Skriv din beskrivning här!

LOVLEY PICS


Dagens outfit: Eftermiddag

Tröja-Ginatricot
Jeans-A&F
Kamera-Nikon D40x

Trååkig torsdag

Har var en ok dag i skolan men inte super! Har åkt förbi stallet en sekund för att titta på de nya ponyerna som var SUPER SÖTA! Men Betty är absolut söötas fortfarande! Jag älskar henne SÅ mycket! Snart ska jag åka på en konsert men förs blir det lite Greys Anatomy som jag missa igår! Love!
Nu är ni borta!:(

Jag är med!

Hahha en till super fiin tävling som jag är med på! Love it!
Super snyggt!!!
länk till inlägget:http://stockbytjejer.blogg.se/2012/may/vinn-ett-schabrak-fran-jacson.html#comment

Så HIMLA glad!!

Idag har jag ridigt som sakt och det var SUPER KUUUL!!! Jag tackar er Såååååå hääär mycket (-----------------------------------------------) mycket! Love Ya! Jag fick Betty tack vare Emelie mm. Vi hoppade i follan ( teräng banan) Och det gick jätte bra. Betty gick super fint när vi inte hoppade och jag bara ÄLSKAR henne!!!!!! Love UU Betty! En gång sprang hon undan men det var bara för att jag behövde vara mera bestämd! Är endå nöjd!! Kanske kommer bilder från idag från de som fotade! Hoppad på det!!
VÄRLDENS FINASTE HÄST! MIN LILLA ÄNGEL!

Onsdag=Ridning!

Idag är det ridning och vi har hoppning!! Är nervös! Vi kommer troligen rida ut till fålan (teränng banan) och hoppa om det är fint väder! Är taggad men vet inte hur det kommer gå med hoppningen! Kommer troligen få en ponny som heter Eddie. Eddie är bra på att hoppa så det är jag inte såå rädd för mäst för att hur högt vi ska hoppa! Men vi får hoppas på det bästa.
Love UUU too 100%!!!!!!!

Nails

Idag har jag försökt att måla mina naglar men..... det gick inte så bra! Eller.. Jag försökte göra fiint som min kompis Maja! Men mitt blev 100000000000 gånger fuuuulare! Hhahahah!

Ridning

Idag var jag och fotade lite på tisdags gruppen. Emelie hjälpte till men kommer inte lägga up några av hennes bilder nu för att det är hennes. Patricia hjälpte mig också lite en super snäll tjej! Och det är de vanliga reglerna som gäller NI MÅSTE LÄNKA OM NI LÅNAR BILDERNA!
Clara och Brownie






Rebecca och Nugget




Alma och Oliver




Elvira och Perdita




Moa och skäcken




Kristina och Comtessa




Andrea och Littel May




Tova & Eddie




Cornelia & Eminem




Vilma & Szanelka




Jag är med!




Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Kram


Hiss Och Diss

Vi börjar med en DISS.
Inte en fullträff där för Mountain horse! För det första så är det ju vinterskor så det ser ju inte helt snyggt ut men det jag inte som mäst gillar är det hära plastga! Inte snygga!
Och sedan en liten HISS.
Mips hjälpen! Snygg och bra skydd framför allt! De är sköna också! Skulle själv vilja ha den nya varrianten som är ennu bättre! Ett + till mips hjälmen!
Det var min HISS och DISS för idag!

Frukost

Nu sitter jag och äter en god frukost! Idag blev det lite yogurt med special-K. Gott! Har också sov morgon idag men måste gå 45 min tidigare för att jag har talpedagog! Åh...... Jobbigt! Idag blir det en rätt lugn dag helt enkelt. Kommer att fota Claras tidsdags grupp och hoppas på några fiina ilder! Vi får väll se.

Ny design

Min snälla kompis EMELIE har gjort min fiiina design!! Visst är den fiin! En mera sommrig design!


LYX VS BUDGET


Här har vi en LYX VS BUDGET med lite sommar kul! Bikinis!
Lyx=D&G 500kr
Budget=H&M 100Kr

Jag tycker om jag ekänner själv att den från H&M är snyggare, mycket snyggare! Det är en väldigt liten skillnad men endå så tycker jag om H&M:s mera. Den andra är väll fin men den ser så tråkig ut! + den är 400Kr dyrare! Onödigt tycker jag!
Det var den LYX VS BUDGET hoppas ni gillade den! 

MÅNDAG

Måndag och en början på en ny vecka. Har idag gått i skolan och som vanligt spelat tennis med bästa Klara. Nu har jag precis kommit hem igen och ska börja med mina läxor! Tråååååååååååkigt! Har so prov, sv läxa och fr glosor! Mycket! Eller alla läxor är väldigt stora och tar tid så det är bara att börja! Men kommer göra det mästa imorgon när vi slutar tidigt! Skönt! Ikväll blir det härlig måndags tv! Fast det dåliga med det är att det bara är USLA pogram! Hahahha!
ÅHH!!! Såå söt!

Home again!

Nu är jag hemma ifrån grönan! Sååå kul! Här kommer lite bilder från dagen!
suuuuuuuer fiiint väder!
skulle aldriiiiiiiiiiiiiiiig åka fritt fall!! Hhahah!
Snyyga Danny! Satt såhär (___) nära!!!!!!
Snygga muskler!!! Smälter!!!!!!!
Stolt! Hhahahah! Pappa satt bredvid silvia ? det här! Han fick stå på sen ch näääära någon (DANNY!)
Min dag!<3

Twister

Nu står jag och Clara i kön till twister. Det är typ 30 minuter kö på alla berg-och dalbanor och fullproppat med folk på grönan idag! Vi har precis varit på konsert och bl.a. sett Danny. Jag berättar mer när jag kommer hem. Då kommer även lite bilder från dagen upp på bloggen! <3


Grönan!!

Love grönan! Sååå kul! Ikväll blir det konsert! Massa bilder kommer antagligen idag (i kväll) eller imorgon! Kommer tyvärr inte blogga något mer medans jag är här men kommer berätta om min dag lite senare! Love iT!
Första besöket på grönan! Nu blir det extream!!

Summer glow

Ny inköpt! Bääääst för den bästa solbrännan!!


Sitter UTE

Gud va härligt vädret är!! Solen lyser och himlen är klarblååå! Nice! Nu sitter jag ute på min altan och solar lite skönt! Tittar till mina älsklingar samtidigt. I mitt knä ligger datorn kan det bli bättre? Nästan inte!


Bubblor


Vill kanske

Är väldigt sugen på att baka! Bakade goda bullar igår men blev sugen på att baka något nytt och spännande! Kanske Woppie Pies?! Clara fick den igår (kokbok) av en kompis! Älskar den!
Goooooda bullar som jag gjorde igår!! LOVE!
LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!! Ska göra en sån med glass i så att de typ blir som en wich glass! Mmmm...

Lördag = BRA!

Nu är det lördag!! YEY! Jag har precis kommit hem från ett rätt så lyckat träningspass. Nu är jag hemma igen. Har gosat lite med mina älsklingar! Sitter just nu och tittar på simpsons . Blir en rätt lugn idag! Ikväll blir det Eurovision! Heja sverige!
Älskar dig Syrran! (hehe jag har träskor om ni undrar!)

Ridit klart

Nu är jag hemma igen (för ett tag sen) från ridningen! Det gick.... ja.......sådär. Jag fick Brownie. Gillar inte honnom! Iallafall inte så mycket. Malin tyckte att det var bra hon sa tom en gång "Bra Maja! Det går ju så bra så han skulle kanske kunna bli din nya hopp häst?" Hörru du Malin jag vill bara säga BETTY BETTY BETTY BETTY BETTY BETTY TEAM BETTY! Men blev på ett sätt glad för hon tyckte att det gick bra! Jag tycker att min hoppsitts är värkligen på förbettrings väg! Bra!! Förut var jag lite mera stel nu är jag lite mera mjuk i rörelserna. Det var det possetiva!Det neggetiva var att jag i början av styrnings övningarna/vägarna så var jag slarvig med vägarna!!!! Inte bra Maja!! Skulle ha vart mycket mera bestämd... och så. Nu längtar jag tills nästa Onsdag! Peppar!
Idag hoppade vi faktist VÄLDIGT lågt jämförit vad vi brukar göra! Lite tråkigt men endå skönt! Men det var bara för att det var styrningt och väg (MYCKET) sånna övningar!
Dålig bild men ja...
Samma hinder och så. Men man ser lite bättre vad det är för något!
Lilla Brownie

Ny inköpt

Här kommer lite bilder på det jag köpte i onsdags!
FÄRGGLAD BIKINI! Gilla!! Axelbandslös bikini med volanger bikini underdel som är nice!! I like it like it!
Nya flippflopps! Från Hollister. Flätade hals. Fina!!
Lite ny sommar/strand outfit till sommaren! Jag gillar den!!

Fredags koo

Nu är ja1g hemma igen och det är fredags eftermiddag!! Min favorit del på veckan! Snart ska jag åka till stallet för att rida. Idag är det hoppnig på häst. Är lite nervös men hoppas att det går bra! Just nu sitter jag framför tv:n och äter lite mellis för att få lite energi! Ha en bra fredags eftermiddag!
Efter ridpasset

Min söndag!

Längtar tills på söndag för att då ska vi gå på en vip dag på gröna lund! Försda gången i år på grönan! Pappa har blivit inbjuden av drottning Silvia och ska typ sitta bredvid henne på konserten! Hhahaha! Hon har childvood sak sådär och det är det pappa och vi har blivit bjudna på. (och såklart en massa fler!) På kvällen kommer det vara en konsert med bland annat Danny som är med (hihi vet ingen mer! Hahah!). Ska fsktist bli superkul! Kommer typ inte vara några köer!!! YEY!
Var tvungen att lägga ut den här bilden för var baaaaaara fööör sugen på glass!!!! Hihih<3

Om några timmar!

Snar är det fredag! Ska bli en kuuul helg! Imorgon bir der ridning och det är hoppning! Lite spänd! Hoppas jag får typ Walentyna? Hon är ju så gullig! På lördag blir det plugg inför engelska provet på tis! Det bir också Eurovision songcontest! Hoppas loren går vidare! Nu sitter jag och tittar på ett inspelat avsnitt av simpsons! Alltid kul!
God natt!
Love UUUUUU<33!!

Ok dag

Imorgon är det fredag och det är jag superglad för!! Dagen har vart ok! Jag har vart i skolan, sprungit med sofia och tränat! Mycket träning!!! Nu sitter jag och tittar på tv snart ska loren sjunga!! Hoppas det går bra! Kram!
IN LOVE WIHT LOKA!

Ridning i fållan

Här kommer lite bilder som Clara tog när vi red i fållan!
Om du lånar bilder från bloggen så MÅSTE du LÄNKA!!!
Emelie och Szanelka



Lina och Skäcken



BUSIGA Skäcken kastade av Lina och hon landade RÄTT på huvudet! Stackarn!!!!!
Jag och Eddie

Clara fick tyvärr ingen bättre bild på mig och Eddie när vi hoppade lite!
Cool bild enligt mig!

Min dag <3

Idag har jag varit i stan med min syster Clara. Vi åkte dit direkt efter att vi hade duschat efter ridningen. Först av allt åt vi lunch, jag var verkligen döhungrig haha! Efter maten köpte vi en glass från Yoghurt shoppen, så gott!!! Sedan köpte jag ett par Flipp Flopps på Hollister och en bikini från H&M. Jag älskar verkligen H&M:s badkläder den här sommaren det finns så många snygga (även om det inte är så jätte bra kvalite)! Efter det tog vi tunnelbanan till Odenplan och gick sedan sista biten till frisörsalongen, Moi. Eftersom jag vill spara ut till långt och fint hår så klippte jag bara topparna idag, men det blev ändå mycket fräschare och finare än innan. Efter ett lyckat besök hos frisören behövde klara köpa en flytväst och sedan åkte vi hem. Direkt när jag kom hem åt jag middag och cyklade till stallet. Jag hoppaes på att få min älskling, Betty, men det var en annan tjej som fick hene =( =( =(. Jag fick istället en D-C ponny vid namn Eddie. Han är väldigt pigg men snäll. Vi red till fållan, där det finns naturhinder, och hoppade några hinder. Det var kul och gick bra men jag hade såklart mycket hellre velat ha min älskling... Nu måste jag plugga klart inför mitt SO prov imorgon!
Bilder på det som jag shoppade och ridningen kommer upp lite senare =)
Min lunch, Lasagne & Smoothie <3
Claras lunch, Wrap
Min goooooda glass <3 <3 <3
Claras glass, så fiiin <3

Dagens outfit

Blus: Odd Molly
Shorts: Abercrombie & Fitch

Lyckat ridpass

Gud va jag är glad just nu! Dagens början var sååååå lyckad! Jag fick rida min ängel! (Betty) Vi jobbade med sidförande skänklar, övergångar, serpentiner och volter. Betty började värkligen jobba med mig och gå med mina rörelser hennes hållning var perfeckt! Tom Lotta (ridläraren) sa "Oj Maja! Gud va avslappnat och fint hon går nu! Ni passar värkligen tillsammans!" Då bara exploderade jag av lycka typ! Hahahahh! Love UUU Betty! Tyvärr så var det då mamma som fotograferade och bilderna blev rätt dåliga!!! Men här kommer några iallafall!
Love U Betty! youre my angel!
Min duktiga syster Clara och Santina! Hahah! Betongbiten som Lotta sa! (santina asså!)

Till stallet

Nu drar jag till stallet och rider lite för en privat lärare. KuUUUUl! Hoppasjag får min älskling! Love her! Foton kommer komma upp senare idag! Kram!

Idag.

Sååå himla skönt!!! Idag har vi studiedag=Lediga! Så idag har ite saker blivit inplanerade!:
1.Privatlektion med Clara i stockby
2.Hem
3.Åka inn till stan och klippa mig på MOI (kommer bara klippa topparna)
4.Shoppa lite (såklart!)
5.Åka till stockby igen
6.För att sedan rida!
Lovley day! Gud va roligt!
Från förra Onsdagen!
Tagen av: Emelie på http:/ridgalnisarna.blogg.se (kan tyvärr inte länka har macen men gå gärna inn på deras blogg jätte fiin)

God natt

Nu ska jag snart sova men måste först bara titta in på eurovision song contest tävlingen lite! Heja sverige! (tävlar på torsdag!) Har nu mejlat bilderna till de som frågade om mer! Hoppas ni tyckte de var ok! Godnatt allihopa!
Hahhaha mina snyggingar!!

Ridning Tisdag

Har vart och fotat lite på Claras tisdags grupp. De red ut så fotade lite på vägen ut och inn! Hhaha<3
OM NI LÅNAR BILDERNA SÅ MÅSTE NI LÄNKA!

Tova och (bästa) Betty



Rebecka och Nugget


Alma och Skäcken




Clara och Brownie




Elvira och Perdita




Vilma och Szanelka


Alice och El Paso




Andrea och Little May


Moa och Anna-Bell




Vanessa och Eddie




Kristina och Comtessa



Hoppas ni tycker att bilderna var ok! Har troligen fler bilder på er så bara kommentera!
Kram!!


Peppad!

Så himla peppad inför på onsdag! För det första vill jag supergärna ha min ängel!!!!!! Betty! Sen har vi markarbete så jag hoppas att det ska bli bra väder! För då kanske vi får ridag ut och hoppa i follan=en terräng bana kan man typ säga. Såå kul! Hoppas det! Och hoppas de andra i min grupp är på samma sida! Kul det ska bli!
Love my beby!

Summer time!

Sommaren är värkligen påväg nu! Tittade på vädret och det skulle bli fint hela veckan förtom på lördag! Så man blir ju GLAD! Shortsen åker på direckt! Hhaha!
Kökbärs trädet har äntligen börjat växa göött!
Love the summer! Glöm inte den 16 juni! Hhahah!

LYX VS BUDGET

Här står det emellan :
CRW Ridbyxa Röd 679Kr (HÖÖKS)
Mountain Hourse Ridbyxa Röd 1299Kr(HÖÖKS, MY ONE)
Jag tycker att båda är väldigt fina! Jag älskar rött! Båda är bra! Clara (min syster) har båda dessa ridbyxor så jag vet lite. Crw ridbyxorna är fina men blir lite slitna efter ett tag medans Mountain Hourse håller längre. Jag gillar båda! Tex om man har lite mindre pengar så är CRW ridbyxorna superbra! Men om man kanske föredrar lite längre hållbraihet så köp Mountain Hourse ridbyxorna! Majas lilla tips! Hahah!

Äntligen!

Nu har mina Kingsland ridstrumpor äntligen kommit! I samma paket kom även ett par Mountain horse stövelblock som man har i ridstövlarna för att de ska hålla sin form. Glad Maja!

TV

Nu ska jag sätta mig och titta lite på tv. Vet inte riktigt vad jag ska titta på men hoppas det finns något roligt! Kom på en asa god sak som jag bara måste göra och kommer att göra på fredag! Hahahah! Man tar två marie kex, smält choklad och grillade marsmellows! Låter det inte gott? Jag tycker att det ÄGER! Hhahah! LOVE!

Hihii! MY LOVLEY FAMELY!

Home

Nu är jag hemma efter en lång dag! Jag har spelat tennis med Klara och det var kul. Men jag var så trött så det..... inte så bra som det brukar göra! Tråkigt men nu är jag på bra humör igen och har gjort klart nästan alla mina läxor så jag är nöjd! Först blir det lite kaninerna. Sen blir det kvälls tv! YEY!

Måndag

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag åkte i bilen och typ modde illa iallafall om jag skulle skriva! Hahaha! Aja nu är jag här igen! Det är en helt vanlig måndag och jag har tennis med Klara! Som vanligt! Ska bli kul? Sådär.


LYX VS BUDGET

(min första lyx vs budget rätt nöjd med bilden! hihihi)
Som ni ser är det en LYX VS BUDGET med två schabrak från:
Showmaster 200kr
Schockemöhle 400kr
Som ni ser är schabraken väldigt lika och båda snygga. Tror jag själv föredrar lyx för att den har något extra lyster i sig! Vet inte facktist? Svårt val!

Snart

Snart ska vi på middag till farmor och farfar men passar på att blogga lite först! Tror att vi kanske ska gå ner till hamnen och äta lite glass sen (efter asså med framor och farfar) alltså dubbel efterrätt! Mmmmm.......
Hihhihi!
Längtar såååååå mycket tills på onsdag för då blir det en privat lektion i ridning på morgonen senare ska jag åka in till stan (Clara och jag) och äta en god lunch men mamma, för att sedan åka och klippa mig på MOI. På kvällen ska jag sedan rida igen! Jippi! Bra dag! Längtar tills på onsdag (glömde att säga att det var studiedag på onsdag!)

Grattis!

Idag fyller min farfar år så vi ska gå på en middag hos dem! Farmor lagar alltid fantastisk mat så jag tackar inte nej asså! Hahahha! Har precis kommit in från en mysig promenad med mina älsklingar! Vet faktiskt inte riktig vad jag ska göra nu men.... blir väll något kul? SES!

Lovley Summer!

Älskar när kvälls solen lyser på det är 15 grader ute och lite varmare i solen! Härliga vår snart kommer sommaren!
Snart ska jag gå ner till hamnen och ta en god glass! Mmmm........
Vilken härlig dag!
love Ya!

Frankrike NÄSTA!

Om två veckor åker jag till härliga Frankrike och har det lite skönt! Ska bo i Niss (vet ej hur det stavas hahahah!)! Ska bli super skönt att få komma bort från skolan lite på vardagen åker 1 juni! Längtar!
Hhahahah!

Mini Cupcakes

Har precis bakat klart mina små mini Cupcakes! Hade tyvärr ingen sprits här på landet så fick göra små bollar av frostingen men blev endå rätt nöjd!

Innan
Efter
Lovley<3!

Fredag morgon!

Nu är det fredag och vädret är värkligen på topp! Himmlen är klarblå och solen skiner! LOOOVE! Idag her jag tänkt mig att göra lite olika saker jag ska tex åka och göra en sak vid sotenäs, jag ska baka mini cupcakes, fixa med kaninena och bada (inte i havet!) hahhaha!
Emelie och jag skulle egentligen sova över men planeringen gick inte så bra när hon kunde kunde inte jag och när jag kunde kunde inte hon:(! Tråkigt!

Bra dag med kaninerna!

Idag har jag blandannat spänderat ganska mycket tid med våra söta små kaniner! Här kommer lite bilder från den fantastiska dagen med ett bra glass väder!
Mina små korvar!
Finaste syster!

Isglass

God hemgjord isglass!

Nya shorts

Så då har man förvandlat ett par gamla disel jeans till ett par nya shorts! På designen så har jag arbetat med dessa byxor och blev faktistk väldigt nöjd med resultatet!

Vill rida!

Troligen så kommer jag inte få rida denna helg! Och det suger! Livet suger! Betty är på vila (men kommer snart tillbacka!!!!!! Överdrivet GLAD!) jag bara kanske får rida denna helg, får bara rida två gånger i veckan och ja......
Men aja snart är jag iallafall hemma igen och kan rida min SÖTIZZZZ hoppas jag iallafall!
Kram!
Me and my cutest Betty pie! (Vet att bilden är lite miffad men jag älskar henne!)

Framme (Äntligen)

Igår kom vi fram runt 23:15 nu är jag så glad att vi är framme och kan bara ta det lugnt! Idag ska jag gå på någon middag, sedan ska jag också fixa med de söta kaninerna som fick komma med! Ikväll blir det nog någon rolig film eller något. Clara ska ju på det dära förlägret på konfirmationen så det kommer bli lite ensamt men ska troligen sova över med Emelie på det är kul!!

I Bilen

Nu sitter jag i bilen och har det...... ja sådär. Sitter här med datorn i mjukisdräckt + med datorn i knät. Har ett mentos paket i handen. Så det är rätt gott iallafall! Nu kan jag inte skriva längre för jag måste titta på filmen men filmar imorgon bitti för jag kommer fram vid 00:00! hahahah<3 Ses

God frukost

Har så himla ont i tänderna just nu för att de spände åt min tandställning! Så fick äta lite yogurt med frysta jogubbar! Faktist rätt gott!

God natt

Nu ska jag snart sova men först måste jag packa klart tills imorgon för då åker vi till västkusten till vårat landställe! Kul? Det tar ju 6-7 h att åka bil dit! Ska nu ska jag vara glad för att jag finns! God natt allihopa!


Tandläkaren!

Har precis vart och spänt och fixat med min dumma tandställning! Kommer ha as ont imorgon i munnen men aja...
Snart ska jag till stallet och fota min bästa syster och kanske några andra. Ska bli rätt kul? Sedan ska jag göra mina dumma läxor:(

Dagens outfit

Blus-Odd Molly
Vita tre kvarts jeans-Peppe jeans
Linne-A&F
Har stjält lite från syrrans garderob!
Hihihi


Tisdag=Sovmorgon, talpedagog

Idag är det tisdag och jag har lite sovmorgon tills jag har talpedagogen. Börjar igentligen kl 10:35! Sååå himla skönt men nu måste jag till den där dumma talpedagogen! Senare idag ska jag fota Clara och andra i hennes ridgrupp. De har derssyr. Ska bli kul kommer lägga upp lite bilder sen! Kommer också behöva plugga lite så det kanske inte är det roligaste!:(

Snyggt!

hittade lite snyggt till betty schabraket! LIKE!

Längtar!

gud vad jag längtar tills min bäbis/ängel kommer tillbacka! Det var sååååå tråkigt att hon inte var med på km men snart kommer hon tillbacka! Men snart kommer min ängel BETTY tillbacka längtar.
LOVE U!!!

Flowers

Fotade lite på de vackra blommorna! Så himla fiiint på våren!

Dålig dag.....

Idag har jag värkligen haft en dålig dag!!! Så jag hoppade över tennisen och gick hem itället. Nu sitter jag och tar det lite lugnt framför tv:n. Ikväll så ska jag nog se på nogot roligt på tv:n och bara ta det lungt! En fortsatt lugn dag<3

Rabarberpaj


Fail Bilder

Här kommer lite fail bilder (såklart!) från KM idag!
Om du lånar bilder från bloggen måste du länka till majkotts! (bloggen)
Den nya hoppsittsen
Även för DUKTIGA ryttare kan det gå fel!:)

Km ekipage

Här kommer bilder på alla ekipage! Det finns såklart fler bilder, och om du vill se fler bilder på dig är det bara att kommentera så kan jag skicka fler (tyvärr så blev inte allas bilder jätebra men kommentera så svarar jag). Om du lånar bilder till din blogg måste du länka till min blogg!
Clear Round
Alma & Amigo


Vanessa & Matilda


Philippa & Zimba


Moa & Skäcken




Elvira & Szanelka


Tova & Brownie


Sara & Twiggy


Vilma & Molly


Emelie & Amigo


KM

Filippa & Eminem

Filippa kom 3:a
Kristina & Comtessa


Sara & Nugget


Vanessa & Sonny


Ida & Anna-Bell


Moa & Zimba


Tova & Matilda


Alma & Oliver


Angelica & Etoile


Alice & Eminem


Emelie & El Paso


Andrea & Nugget


Emelie & Zimba


Elvira & Etoile


Karolina & Oliver

Karolina kom 1:a. Grattis!!

Emma & Comtessa


Sofia & Sonny


Tilde & El Paso


Rebecka & Nugget


Hedda & Eminem


Ellinor & Anna-Bell

Ellinor kom 2:a

Bilder är tagna av mig, min syster Clara och en annan Clara.

KM =)

Idag var det km och det gick riktigt bra! Var otroligt ledsen att Betty inte var där men det gick ändå väldigt bra med Walentyna! Hoppade clear round, och fick rosett! Yey! Hon var glad och superduktig. Så det är jag väldigt nöjd!
Här kommer lite bilder på mig och Walentyna snart kommer bilder på alla andra ryttare!
Efter! Love my rosett! Nice!

Topp fem parfymer

Nu hade jag tänk att göra ett inlägg om mina favoritparfymer. Jag har många hemma men här kommer mina fem absoluta favoriter.
1. Someday, by Justin Bieber (limited edition)
Den här parfymen luktar supergott och är min personliga favorit. Jag köpte den på alla hjärtans dag i USA och därför är det en limited edition men den finns i Sverige nu på bl.a. Kicks.
2. Pure Seduction, Victoria's secret
Köpte även den i USA men jag tror det går att beställa den på deras hemsida...
3. Abercrombie and Fitch number 1
Denna fick jag i julklapp av mamma och Clara <3
4. Dreams Unlimited, The Body Shop
Den här luktar supergott, jag har använt den så mycket så att den tog slut =(
5. Abercrombie and Fitch number 8

KM outfit

Det här ska jag ha på mig på KM i hoppning i morgon!
Tröja- Pelle P
Ridbyxor- CRW
Ridstövlar- Tretorn
Ridstrumpor- Kingsland
Valentynas Outfit!
+
I like it like it !

Jag är med!

Jag är med i tävlingen om att bli dagens blogg på http://stockbytjejer.blogg.se/2012/may/dagens-blogg.html?_tmp=cd3f8db5af9da5bd4c531c5a2b60af51171bd8aa

Bloggen drivs av tre tjejer som rider på Stockby ridskola precis som jag. De är superduktiga. Kolla in deras blogg!

Tennis match =)

Nu ska jag åka iväg till tennishallen med min kompis Klara. Vi ska spela dubbel tillsammans. Det ska bli kul men jag är så nervös!

Våfflor

Nu sitter jag och äter våfflor, som pappa har varit snäll och gjort. Det var superlängesen jag åt det sist! Snart bär det av till tennishallen...

Klart i stallet!

Nu har jag fixat klart i stallet till söta Valentyna imorgon! Allt är nu skinande fint i utrustnings väg! Samtidigt som jag fixade med sadeln och tränset mm så hade jag det supertrevligt med Elvira, Alma, Kristina! Nu ska jag ta det lite lugnt!


Lördag!!

Nu är det lördag och jag har spelat tennis, vart i stan lite och ätit på Vapiano! Såå himla gott där! Snart ska jag åka iväg till stallet och sen blir det tennis match önska mig lycka till!!! Hahaha! Ses


Fredag kväll

Gud va tråkiga pogram det är på tv idag! Ah........ Älskar endå att bara sitt och gosa ihop sig framför tv:n. Imorgon blir det en fullbokad dag!
1.Tennis 11:00
2.Hem 13:00
3.Åka till stallet 13:30/14:00 vet ej
4.Hem igen
5.förbereda mig för tävling
6.Åka på tennis tävlig 21:00
7.Hema ljuva hem......
Min dag imorgon :( / :)
Vet inte riktigt så en :/
Hihihi!

Ridit

Nu har jag varit och ridit i det fantastiska vädret! Fick en superfin häst som heter Sylvester. Jag tycker det gick superbra! Idag jobbade vi med olika skänklar och ställningat + vägar. Det var faktiskt super kul! Malin breömde mig mycket under lektionen. Hon var supernöjd och det var jag också! Jippi! Ibland blir man bara såååå glad av beröm! På söndag är det KM! Peppad (eller rätt rädd)
Hahah lite fail!
Hade tyvärr inga bilder från idag men från km kommer det komma MÅNGA!
Hihihi<3

Home!

Nu är det ÄNTLIGEN fredag och det är helg! LOVLEY! Snart ska jag åka och rida! Kommer troligen få Walentyna för att jag ska ju tävla med henne på söndag. Hoppas att vi ska göra något roligt på ridningen! Men först ska jag ta lite mellis och ta det lite lungt! Hihihi som vanligt!
Glad tjej!

Det nya

Så här ser mitt nya schabrak ut! Love it! (dålig bild med datorkamerna). Kommer vara gulligt på Walentyna!

Yapp nu var det

Sitter och såklart och tittar på revenge! Bästa!!! Love it. Imorgon blir det ridning, nice! Ska bli as kul! Måste sluta nu för det är sååååå spännande!

Idag.

Idag har jag också vart inne i stan och köpt ett SUPERFINT (hihih tycker jag) schabrak från hv polo. Nice! And like! Det ska jag använda på km. Visar bilder imorgon.
Fina Vilma men Szanelka!

Ridning

I förrgår var jag vart och tittade på Claras ridning! De hade hoppning så jag fotade lite på henne och Anna-bell. Footade på några andra också! Bilder:
Elvira och Tviggy
Fotad av: http://majzan.blogg.se
Majzan
Fotad av: Majzan
Moa och skäcken
Clara och Anna-bell
Hahahah! Fint sprong!
Ebba och Nugget
Alma och Amigo
Alice och Eminem
Årkar inte ladda upp mera bilder men fina?<3 Hahahah<3

Imorgon

Imorgon är det Torsdag och jag har träning med Tomas (pt:n). Kommer bil JOBBIGT men rätt kul! Kommer vara np i skolan i Engelska så det är lite nervöst men hoppas att det går bra! Annars är det inget speciellt. Just nu ligger jag i min säng och tittar på Greys Anatomy! Såååå bra som alltid! Imorgon blir det revenge och på fredag Vampaire Dieres. Braaa!

Tmmen upp alltså!

Yappidoppikaoki yeeey!

Gud va jag är glad! Min skolavslutningsklänning har kommit!!!!!! Så himla glad just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer (troligen) inte visa bilder på min skolavslutningsklänning försen dagen innan skolavslutningen! Men den är iallafall fantistico!!!! Love IIIIITTTT!!!!

Glad tjej!!! (hehe ful!)

Bra dag!

Idag har jag haft en lång dag i skolan men det har endå vart en riktigt bra dag! För man har ju ridit! Jag fick en söt köttbulle som heter Szanelka. Vi red ut så det var kul men det var roligare i fredags för att då fick vi arbeta lite fritt på en äng, vi fick galoppera + vi red längre (som alltid!). Men det var ändå superkul! Rida är ju alltid superkul!

Söta Szanelka! (fast Betty är söööötare!)

Nya Shorts!

Jaaa! Då har man ett par nya shorts i midijehöjd! Love! Köpte dem på Top Shop! Alltid lika bra!


God natt

Det är något fel med uppladdnings sladden till datorn så kan inte ladda upp några bilder som jag ville göra! Ska försöka fixa problemet så snabbt som möjligt! God natt allihopa!


KM

Peppad inför km på söndag! Min älskling är ju på vila så dör! Så himla jobbigt! Men jag och min ridlärare har kommit överrens med att jag ska få rida en gullig häst som heter Walentyna. Är iallafall väldigt peppad! Vill att det ska gå jätte bra!

Walentyna!

Fest för Clara och Mig

I lördags hade vi också en fest för Clara och mig. Där kusinerna och lite kompisar var bjudna. Vädret var nästan på topp så man hade ju inget att klaga på! Hahaha! Här kommer lite foton på saker jag fick:
Blus fram
Blus bak
A&F t-skirt 1
2
Smyckes träd!
Super fina örhängen från snö!
Lite gosaker till kaninerna!
Lite snygga saker till naglarna.
Une book!
Kunde bara inte låta bli att lägga upp denna bild! Snygg syster man har da!

Härligt väder!

Som vanligt är det underbart väder! posetift! Jag har vart ute och stutsat lite på våran stutsmatta i det härliga vädret och tog lite bilder! Hihihi!
 











Blandad kväll

Nu på eftermiddagen/kvällen, har jag spelat tennis med Klara , gjort läxor, stutsat och ska snart titta på tv. Härlig eftermiddag? Ja.... det är ju underbart väder som gör allt bättre! Vet inter riktigt vad det är på tv ikväll men hoppas att det är något bra! Hahaha! Som jag alltid tycker.
Bara 38 dagar kvar till skolavslutningen och 40 dagar kvar till min FÖDELSEDAG!!!! Jippi! Längtar! Sommaren är snart här!

Claras födelsedag!

I lördags var det claras födelsedag. Hon fick en massa super fina saker. En tradition i våran familj är att det barnet som inte fyller år får också en precent! Då fick jag världerns bästa present! Ett par tretorn ridstövlar. Och en klippning hos Moi en av sveriges finaste salonger! Jippi<3 Bilder:
<3333 Love <3333
Jag gav Clara ett par (supersnygga! hahah<3) high heels!
Love u sister!

Måndag igen.....

Nu är det måndag igen och jag sitter i den sköna soffan och äter frukost. Idag har vi halv fridrottsdag! Noooo.... Tråkigt! Senare har jag tennis med Klara! Det ska allafall bli kul! Have à good day!


Bloggfritt

Förlåt men tyvärr så kommer det bli så mycket denna helg så jag kommer inte blogga försen på måndag. Då kommer. Då kommer det att bli extra mycket!

Fredag!

Yey! Då var det fredag igen! Idag ska jag åka in till stan för att shoppa lite sedan ska jag också rida! Kul eftermiddag! Snart ska jag till skolan så ha en bra dag!


Födelsedag

På lördag är det min fantastiska systers födelsedag. Älskar henne. Har två skar till henne. Jag vet en sak som hon kommer att älska en en som hon troligen kommer att älska hehehehhe. 2 dagar kvar! Imorgon är det fredag och då blir det ridning! Jippi!

Fin syster man har da!!!<3


Yeeeeey!

Nu har jag äntligen fått mina efter länktade lösnaglar från fokiwa!!! Fick de precis. Love THEM!!!

Lovley! (inte så bra bild vet....)
<33

Stan

Idag hade vi halvdag. Så jag och Sofia åkte in till stan för att titta lite. Vi hade det super kul! Vi åt glass, tittade på skor, skrattade ihjäl oss och bra hade en fantastisk dag!


God smothie!

Gulliga (och goda!) cola. Som vi fick inne på h&m 15 cl.

Provade också lite skor inne på top shop. Älskade mina! Jag till höger.

Sofias och min lilla dag! Ha en fortsatt bra dag ni också!



Torsdag

Idag är torsdag! Jag ska jag åka in till stan och ha det lite kul! Ska titta på skor mm. Men först blir det halvdag i skolan! Jippi!


Tv

Nu sitter jag och tittar på tv. tittar på något super konstigt pogram men snart börjar greys ananomy och det är ju super kul! Imorgon är det torsdag och det är halv dag!! Slutar efter lunch. Ska troligen in till stan med några kompisar! Kul! Skulle tagit en privar lektion men det funkade inte för stallet då så får man väl bara akseptera det!
Mina älskade Dalaklogs!

Its a new day!

Idag är det onsdag och jag har haft en fullspeckad dag. Jag har gått i skolan ,vart med Emelie, hjälpt henne med en sak, jag har också vart på en teori lektion. Rolig dag? Ah..... sådär. Här kommer några fina bilder på Emelie som har sökt in till stockholmsgruppen!!
Finiz

Teori

Som skat har jag vart på rid teori. Det hanlade om stil hoppning. Hur sittsen är imellan hindrerna, tempot, invärkan på hästen, vägar osv. Det vär faktist ganska kul! Vi fick också se några ekepage (vet ej hur stavas!) hoppa på ridskole hästarna. De hoppade upp till 1,15 m.

Baking!

Nu har jag bakat klart mina bakelser jag bakade min framors farmors kaka, hon har gjort receptet! Super! Och jag har också gjort goda choklad bollar! Mmmm.....
bilder:
Före
Efter
Chokolato bolls
<3

Lite gottis

Tyckte jag var värd något lite gott idag så jag gjorde en liten mini maräng sviss. Mmmm... Gotti gotti!
<33

God lunch

Har ätit en super god lunch nu. Älskar att sitta då känner man värkligen att det håller på att bil sommar! Solen skiner och luften blåster lätt i håret. Våren är amazing! Snart ska det oljas så måste gå nu bye bye!

Handlat

Nu har jag kommit hem från att ha handlat med mamma. Vi handlade lite mat och blommor till våren ( frost tåliga hahaha ). Har också gosat lite med kaninerna. Ska olja deras bur. Och sedan blir det lite bak! Rolig dag allt förutom att det är skola imorgon!
Fin bur som jag fick för att ställa i mitt rum!

Dagens outfit: Träning

Linne- Från Nya zeeland
Shorts- Hollister
Väska- Nike
Vattenflaska- Nike