Sofia och jag! Hahahahhah!


Lilla Sofia och Marias Bror!!!! hahahaah!
Fredag: Älskar alltid fredagar och denna fredagen var inget undantag! 
Den började som vanligt med skola och så. Till lunch blev det pankakor så jag och mina kompisar hade köpt Nutella om vi åt med pankakorna! Såååå göttt! Efter skolan var jag med Elina och myste framför en film. Som vanligt hade jag ridaning. Fick rida en häst som heter Teirry. Han är VÄLDIGT STOR! Men han blev faktisk väldigt mysig och gick fint i formen! Nöööööjd! När jag var klar med ridningen duschade jag och sedan åkte till Ica. Där mötte jag upp Elina igen och vi handlade lite gott till kvällen. Vi lagade Cesar sallad och åt fööööör mycket gott! Sedan så vi på massor av bra filmer! Det var väldigt mysigt!! Vi hade tänkt att göra ansikts masker men årkade inte så vi somnade istället! Hehehe!
(Har inga bilder från fredagen!)
 
Lördag (idag): Dagen började med att vi åt frukost. Elina och jag åt också upp de kakor som var kvar efter gårdagen. Sedan åkte jag på tennis. Tennisen gick bra! Jag börjar att slå hårdare nu och mina slag är mer stabila. Efter tennisen ducshade vi (Claris och jag) för att sedan åka in till stan. I stan så köpte jag bla tyger till en sak på slöjden och lite hud saker. Vi tittade på fina sommar klänninger, ska nog köpa en som jag hittade på Top Shop. Vi åt en god, nyttig lunch på Bagel Street Cafe. Det var sååå mysigt och otroligt gott! Måste gå dit igen! I slutet av våran lilla shopping runda åkte vi till Cupcakes Stockholm! De har värkligen otroligt goda cupcakes! Så vi glupskade i oss varsin och åkte hem igen! Nu är vi hemma och jag tänkte ta det lungt ett tag bara chilla. I kväll ska mamma och pappa bort så Claris och jag ska bara ha en mys kväll själva. Ibland är det skönt att bara vara hemma! Tänkte kanske titta på någon ny spännande film eller något! Glöm inte att det är Earth Hour ikväll imellan 20:30-21:30!!!! 
Puuussss!









 

Smoothie🍹

Åhh gjorde en av mina favorit smoothiesar! Älskar den! Tog lite bilder❤ Ska göra någon god macka och sedan ska jag upp och titta på det nya avsnittet av THE CARRIE DIARIES! Bästa serien (och gg såklart!) looove it! Ni måste värkligen se den!
Puuuussss!


😍Kill me softly😍


Yummy

Har precis lagat klart lite middag! Det blev pesto pasta med kyckling, haloumi och sallad! Yummyyyy!
Fast efter maten så var jag bara tvungen att ta en macaron!! De är sååååååå himla goda!!!! 
Har typ inga läxor så det är sååå himla skönt! Tänkte titta lite på min nya beroende serie 90210 och bara mysa med mig själv! Känner att jag behöver det efter en kul och jobbig helg (speciellt LÖRDAGEN! Hahaha har inte berättat) och en jobbig dag i skolan! 
Puuussss!

Home training

Hade tänkt att dra till gymmet och träna idag men orkade värkligen inte åka ända dit så tränade hemma istället! Det är sååå skönt när man inte orkar åka ända till gymmet. Bra tips för er som tränar på gym! Så körde lite tränings videos! Jag körde de här tre videosarna idag (1=uppvärmning, 2=Cardio workout, 3=Abs workout)+ jag körde också 15 mins Yoga (för att bli lite mer avsnlappnad och vig!). Tjejen som visar hur man ska göra är värkligen bra! Hon peppar och pratar mycket (jag gillar när det känns som om man har sälskap!) hon är väldigt bra tycker jag! Hon har en hel kanal på YouTube om ni vill köra fler videos! Så lycka till och kör hårt! 
Puuuussss!

Mitt dröm ljus

 
 
Har köpt ett nytt doft ljus som bara luktar fööööör gott!!!! Det luktar sååå gott så man nästan dööör! Älskar det! Har det tänt dygnet runt! Hahahah! 
Aja imorgon är det måndag igen...... och jag som tyckte att det kändes som om det var påsklov redan!!! Men det är TVÅ hela veckor kvar! Kan bara inte vänta tills det blir lov igen! Men jag ska iallafall bara träna och kanske vara med någon kompis och mysa lite. Alltid sååå trött på måndagar! 
Puuusssss!
 

Macarons Himlen

Åhhhhh älskar Laduree och älsker macarons<3!!
Har haft en väldigt skön söndag! Vaknade vid 11:30 och bara njöt av morgonen! På eftermiddagen åkte jag till gymmet och tränade lite och sedan så har jag bara tittat på 90210 och ätit goooooda macarons! Hahaha! Det har vart en härlig söndag!<3
Puuuuussss!

Sååååå mig:D

Såååå mig! Och speciellt idag! (hahaha Elina...)

Tränat KLART👏

Har precis tränat klart och duschat! Såå skönt! Tränings passet var sååååååå häääääär jobbigt! FY😩 Men snart blir det ett nytt avsnitt av Vampire Diaries och en god middag och då är träningen värd allt jobb!
Imorgon är det iallafall äntligen fredag och livet blir helt plötsligt mycket bättre, roligare och godare (mohahahahaha!) Får se vad jag ska göra men vet iallafall att det blir ridning och mycket glass😍👌
Puuuussss!


Ett Måste😍

Måste köpa dessa! Så snygga till sommaren😉


My happy day

Onsdag idag! Har väldigt ont i huvudet nu men annars har dagen vart bra! Har vart i skolan (blääää), spelat tennis (haha var såå kul!) och nu ska jag snart äta och göra läxor! En väldigt vanlig onsdag helt enkelt! Efter plugget blir det äntligen det nya PLL avsnittet som kom ut idag! Ska bli sååå kul! Ska inte säga någonting men vet redan vad det handlar om (soo creapyyyy!) Hoppas ni också har haft en ok onsdag (ev vardag kan inte bli bättre än ok! Hahaha)
Puuussss!

Bff

 

Jag är KÄR😍👌

 


Dagens Outfit

Blus/skjorta-Zara (nyyyyyyy köpte den i lördags!), Jeans-Levis, Halsband-Top Shop, Skor-Uggs

Ny Frilla?


LB:1

Idag var jag med i en klubbtävling (clear round). Det var dressyr och jag red pogramet LB:1. Hade en häst som heter Festro som är fux. Är väldigt nöjd med min presentiaon för att vara min första tävling och tycker att ritten blev bra! Festro var super duktig! Clara kom och tog lite bilder. Hade tänkt att fota alla ekipages men glömde kameran och Clara kom inte försen jag precis skulle rida så kunde inte fota! Men hon tog också bilder på tre andra ekipages iallafall! 
Puuussss!
Om du/ni lånar bilder MÅSTE du länka!
Framridning
Wilma och Nugget
Ida och Little May
Vanessa och Sonny
Jag och Festro

 
 

Lördag<3

Äntligen lördag och det är helg! Idag ska jag spela tennis, kanske åka in till stan, fota lite och mamma och pappa ska på fest så Clara och jag ska nog beställa sushi och sedan kan carro komma över så kan vi tiita på någon mysig film och bara ha det bra! Älskar lördagar! Mina uggs blev somsagt stulna så ska få ett par nya Hunter istället. Vet inte riktigt vilken färg jag ska välja!? Vilken tycker ni?
Puuuussss!

Till Stallet

Det är hoppning idag😘❤😍


Favoriten!

Efter en lång dag tänkte jag unna mig lite med frukt och yougurt! Älskar det! Det ser så vackert ut och det är sååå gott! Ska nu titta på det nya pll avsnittet och bara ha det skönt! Hoppas ni har heft en underbar onsdag!
Puuussss!

Odd Molly

Köpte en ny spegel + ducsh tvål. Vet att den är sååå skön så vart värt en liten omväg hem.
Puuusss!

Mmmm...

 
 
Älskaaar! 
Inte gjort något rikigt speciellt idag... Ridit, haft en lååång lunch, gjort läxor och tittat på ett nytt avsnitt av the carrie diaries! Det slutade såååååå bra! Kan inte vänta tills nästa vecka! 
Imorgon blir det tennis med Klara och Saga, skola och titta på det nya avsnittet av pll. Hahahahah! Mitt liv är så bra! Noooot!  Hoppas ni har haft en bra tisdag! 
Om ni undrar så fick jag rida en ponny som heter Comtessa! Passet gick faktist bra!
Puuuusss!

Michael Kors

Vill såå gärna ha den här väskan! Har inte riktigt bestämt vilken färg än... Ska iallafall beställa hem en snart! Behöver verkligen en ny väska!
Puuussss!!!


Skooooola igen

Då var lovet slut och skolan har börjat. Det var ingen bra dag i skolan, den var alldeles för lååååång. Efter skolan gick jag hem till Emelie och hade det trevligt! <3<3<3 Sedan gick jag och tränade på SATS men sedan efter träningen när jag skulle sätta på mig mina skor så var de borta! De var inte kvar i skohyllan där jag hade ställt dom!!! Har lite panik för att det var mina Uggs! Så får hoppas att de kommer tillbaka på något sätt! Får ta mina Hunters imorgon istället:( Sooooo sad!  Aja nu måste jag snart sova men hoppas ni har haft en mycket bätter dag än mig!
Puuuussss!
Mer bilder från resan kommer snart<3 Bilder med riktiga kameran!

Flygresan!

Hade lite tråkigt på flygresan så tog lite bilder! Hahahahha! Idag bilr det annasr bara att packa upp och slappa!
Puuusss!

Les Alpes

Har haft en helt fantastisk vecka i alperna! Det har vart sol VARJE DAG!!! Bästa veckan i alperna på riktigt riktigt länge!!! Såååå himla härligt, mysigt och fantastiskt! Här kommer lite bilder (kommer mer sedan)!
Puuuuuss!!