Skriv din beskrivning här!

Älsklingen

Förklaringen för min dåliga upptadering är att min lilla äskling Ina har fått kolik! Så vi har stödmatat henne och gätt henne en massa mediciner 4 gånger per dag! Det har vart väldigt mycket jobb men nu är hon nästan frisk igen och jag har mer tid till er! Här kommer några bilder på när mammis och jag matar älsklingen!
 

New in

Här kommer lite bilder på det som jag köpte i lördags! Sååå nöjd med vad jag köpte!
Stickad topp från Hollister + nya jeans från Hollister
 
 
 
 
(Ny favooooo!) Stickad tröja från Gant
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdags ridningen

Fotade lite på uppvärmingen på min systers ridlektion i tisdags. Förlåt för att det tog så lång tid att få upp bilderna men här kommer de!
 
 
 
 
 
 
Clara och Oliver

Kristina och Etoile
 
Betty och Elin
 
Vilma och Little May
 
Rebecca och Sonny
Alma och Comtessa
 
Elvira och Eminem
Vanessa och Brownie

Andrea och Twiggy
Moa och Anna-Bell

 
 
 
 

 

 


Lovley day

Igår så hade jag en fantastisk dag! Först så spelade Clara och jag tennis. Efter det åkte vi in till stan och shoppade, shoppade, shoppade! Hahahaha! Vi åt också en fantastisk lunch på Vapiano. Så mysigt! När vi sedan var hemma igen så kom en av Claras och min kompis över och vi hade det så kul! Vi gjorde sahimi och tittade på en fantastiskt bra (och sorlig) film. Det var en super bra dag!
Idag så vilar jag bara och fixar små saker. Hoppade över träningen idag för att jag inte känner mig helt på topp. Nu blir det bara mys!
Här får ni en liten förtitt på vad jag köpte!
 

Livet...

Åh nu måste jag till skolan och göra prov! Orkar inte men så måste det bli... Efter skolan ska jag möta min älskade syster i stan och ta en lunch. Mysigt! Clara ska sen åka och träna men jag får fortfarande inte träna så hårt så måste ta det lungt. Ska bara mysa upp det lite hemma och börja blogga bra igen (förlåt för SÅ dålig uppdatering!)
Puss


Godnatt!<3

Puuuuuuuuus!

Loove from VS

Gud har äntligen fått det som jag beställde från VS (victoria's secret). Åhhhh love! Beställde bara underkläder. Clara och jag har längtat sååå, så det var otroligt härligt att få dem efter typ 3 veckor. Vi har också fått Justins nya bok!!!!!! Alltså sååååå härligt! Imorse beställde vi också nya saker från Missoni lindex. Gud livet är härligt! 
 
 
 
 

Belöning

 
Gud har pluggat klart för idag och som vanligt så blir min belöning lite tv mys! + Gossip gir och lite tinings läsning! Ska bli suuuper skönt! Äntligen är dagen slut! Men längtar mäst tills på torsdag för då kommer alla prov vara över efter den skoldagen! Sen åker jag in till Claras prao då vi ska shoppa lite för att sedan träna på SATS. Härlig torsdag efftermidag men nu är det måndag så får inte tänka för långt fram...
 

Cozy shirt

Har precis kommit hem från stallet där jag har skötit om Brownie. Sötis. Nu ligger jag i min säng och tittar på tv! Sååå mysigt! Snart blir det läxtime! Så passar på att njuta lite av min lediga tid! 
Puss
Har på mig min lilla älsklings tröja! Sooo cozy!

This is Afika

Gud hittade lite gamla bilder från våran lilla tripp till Afrika! Titta!
 
 
 
 

Måndag

Nu är det måndag igen och helgen är slut:( Idag så har vi en ganska kort skoldag så åker till stallet efter och sköter om Brownie. Ska också gosa lite med min andra älskling! Just nu tittar jag på vakna med the voice och myser mig upp framför tv:n här i soffan! Härligt! Kan gärna sitta här heeela dagen!
Puss!


tomorow's Monday

                       

Söndags brunch

Idag så har jag och min familj vart på brunch hos några super trevliga kompisar. Annars har jag haft en ganska lugn dag. Nu sitter jag och gör läxan. Och som belöning efter det ska jag titta på Gossip girl. Har bara 3 avsnitt kvar av box 5 nu:( Önska att det skulle ha funnits 500 sesonger! Hahahah! Det skulle vart livet!
Puss
Gud hittade en super gammal bild på mig i sydafrika! Hahah! Love!

Bästa med livet

Nu har alla gäster gått och nu ska Clara och jag titta på en super bra film förhoppningsvis! Ska bli super mysigt! Kvällen har redan börjat otroligt härligt med alla snälla kusiner så är otroligt glad! Det är det hära som är det bästa med livet. Såå skönt!
Tre söta bilder på Brownie min "fadder häst"
 
 

Ridningen

Igår så fick jag den söta plutten Marolien igen. Passet gick väldigt bra! Men Marolien var VÄLDIGT PIGG, men lugnade ner sig senare i passet. Vi jobbade med framdelsvändningar och bakdelsvändninger och gallopfattninger ur det. Det var super kul! Hon krökte på nacken super fint och mjukt! Och Malin tyckete det såg väldigt fint ut så är väldigt nöjd! Nästa gång blir det makarbete. Malin sa att jag då skulle få byta häst till en riktig häst som inte är så kompakt och mjuk! Men jag älskar sånna hästar! :( aja kommer iallafall få henne till hoppningen igen!
 

Lördag

Nu är det äntligen lördag! Är fortfarande för sjuk för att spela tennis så stannar hemma den hära morgonen. Vaknade för 10 min sen såå skönt att äntligen få sova ut! Nu ska jag bara ta det lugnt tills familjen kommer hem igen. Ikväll så håller vi i en fest så det blir mycket att fixa innan den så kommer nog ha fullt upp idag! Så ni vet det!
Puss!

Mys kväll

Mamma har sina gäster här nu så sitter och tittar på kockarnas kamp uppe i mitt rum. Myyys! Har också ätit super god middag (samma som gästerna) så har haft en ganska bra kväll! Nu ska min kväll bara fortsätta!
Arkivbilder
 

Favorit Bilder!

Här kommer några fantastiskt fina bilder! (enligt mig!) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't worry

Åh allt är så jobbigt just nu men hoppas att den kurvan ska gå uppåt snart! Inget är bra:( Hoppas jag överlever! Hhahahah. Idag är det iallafall torsdag och jag håller på att fixa till mammis lilla fest som hon ska ha idag med 15 personer. Har bakat och dukat mm. Nu blir det läxor! Yey...
Love U my little Angel!
 Puss på dig också! Hhahah!

Go go go

Idag så blir det ingen tennis för att jag får inte anstränga mig för mycket! Så åker istället till stallet och tittar på när min käraste syster ska rida! Kanske tittar lite på min kompis också. Sen blir det hem som vanligt för att plugggggga! :(

Rosa Roser

 
 
 
 
 

Onsdag

Ska snart till doktorn med Mammis. Måste titta upp min HÄMSKA förkyldning! Sedan blir det till skolan. Efter skolan blir det tennis men inte helt säker att jag ska gå! Känner mig typ lite död just nu så ska försöka ta det lite lugnt!

Dressyr

Idag hade vi då dressyr. Jag fick Sonny. Skulle hälst viljat ha min lilla ängel! Men det gick iallafall bra idag på ridningen. Vi jobbade med sitsen och hållningen. Vad som var bra med sin sits och vad som var dåligt. Tyckte att ridpasset gick ganska bra men inte 100% nöjd. I slutet började han slappna av mer och krökte lite på nacken. Men Sonny är en väldigt annorlunda häst mot dem som jag brukar rida så det känns lite konstigt men tyckte det var kul!
En liten gammal bild på Sonny från ridlägret i sommras

Ridningen

Är tillbaka efter ridningen nu! Nu blir det en massa läxgörande för att sedan se gossipgirl och svenska hollywood fruar! Super slutning på dagen! Kanske berättar mer om min ridning senare! Puss!
My beautiful sister!
 
 

Home home home

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det spöregnade så fick lov att byta kläder så satte på mig mysiga mjukiskläder! Och nu sitter jag och tittar på gossip girl! Kan livet bli skönare!?
 
 

Spaaa

 Vårat lilla hemma spa på rummet
Bubbel bad
Bastu
 
Mini tv
Loove!
Riktiga spaet (inte så bra bilder)
 
 
 
 

Studying

 
Sitter och pluggar just nu med solen som lyser in genom fönstret! Hämskt att plugga men det fina vädret tackar man väl alldrig nej till!
 

Tällberg Weekend Del 2

 
 
Efftermiddags fika! Mmmm...
Grattis Mammis!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tällberg Weekend Del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I`m back!

Nu är jag hemma igen! Efter en FANTASTISKT weekend.
 

Frukost

 
 
 
 
 

Bad

Nu ska jag ta ett skönt bad och titta på Gossip Girl samtidigt. What a dream! <3
 
 

Äntligen framme

Nu är jag äntligen framme i Tellberg! Åh det är så fint och mysigt här! <3 Vi har precis ätit middag, sååå gott. Har det superbra! =)
 
 
 
Så god mat! <3

Bloggning

Vet att jag har bloggat ytterst lite denna vecka men har haft så mycket att göra! Så försöker blogga så mycket jag kan! Men i helgen kommer jag inte kunna blogga så ni vet det! Kommer försöka blogga så mycket jag kan kommande vecka men det kommer inte bli så mycket för har så många läxor och aktiviteter! Hoppas ni iallafall fortsätter att läsa min blogg!

Fredag!

Idag är det fredag och jag åker till tällberg för att fira mammas födelsedag! Ska bli sååå skönt! Otroligt mysogt! Kommer bli lite spa, födelsdags fest och vila! Super mysig helg!

Dagens outfit: Gårdagens

Blus-Odd Molly
Jeans-A&F
 
 
 
 

Love Love Love

Gud nu ska jag se Gossip Girl! Älska! Sååå spännande! För att sedan se dallas. Love love love! Livet kan just nu inte bli bättre! Älskar onsdags kvällar! 
 

Nästa Tennis!

Nu ska jag snart till tennisen med Klara. Är inte på humör men ska försöka spela så bra som möjligt! Hoppas på det bästa! När jag kommer hem så blir det läxor:( Men för att sedan se gossip girl och dallas! Peppad!
 
 

Onsdag

Idag är det onsdag och jag ska snart till skolan. Efter skolan blir det tennis med Klara, för att sedan åka hem och göra läxor. Inte så rolig dag men får stå ut för en dag! I helgen blir det tällberg (dalarana) Mammas födelsedags fest så det är iallafall superkul! Puss
(Arkivbild) Älskar värkligen denna bild!!

God Natt!

Sov gott allihopa!

Ridningen

Idag hade vi hoppning och jag fick Luna men bytte till lilla Sonny plutten. Det gick bra i början men var lite stel så hoppningen blev stel! Men senare så började jag slappna av och då började Sonny också slappna av! Bra slut på lektionen. Jag är nöjd med lektionen. Känner mig nöjd att jag hoppade allt och att det gick bra! 
Fotograf-Jag grupp 1, Maja (min kompis) grupp 2
Glöm Ej att Länka om du lånar bilder!!!
Jag och Sonny

 

 

Grupp 1:
Clara och Betty (Ängel, Älskling, Bebis, Korv)

 



 

Elvira och Luna

 

Kristina och Comtessa

 

Andrea och Anna bell

Moa och Little May

 
Alma och Lucky

 

Rebecca och Sonny

Emma och Brownie

 

Vanessa och Nugget
Vilma och Eminem

Grupp 2 (min grupp):
Emelie och Twiggy

 


Mika och Lucky

 

Emma och Eminem

 


My New Jacket

Köpte en ny jacka i lördags från Hunkydory. Älskar den!
 
 
 
 

<3......


Godnatt

Nu ska jag snart sova! Sov så gott allihopa!


Ny design

Tack Emelie för designen! Hoppas ni gillar den!





Stan med syrran

Idag har jag haft en supermysig dag med middag och fika i stan med syrran. Har haft det super trevligt. Vi fikade på sturekatten där Clara kommer att proa i höst. Köpte en superfin orange necessär från Face Stockholm. Clara och jag köpte också 4 söta macarons från laduree. Bilder 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny design!

Jag↑
Nu har jag (Emelie) fixat en ny och fräch design åt maja! Om ni oxå vill ha en så är dem gratis bara så ni vet :'D Den är alltså 100% färdig, och om ni undrar så är Maja inne i stan med Clara och dem fikar osv! Så hon kommer väll blogga ganska snart antar jag!
 
 

Klart:)

Nu har jag bestält en super snygg och fin klänning! Älskar den! Massa med glitter och glamor!! Hahaha! Den kommer inom 1-3 dagar, såå spänd! Nu blir det iallafall lite mys med familjen framför X-faktor, hoppas det är bra! 

Shopping online

Tittar just nu på klänningar på nätet. Tittat lite på Nasygal, nelly.com, bubbelroom mm. Hittat en massa fina klänningar kan bara inte bestämma mig! Efter så blir det gossip gir peppa!
       

Söndags mys

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Skulle igentligen vart i stan nu med mammis med mammis är sjuk så är hemma istället. Nu blir de lite shopping på nätet, gossip girl och mys med mig själv. Mina favorit söndagar!
 
         

Nu lördags Myyys

Nu blir det film och lite andra goda saker.
          

Shoppat + kusinerna

Idag har jag vart på sta och köpt en ny höstjacka + ett pennskrin från ordning och reda. Efter turen i stan åkte vi på ett litet kalas hos mina kusiner. På morgonen spelade jag också tennis. Har haft en super mysig dag! Hoppas ni också har haft det! Kram!
En liten sneak peak.

Love Horses

 
 
 
 
 
 

Jordubbar!

 
 

Love the life you live

+Snart blir det till tällberg Myyysigt :)
-Snart hoppning :(

Gossip girl

Ha gjort klart min läxa nu + var och tränat på sats så nu blir det lite beröm med bästa Gossip girl! Älska! Imorgon i skolan blir det kottla runt + ridning men har teori så det är inte så kul! Men det är ju fredag så det är bara det bra! 

Morgon

Nu sitter jag och äter god frukost. Snart blir det till skolan. Vårat första pass är idrott och det är kottla runt springa. Åh... Så jobbit! Speciellt när man är lite halvsjuk men får kämpa på så gott som möjligt. Sedan är det bara en helt vanlig dag. Bye Bye
Foto:Clara

Ridningen!

Idag red jag Luna igen. Hon är ju bara såå fin. Idag gick det väldigt bra ungefär som förra veckan fast nog ite bättre. Hon gick väldigt fint efter en stund. Men hon var otroligt pigg så fick bara lugna ner henne lite så var hon jätte mysig. Idag hade vi markarbete, och när vi arbetade på små himder så blev hon väldigt piggmen gick att få tillbacka. Hon är väldigt ny för mig så jag är inte van vid att hästen är så uppmärksam på vikten så det är lite nytt. Tex när jag skulle styra upp mot en iten voltserie så blev det någa gånger att hon kom antagligen för mycket åt vänster ellre höger för att jag la vikten för mycket åt ett håll. Men är ändå väldigt nöjd med dagen. Var också och fotade lite på gruppen före så här kommer bilder!
Glöm EJ att länka on du lånar bilder!!!
Bilder fotade av pass 1:Jag
Pass 2:Maja min kompis
Jag och Luna

 

 

Clara och Betty (älskling/ängel)

 

 

Kristina och Comtessa
 

 

Vanessa och Nugget

 

 

Vilma och Eminem

Elvira och Luna

 

 

Emma och Brownie

 

Rebecka och Oliver

 

Emelie och Szanelka

 

Emma och Nugget

 

Isabell och El Paso

Fail bilder!

 

 

 
 

ÄNTLIGEN!!

Nu har den Äntligen kommit!!!

Frukost

Ska jag snart till skolan. Har sovmorgon idag, så det är superskönt! Nu blir det frukost!
 

Nu

Nu så blir det snart läxor och efter det middag. För att sedan bara ha en skön kväll framför tvn. Imorgon så blir det markarabete, för att sedan komma hem göra läxor vila äta... Ganska tråkiga dagar men också riktigt sköna! Ha det bra!

Lovley

Hade lite tråkigt så gick ut och fotade lite i det fina vädret!
 
 
 
 
 

Home

Det var visst ingen tennis idag så är bara hemma och tar det super lugnt och bara njuter av min efftermiddag! Älska! + Att det är otroligt bra väder! Glad chey
 
a

Söndag

Nu sitter jag och bara tar det lugnt, snart blir det läx timme för att sedan ta hand om mina älsklingar! Lugn och skön söndag för att sedan vara uppvilad till skolan imorgon. 

Nya träningskläder

Var på gymmet idag och tränade, hittade ur snygga tränings kläder som jag köpte! Glad chey! Här kommer bilder!
Nya spring tights-Nike
Ny tröja-Nike
 
 



Söndags middag!

 
 
 
 
Bakat lite kladdkaka
 
 
 

Sashimi

Sashimi med salmalax! Mmmm... Kan lördags kvällen börja bättre?