Skriv din beskrivning här!

På väg till Stockholm Horse Show!

Är nu på tunnelbanan med syrran till Globen för att titta på Stockholm Horse Show med familjen:)
Puss


Freeedag!

Nu sitter jag och mina kompisar in the bibliotek! Asså det snöar! Bara sååå mysigt! Älskar snön speciellt när hela marken är helt snötäckt! Looove! Kommer inte kunna blogga ikväll för att jag ska på stockholm horse show! Ska bli otroligt kul! Har planerat att köpa lite fina saker också! Men nu måste jag gå på lunch! Så ha en bra fredag!
Puss!


Sushi kväll!

Har nu kommit hem från Zumban med bästa Sofia då när jag ser otroligt älskad sushiiiii! Blev såå glad! Älskar sushi! Nu ska jag dusha och sedan läsa lite! Inte så himla kul... Men när jag ändå har haft en så bra dag så får stå ut lite! Efter det blir det vanligt tvvvvv mys! Det ända dåliga med tv kvällen är att New Girl inte har slutat att sändas så det är trååååkigt men får se på något annat! Ha en bra kväll!
Puss!
 
 

Myyys kväll!

Har precis gjort lite läxor och nu blir det lite tv onsdags mys! Idag har jag då gått i skolan, spelat tennis, viiilat och gjort lite läxor! Nu är jag värd lite extra vila helt enkelt (enligt mig själv!) hihihi! Ikväll så blir det nog också lite smothie bara för att jag äääälskar det såå mycket! Ska också tända några ljus och bara mysa upp mig i en filt! Allting är väldigt stressigt och HÄMSKT just nu så försöker helt enkelt att lyxa till vardagen! 
Ps. DET SNÖAR! ÅHHHHH HELT FANTASTISKT ÄLSKAR VÄRKLIGEN SNÖÖÖÖÖÖÖ! MAJA=SÅÅÅ GLAD!
Puss!
 
 

Every day is good!

Onsdag igen daaa! Ni vet redan vad jag ska göra idag så tänkte visa er lite snygga bilder istället! Äääälskar gifs!
Hihihi! Ha en bra Onsdag!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 

Juuuuustin!

Här kommer en liten video! Ja på justin helt enkelt!
Liiiiten sööötizzz!

Hooome

Nu har jag kommit hem från ridningen, ätit middag, gjort läxor och nu blir det tv mys! Älskar värkligen att sitta med tända ljus i en myyys tröja! Värkligen myyyys! Men det ända problemet är att jag sitter och myser själv! Hahahah! Ska nog snart göra en god smothie till mig själv! Min favoooooorit dryck! Hihi! Aja..... imorgon är det iallafall onsdag igen och tennis efter skolan! Älskar inte ondagar men får alltid stå ut! Ha en super kväll!
Puss!

Ridning!

Nu åker jag snart till ridningen! Idag är det markarbete! Roligt! Troligen får jag samma ponny som jag fick förra veckan som heter Eminem! Vi får hoppas att det går bra! Önska mig lycka till:)
Puss


Attitude Stockholm!

Var på Attitude Stockholm i lördags med min älskade kompis Sofia! Det var värkligen otroligt kul! Vi tittade på två stycken modevisningar favoriten var sååååklart Fokis! Det var värkligen en toppen lördag! Innan vi gick till attitude stockholm fikade vi på sturekatten där min syster jobbar ibland! För att sedan ta med oss lite Macarons från landuree! Mina små älskliiiiiiiingar!
Puss!
Chailatte! Looove!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asså Fokis pojkvänn Ricky fotade bredvid mig!!!!!! Såååå jävla Coooolt!
 
 
 
Favorit klänningen!
 
 
 
 
 
 
 
Foooki and iiii!
 
 Yeeeereeees mam!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härliga bilder från en härlig dag!
 

Måndag!

Förlåt för sådan dåååålig bloggning i helgen! Men nu är jag igång igen och jag kommer att skriva om det ni har missat och vad som vidare händer i veckan! Nu är det iallafall måndag igen:( Ska först gå i skolan för att sedan gå på ansikts behandling och sedan kanske fota i stallet! Längtar tills min ansikts behandling för att det bara är sååå avkopplande! Skönt en stressig måndags eftermiddag! Ha en bra måndag allihopa! 
Puss!
Sötizz kusin! Hahahah!

Shoppat Shoppat Shoppat

Del 2
Här kommer mer av det jag köpte i USA!
Nike:
-Tennis kläder (kjol och linne Maria Sharapova)
-Idrotts kläder
-Tennis skor
 
 
 
 
 
 
Sen var jag inne i New Yorks nya uggs butik! Men hittade inte kassen så ni får nöja er med bilder!
Ugg Australia:
-Uggs<3
 
 
 
Glömde också Ralph Laurens kassen i New York eller hittar den iallafall inte men igen får ni nöja er med bilder på kläderna!
Ralph Lauren:
-Polo tröja
-Stickad tröja
 
 
 
 
 
 
 
Har också köpt ett par Converse som jag glömde fota! De är gräddvita! Men annars var det det! 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridning i måndags!

Var och fotade lite i måndags i min kompis grupp! Fotade en massa fina ryttare!<3 (förlåt för en sån försening!)
Emelie och Eddie
 
 
 
 
 
 
Kristina och Comtessa
 
 
 
 
 
 
Angelica och Lucky
 
 
 
Kristina och Eminem 
 
 
 
 
Si och Szanelka
 
 
 
Rosanna och Little May
 
 
 
 
 
 

Freeeeedag!

Nu är det ÄNTLIGEN fredag igen! Jag är därimot döds trött! För att jag har vart uppe för sent på kvällarna den hära veckan och sedan nu när det är sista dagen i skolan så är jag värkligen super trött! Aja..... Iallafall så ska jag först gå till skolan som vanligt (ska använda min nya halsduk idag:) efter det blir det ridning och sedan fredags mys! Och sen så peppar vi för lördagen!<3
Puss!


Träna:)

Har lagt upp mitt tänings schema såhär!:
  • Måndag: Inget bara tid till läxor mm.
  • Tisdag: Ridning
  • Onsdag: Tennis med Klara
  • Torsdag: Varannan vecka täna med min pt på SATS och varannan vecka köra Zumba med kompisar
  • Fredag: Rida
  • Lördag: Tennis med syrran
  • Söndag: Träna med min PT på SATS
Så ser mina tränings veckor ut! Som ni ser så är det torsdag idag och jag ska idag träna på SATS med min pt! Alltid jobbigt men väldigt kul! Man får göra massor med olika speciella övningar och får variera väldigt mycket! Helt enkelt bra träning! Ha en trevlig eftermiddag för det ska jag ha!
Puss!

Träna:)

Har lagt upp mitt tänings schema såhär!:
  • Måndag: Inget bara tid till läxor mm.
  • Tisdag: Ridning
  • Onsdag: Tennis med Klara
  • Torsdag: Varannan vecka täna med min pt på SATS och varannan vecka köra Zumba med kompisar
  • Fredag: Rida
  • Lördag: Tennis med syrran
  • Söndag: Träna med min PT på SATS
Så ser mina tränings veckor ut! Som ni ser så är det torsdag idag och jag ska idag träna på SATS med min pt! Alltid jobbigt men väldigt kul! Man får göra massor med olika speciella övningar och får variera väldigt mycket! Helt enkelt bra träning! Ha en trevlig eftermiddag för det ska jag ha!
Puss!

Jag ska gå, ska ni?

Guuuuuud länktar sååå mycket till på lördag! Då jag och min älskade Sofs ska åka och titta på Fokiwas modeshow! Kan bara inte vänta! Ska bli superkul! Hennes kläder är bara för söta och det skulle ju vara ett litet pluss i kanten om man fick träffa Foki! Längtaaaaar!

Kvällen

Nu på kvällen har jag bara tittat på tv med familjen, pluggat och dushat! Nu över till mitt rum där jag ska spela lite mysig julmusik medan det blir insmörning med krämer över kropp och ansikte + läsning! Tråååkigt (med läsning)! Sedan håller jag på att få nackspärr så måste smörja in mig med muskel salva också! Så ser min kväll ut! Hoppas ni har haft en trevlig kväll!
Puss!
 

Asså KÄRLEK!

Såg den hära videon idag typ 1000 gånger! Den är bara så fantastisk sööööt! Den handlar om onödiga sätt att dö på och det kan jag hålla med om! Ta en titt på den och jag lovar att ni kommer att älska den!
 
 
 

Tråååkig dag!

Förutom att jag har ridit idag så har dagen vart väldigt tråkig! Datorn är väldigt seg och har typ inte hunnit med någonting utan bara susttit och väntat utan något resultatat! Nu ska jag iallafall ta och mysa ner mig i sängen och titta på mysig tv! Det är iallafall ett väldigt skönt sätt att avsluta en jobbig dag! Och förlåt för att jag har bloggat så dåligt men har haft det så strässigt och datorn är super trög! Men ska försöka komma igång som vanligt till helgen igen! Ha iallafall en superbra kväll!

Från i Lördags!

Här kommer det skom jag köpte i lördags! 
Älskarrrrrr!
Saker från Body Shop!:
 
Jeans från levis:
 
 
 
 
 
Halsduk och vantar Monki:
 
 
 

Shoppat Shoppat Shoppat

Del 1!
Här kommer de plagg som jag köpte i USA!
Från Septhora köpte jag
-Girlfriend!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pink
-Mjukisdress
-Underkläder (visas inte nu här)
 
 
 
 
 
A&F
-Skjorta
-Blus
-linne
-halsduk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juicy Couture
-mjukisdress
-t-skirt
 
 
 
 
 
 
Victorias Secret
-bikini
-fragrance mist
-nässesär 
 
 
 
 
 
 
 

Tränat!

Nu har jag kommit hem från en bra träning på SATS med min pt! Ibland känns det bara sååå otoligt skönt att träna! Man känner sig stark och efter träningen känner man sig otroligt lycklig! Nu ska jag vila lite och efter det ska jag och min familj bort på söndags middag till farmor och farafar med kusinerna! Mysig söndag! (Även fast jag värkligen hatar söndagar så känns det ändå som att den hära dagen kommer att bli bra!)
Puss!

Hiss och Diss

Hiss!
Till den nya serien som jag har börjat titta på! Den är svensk! Kanske inte den bästa serien jag har sätt på men verkligen ovanligt bra för att vara en svensk serie! Den heter Portkod 1321! Rekomenderar! Serien har också en super bra låt som vinjett, Luckiest girl. Såå himla bra! Se serien så förstår ni! 
 
Diss!

Åhhh! En jobbig och stor diss till att jelena har gjort slut! Såååå ledsen över det! Det har ju liksom alltid vart Justin och Selena och nu bara tar det slut! Verkligen super jobbigt! Trodde typ att de alltid skulle vara ihop och gifta sig i äldre dar men jag hade visst fel! Men man kan ju alltid hoppas på en återförening men det är inte så troligt i detta läge:(
 Haha suttit och gjort det här collaget hela kvällen...men det är de värda <3
 
 

Dagen i Bilder

Har haft en underbar dag på stan med familjen, och fick med mig några nya saker hem som jag kommer visa er snart. Här kommer bilder från dagen!
 Mysig lunch på NK med familjen!
 
 
 Efter det lite shopping och smothie med syrran!
 
 Lördags mys <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördags mys!

Sitter just nu och lördags myser med syrran! Livet är bra asså!
 
 
 
 

Jag är inte död!

Förlåt för att jag inte har bloggat! Men har haft så mycket att göra på sistone som läxor, aktiviteter och middagar! Men nu är jag iallafall på väg till min tennis! Efter det ska jag in till stan med syrran och fixa lite saker! Kanske får med något hem?! Ska iallafall också lämna in kameran för att den inte blev fixad förra gången jag lämnade in den! Asså hatar faktiskt kameradoktorn! De är bara sååå långsamma så rekommenderar inte att lämna in eran kamera där för det tar typ 100år innan man får tillbaka den! Men vi är tvungna att lämna in den där för att vi köpte kameran där! Men nu börjar min tennis så!
Puss!


Morots Kaka!

Här kommer bilder från i söndags då det var fars dag! Den var bara föör god!
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag!

Onsadg igen dåra! Idag så blir det skola som vanligt! Efter det ska jag spela tennis som vanligt för att sedan göra läxor! Tennisen är roligt! Men annars kommer nog dagen blir såå tråkig! Vet att det hära var ett väldigt tråkigt inlägg men har inget att skriva om! Och inga nya bilder men snart kommer det! Ha en bra onsdag!
Puss!
Min lilla bebis!

Godnatt!<3

Nu ska jag gå och lägga mig! Har vart på klassmiddag nu på kvällen som var trevlig! Inte gjort så mycket mer än det idag! Men är ändå väldigt trött nu så godnatt älsklingar!
Puss!
Bild från i sommras! Miss this! 

This/That

Stor häst/ponny
Dator/Tv
Godis/Chips 
                                    Vinter/Sommar (men älskar vinter också!)
Gymma/Springa
                          Shoppa/Slappa (Shoooooooopa!!!)
Tv serier/Filmer
Bada/Duscha
                                Justin Bieber/1D (Juuuuuustin sååklart!!!)
            Köpa bakelser/Baka (baka yes!)
Dressyr/Hoppning
Blogga/chilla
 

Amerikanska pannkakor

Nu på morgonen har jag haft sovmorgon och Clara och jag gjorde lite amerikanska pannkakor! Sååå himla gott! Har inte gjort det på veckor så det var sååå himla härligt att få slinka i sig några! Men snart måste jag till skolan så 
Puss!
 
 
 
 
 

Monday

Idag har det vart en helt normal dag! Förutom att jag har vart på en teori kurs med Kristian von Krusenstjärna (vet inte stavningen!!). Det var iallafall super trevligt! Kursen var riktigt bra och jag lärde mig en del grejer! Nu är jag trött efter en lååång måndag! Så tror att jag snart ska gå och lägga mig! Är iallafall väldigt nöjd med dagen!
Puss!
Ps. Måste visa er en video snart som vi (några personer) gjorde idag! Super rolig! Hihihi
Smakprov vad den kommer att handla om får ni på bilden!


Sushi!

Här kommer lite bilder från våran lunch i lördags! Skulle gärna vilja äta det nu!
 
 

5 Sanningar

Här kommer 5 sanningar om mig!
  • Jag älskar Betty! Hon är min lilla bäbis! (hästen som ni ser till höger!)
  • Jag älskar att shoppa! Det rida och spela tennis är det bästa jag vet!
  • Jag är 13 år!
  • Jag är panikslagen att börja i nian om 2 år! Ifall att jag får dåliga betyg!
  • Jag älskar att titta på filmer och serier! 

Helgen!

Det hära har jag gjort i helgen!
Lördag: På morgonen spelade jag tennis! Efter det gjorde jag och pappis några ärenden bla. handlade kanin saker, present till kvällen och jag köpte lite farsdag presenter med mammis! På kvällen var vi på middag hos några vänner! De är de som har den uuuuur söta hunden i min header! Han är bara min lilla ÄÄÄÄlskling! Längtar tills vi ska få ta hand om honnom! Plutten!
Söndag: Idag så har jag kört ett hårt pass med min pt. Efter det har jag bara bakat! Hahahha! Nej har också tagit det lugnt! Men vi har firat farsdag och Claris och jag har bakat en underbar goood morots kaka! Bilder kommer! Snart blir det pluggning för mig och efter det blir det städning nere hos kaninerna! Ikväll blir det såklart SOLSIDAN! Och efter det blir det EMA's! Sååååå peppad för det! Jusin är nominerad till massor av pris! Så är otroligt kuuul! 
Puss!
Skippilippen! 
Han gillade sin present! Hahahah!

X-Faktor

Nu sitter jag och min familj och bara myyyyser framför TV:n! Har ätit hummer och haft det super bra! Tänker nu på att kanske ta lite half baked (Ben & Jerry<3)! Nu tillbaka till X-Faktor! Gooo Isak!!!
Puss!


Plus+ & Minus-

+Julafton "snart"
+Jag ska rida imorgon!
+Jag har en massa serier pågång som jag kan titta på! (Pll, New girl, Gossip girl)
+Vampires Diares nya säsong kommer snart gå på tv!
(Gammal bild!)
-Det är kaaaalt ute nu!
-Nu är det mellan perioden som jag brukar kalla det! När det bara regnar hela tiden innan det börjar snöa!
-Jag kommer inte få så många julklappar för att jag fick så många saker i USA!

FREDAG!

Äntligen är det fredag!! Har längtat heela veckan och äntligen så är dagen här! Fredag! Det enda dåliga med dagen idag är att vi har matte prov! Men annars ska det nog bli en bra dag! Efter skolan blir det ett dressyr pass eller först ska jag nog hem äta lite och mysa och sen åka till stallet. Efter ridningen blir det fredags mysss! Har glömt lite vad vi skulle göra i helgen men det blir väl en liten överraskning! Hahhah! Vet iallafall att jag kommer att ha tennis och träning på SATS under helgen!
Puss!
Bjussar på lite arkiv bilder just nu hehe!

My life, my day

Idag har jag haft en lugn dag! Som typ hela den hära veckan har vart! Idag så har jag gått i skolan som vanligt. Efter det gick jag hem till Sofia och gick ut med deras hund. Vi hade det super mysigt och pratade en massa! Vid 6 tiden åkte jag hem för att göra läxor. Fast årkade inte göra så mycket men det blev väl några minuter iallafall hahah! Nu har jag iallafall sätt ett avsnitt av New Girl! Suuuuuper!! Nu blir det Hela Sverige bakar!
Puss!

God natt!

Nu ska jag och lägga mig! Pll avsnittet var super! Är fortfarande lite jetlaggad så är inte trött nu men sen på morgonen vet jag att jag kommer var dödligt trött så det är bäst att jag sover! Är inte så spänd inför imorgon men längtar värkligen tills på FREDAG! Hahahhah! Den bästa dagen på veckan!

Onsdaaag

Idag så är det då onsdag! Jag har spelat tennis och gjort läxor... aa det är väl mest det! Har haft en ganska skön dag! Tänkte att lägga upp vad jag köpte på resan men det kommer nog inte bli försen på fredag för att har lite problem med bilderna men försöker så mycket jag kan! Imorgon är det torsdag och jag skulle ha tränat på SATS men träningen blev inställd så ska antagligen vara med någon kompis eller bara ta det lugnt och göra läxor hemma! Men nu ska jag iallafall titta på ett vasnitt pll. 
Puss!

Florida Del 4

 
 
 
 
 
 
 
Söt kusin man har da!
 
 
 
 
 
 
 
 

Florida Del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florida Del 2

 
 
 
 
I havet levde också värsta läskiga varelserna dom hette typ Manatee. Sååå läskiga hhahahahahahha!
 
 
 
 
Hehe blundar!
Älskade kusiner!

Vardag igen...

Nu är höstlovet slut och vardagen har börjat som vanligt! Har precis gjort lite mellis till mig själv för att jag snart ska iväg till ridningen! Idag så hopas jag värkligen att jag får min lilla älskling Bettan! Efter ridningen blir det som vanligt läxor och lite tv mys!
Vardagen här igen! Men den hära gången lite kallare! Hahahah!
Ps. Meeeer bilder kommer upp från Florida idag på bloggen!
 

Atlanta/Florida Del 1

Påväg till Florida på Atlanta Airport!
 
Alla väldigt trötta efter att ha behövt fly från New York! På Atlanta airport! Kaaaalt!
Men Maja är alltid pigg! Hhahaha!
Äntligen framme till et varmt och väldigt blåsigt Florida!
 
 
 
 
 

Florida

Efter New York åkte vi då till Florida! Supermysigt ställe! Såhär hade vi det där!
Dag 1: Vi kom till Captiva Island vid lunch, kanske kl 14:00. Det var fantastiskt fint väder men väldigt blåsigt! Vi åt luch och sedan solade vi lite och badade! Det var ganska svalt första dagen på grund av blåsten men ändå helt fantastiskt skönt! På kvällen åt vi middag med vänner på hotellet! En lugn och skön dag!
 
Dag 2: Andra dagen så var våra kompisar i miami så vi tog det bara helt lugnt! Vi solade och badade lite. Åt lunch som vanligt och sedan gick jag och tränade. Lugn och skön dag igen! På kvällen åt vi middag på en otroligt härlig mexikansk resturang! Det var penger uppsatta runt i hela resturangen! Såå roligt!
 
Dag 3:Tredje dagen passade vi på att åka in till Napels och shoppa innan våra kusiner skulle komma! Vi åkte också till en outlet som var en av de största i floria köpte (fick) två saker där som jag bara älskar! Tycker så mycket om outlets! Efter det åkte vi hem till hotellet igen och bara tog det lungt för att sedan äta middag!
 
Dag 4: Nu har våra kusiner kommit och jag är med dem lite men mest bara försöker sola. Men vädret var uselt den dagen så det var liksom lite svårt! Annars hade vi det väldigt skönt! På kvällen åt vi igen på den mexikanska resturangen men den hära gången med våra vänner! Den hära gånget satte Siri (deras dotter) och jag upp varsin sedel! Hahhahah! Det var superkul har en film på det! Vill ni se den? 
 
Dag 5:Den sista dagen var vi bara med kusinerna! Jag solade en massa och hade det superkul! Vi var också vid stranden och badade och spelade vollyboll! Super mysigt! Det var den perfeckta dagen! hade det värkligen supermysigt! På kvällen åt vi middag med farmor och farfar + några av våra kusiner! Så mysig dag!

New York Del 3

Etaly
 
 
På kvällen! Sååååå fint i New York!
Brocklin Brige!
Looooove!
Usel bild men den är från den sista middagen i New York med våra vänner!<3
 

New York Del 2

Fortfarande i Central park<3
Mammis och Clara vid Alice i Underlandet skulptur!
 
 
 
Nu över till Chelsea Market Haloweeeeeeen
 
 
Lobster affär + Sushi Mmmmm......
 
Var bara tvungen att ta en bild på de hära underbara cupcaksen!
Cupcakes bageri! Mmmm...!
Inför valet ahhaha!
Glaaaaaaad Maja!
 

New York Del 1

Fick ingen riktigt bra bild på de fantastiska gatorna i New York! Men fick iallafall en dålig! Hhahaah
 
 
 
Central Park!
 
 
 
 
Hahahah! Fanns hur många ekorrar som hälst där! (central park) <333
 

New York

Ja jag tänkte berätta lite om mina dagar i New york som var fantastiska. Här kommer en kort sammanfattning och jag kommer ge er tre delar med en massa bilder! 
 
Dag 1: Vi kom till New York ganska tidigt eller kl 14:00 det tidigt för mig! Hahhahah! Vi åkte till vårat hotel Warvick som hade ett fantastikt läge! Mittimot MOMA och bara en gata ifrån den största shopping gatan och då blir lilla Majsen glad! Vi hann bara gå till Jucie Couture den dagen för att sedan äta en fantastisk middag på en asiatisk resturang.
 
Dag 2: Andra dagen var vi på någon buss rundtur i New york som var super mysig. Då besökte vi bland annat central park och en supermysig marknad, chelsea market. Efter rundturen gick vi och åt en fantastisk lunch på eataly. Vi hade såklart också lite tid för shopping. På kvällen åt jag på en super mysig resturang bara med familjen, med utsikt över hela New York.
 
Dag3: Och den tredje dagen så var det BARA tid för shopping! Majas älsklings aktivitet! Hahaaahh! På kvällen åt vi middag med våra vänner och hade det supermysigt!
 
Dag 4: Egentligen så skulle mamma, jag och clara dag 4 åka ut till frihets gudinnan, åka upp i empire state building och shoppa och pappa gå på amrerikansk fotboll! Men då var vi och våra vänner tvungna att "fly" ifrån New York för att inte dö av stormen Sandy! Nej vi skulle inte dö men det skulle inte vara så bra att vara kvar där när Sandy kom. Så vi bara åkte till någon stad och det blev Atlanta och sov över på ett flygplans hotel! Sååå jobbigt! Men vi dog ju iallafall inte! Dagen efter åkte vi vidare till florida. Skulle egentligen viljat vara länge i New York och fotat men vi var ju liksom tvugna att åka! Hade det iallafall det supermysigt i New York!

Tillbaka!!!

Åhhh! Så jobbigt att vara tillbaka igen! Men livet går vidare och det kan inte alltid vara semester. Som ni kanske redan vet har jag vart i New York och Florida! Semestern var fantastiskt tills stormen Sandy kom! Vi han undan från New York innan den slog till men vi behövde åka en dag tidigare från New York för att inte fastna där! Semester blev inte som tänkt för sista dagen skulle bli Claras och min fotodag:( Så derför fick vi inte så många bilder på New York! Men livet blir inte alltid som tänkt! Berättar mer om mitt höstlov imorgon då vi har studiedag.
ps. Men hann såklart att shoppa en massa! Hahhahaha!
Puss!