Skriv din beskrivning här!

godste frukosten

 
 
 

Morgon promenad

 

brown

Untitled #7
 
 

Sötis

Bild från igår på älskade Sofia! Så härlig bild asså💕
puuuussss
 

yoga

Har precis kommit hem från ett yoga pass med Maja! Hahaha otroligt kul faktiskt ,och skönt! Tappade balansen några gånger men annars gick det bra för mitt första yoga pass.Tror jag ska fortsätta med yoga faktiskt till och med! Hahah! 
Imorgon är det äntligen fredag och efter den här veckan är det bara 4 veckor kvar till höstlovet och Rom! Ska bli sjukt kul att åka till Rom och sjukt skönt med helg, alltid lika behövligt!
Puuussss

höst

Untitled #6
 
 

Onsdag

Finaste!
Nu drar min onsdag mot sitt slut! Har hat en helt normal Maja dag och ska nu se på lite gamla gg avsnitt, alltid lika mysigt! Har haft så mycket läxor den här veckan så har tyvärr inte hunnit fota så mycket men nytt kommer snart!
puuuuus

Thaimat

Åhhhh vad jag älskar asså😍💕
 

i höst

Passion for fashion
 
 
Lite snygga saker till i höst! Speciellt blusen! Klicka på bilden så kan ni se vart allt är ifrån!
Puuuusssss

ny tröja

Från Odd Molly

<3<3<3

 
 

Lördags

 
 
 
 
Härlig lördag med shopping och mysig middag! Alltid lika härligt!
Puuuussss
 
 
 
 
 
 
 

Hallon & blåbärspaj

 
 
 
 

Fredags

 
 
 
 
Myyysssig fredag!
Puuusss

mistresses

Sitter just nu och myser i sängen medans jag tittar på mistresses! Faktiskt en väldigt bra serie jag börjat titta på! Men alla jobbiga läxor och så är det alltid bra att ha något att kopla av till efteråt! 
Puuussss och sov gott nu

hahahah såå bra

Det här är jag asså! Hhahahaa

Promenad

 
 

Kusinvitamin

 
 
 

Mammas födelsedag

 
 
 
 
 
 

Födelsedagsbarnet






För ett år sedan på mammas 50års fest uppe i dalarna! Åhh vad jag saknar det! Väldigt mysigt med en weekend där uppe och vi firade mamma och med alla hennes och pappas kompiser + vi täljde dalahästar! Fast därimot så var det kanske inte lika kul... HehehMen iallafall tiden går snabbt och nu är det mammas födelsedag igen! Eller imorgon om jag ska vara korekt. Och jag vill bara ta hennes precent och springa iväg! Så otroligt fin eller iallafall den hon ska få från pappa! Men ni får bilder imorgon. Nu ska jag göra klart mina läxor och sedan mysa framför Misstresses. Härlig kväll på er nu!Puuussss!

Sakta vi går genom stan

 
 

härligaste helgen

Fredag
Oskaaaaar Linnros på grönan
Lördag
(Gammal bild)
Hade en så otroligt härlig dag i stan med Claris och pappa! Shoppade 4 nya saker till höstgarderoben, är bara så himla glad över dem! Visar er snart!
Söndag
 
 
Har hitills haft en ganska skön, men vanlig dag! Haft en härlig frukost med scones och sedan har jag tränat! Nu ligger jag och vilar och tittar på en fantastik film! Myyyysss!
Puuussss
 
 

Genom eld

 
 
 
 
 
 
Genom eld- Oskar Linnros
Hade bara den bästa tiden i fredags med min älskling på Oskar Linnros! Amazing!
Puuuusss

Today

 
Har haft en väldigt skön dag idag! Gått i skolan då som vanligt och sedan har jag bara slappat, gjort läxor och tittat på serier ofc!😂👌 Har också lagat mat! Har tyvärr väldigt ont i huvudet så har drogat mig själv lite med Alvedon! Mitt huvud är som en tickande booomb😫 Så nu ska jag vila och görs klart mina läxor! 
Puuuuuusssss

juicemaskin

 
 
 
Pappa kom hem med en ny juicemaskin idag! Så himla glad jag blev! Har längtat efter en sånn här juicemaskin i ett år nu! Nu är den äntligen min liksom. Nu ska jag dricka min juice och titta på idol hehe.
Puuussssss
 

9/9-2013

 
Jag saknar sommaren såååå! Kom tillbaka
Ny vecka igen! Har börjat se en otroligt bra serie som heter life unecspected! Väldigt bra faktiskt! Idag har det annars bara vart en vanlig måndag, skola, bodypump, läxor och serier! Hahahah mitt roliga liv! Nu är det pepp tills på fredag då jag ska på Oscar Linnros och sedan peppar man jue till höstlovet! Ska till Rom. Ska bli så otroligt härligt! Längtar
Puuuussss

man kan bara inte älska!

Hur härlig är inte den här bilden?! Just löve it!
 

Roses

 
 
 
Klänning- Abercrombie & Fitch
Tycker värkligen att den här klänningen är såå härlig!! 
Puuussss
 

Kräftskiva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från i lördags!
Puuussss 

Dagens

 
 
Blus-Odd Molly, Jeans-Levi's, Stövlar-Hunters
Puuusss

Today!

Nu drar tisdagen mot sitt slut och det är jue alltid lika härligt! Dagen har vart som vanligt, skola, ridning, dusch och svenska holywood fruar. Nu ska jag titta lite på gamla gg avsnitt och försöka måla naglarna (heheh). 
Puuusss!

Dagens

Blus (nyyyyy😍)- H&M Jeans-Tiger Ring-Urban outfiters