Skriv din beskrivning här!

Ansiktsmask!

Kom för en stund sen hem från ett hårt pass på gymmet (eller iallafall för mig som inte hade tränat på en vecka!).
Varje gång efter man har gått på gymmet och kommer hem så känner man sig bara BÄST! Älskar den känslan. Bästa i världen typ! Så nu ska jag försöka fortsätta njuta av den och sätt på en Avokado ansikts mask! MIN FAVORIT!
Puss!
 
 
 
 

ÄNTLIGEN<3

Nu är den i min hand och det känns bara sååå bra! Snart hamnar den på hyllan! Äääälskar!
Puss!
 
 
 

Äntliiiiiiiiiigen!

Idag släpptes Justins nya acoustic album!!! Sooooo happi! Har laddat ner det på spotify och Itunes!! Snart kommer den i brevlådan! Längtar tills det står i mitt rum<333
Puuuus!

Ja tack!

 
 
 
 

Evening<3

Har haft en ganska lugn dag idag! Har gått i skolan, pluggat lite, haft teori i ridningen och tittat lite på mys serier. Nu sitter jag och tittar lite på sex and the city myser ner mig i min soffa i mina pink mjukisbyxor. Skööönt! Kl. 21:00 blir det äntligen Sevnska Hoolywoodfruar (eller typ) loooove it! 
Imorgon blir det äntligen träning igen så köööör på!
Men nu ska jag njuta av min tid!
Puss!
 
 

Måndag:(

Helgen är slut och det är måndag igen! Vanlig vecka, vanligt schema. Förutom att jag fortfarande är lite halvsjuk så kommer inte kunna träna som vanligt men ska försöka köra ett pass redan på onsdag! Annars har jag bara vart i skolan som vanligt och nu ligger jag i sängen och tittar på mina gamla favorit avsnitt från Gossip Girl!
Snart blir det att laga lite mat och göra läxor!
Puss!
 
 
 
 
 

Semlor!

Clara och mamma var på princess idag och köpte lite semlor! Det är ju snart semmeldagen! Myyys! Så nu blir det semlor några veckor framöver! Ha en bra fortsatt lördags eftermiddag!
Puss!
 
 
 
 
 
 

Today!

Då var det lördag! Den bästa dagen på veckan! Känner mig lite bättre idag iallafall, har inte feber så det känns bra! Har fortfarande en hämsk hosta och förskylning, så det blir sängen idag igen! Kommer nog mäst slappa och äta nutella! Så är jag förhoppningsvis helt frisk imorgon (eller typ helt frisk) så jag kan gå på söndags middag imorgon hos kusinerna. Nu ska jag fortsätta titta på sex and the city!
Puss!
Här kommer ett litet tränings schema till er som orkar vara lite sportiga innan sommaren! 5 månader kvar så det är bara att jobba på om ni vill prova! 

Sushi!

Älskar att äta sushi på fredags kvällar! Även fast man är sjuk! Ha en bra fredags kväll!
Puss!
 
 
 

Vill Haaaaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill Haaaa!

Sjukling

Det är äntligen fredag!...... och jag är sjuk! Så jobbigt! Har feber, hosta, ont i halsen och i huvudet. Inte så kul men man måste ju bli sjuk ibland! Men det är ju iallafall fredag så man kan ju äta en massa gott för att bli lite gladare! Så har laddat upp med o'boy, glass och nutella<3 Bästa!  Har också laddat upp med ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries och en massa avsnittt av Sex and the city! Tror jag också kommer hyra en film på apple tvn! Känner mig väldigt seg och trött så tror jag stanner i sängen typ hela dagen! Hoppas ni får en bättre fredag än mig!
Puss!
 
 
 

Friday:D

 
 
 
 
 
 

+++++Molly Rustas+++++

Är hon inte bara för perfeckt!
 
 
 

Tjockis man ääääär!


Torsdag:)

Idag är det torsdag och jag har hunnit med att göra en massa saker! Jag har gått i skolan, fikat, tränat och handlat lite! Kul! Nej men det har vart en ganska vanlig dag.... Skolan var lång och träningen var hård. Men det värsta är nog att efter träningen mådde jag illa, hade ont i huvudet och i halsen. Orkar inte bli SJUK!!!!!!!!!!! Vill lika gärna dö! Har haft samma känsla nu hela tiden! Vi får se om det blir skola eller inte imorgon! Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt och titta på Pll! En skön sak iallafall!
Puss!
 Det har var 20 grade minus idag! Men det är ju iallafall super fint! (förlåt för dåliga bildkvaliten men det är en lite gammal bild!<3)

Godnatt!

Nu ska jag snart sova och ha det lite sköönt. Idag har jag iallafall gått i skolan och så vidare och så vidare. Orkar inte berätta allt men kommer blogga imorgon! Lovar! Sov så gott nu!
Puss!
Miss this city!

Summer shade

 
 
 
 
 

Måndag......

Då var den måndag igen..... Blääääääää! Idag har jag vart i skolan (såklart). Efter det gick jag ner till SATS och tränade lite sådär! Dog nästan men nu lever jag igen! Alltid så skönt efter man har tränat! När jag kom hem igen åt jag goood middag (bilder nedanför!) för att sedan göra läxor. Nu blir det lite Top Model Sverige:) Vanlig måndag typ.. Hoppas ni får en trevlig kväll!
Puss
Här kommer lite bilder på middagen<3
 
 

Min helg!

Fredag: Jag började dagen med att gå i skolan som vanligt! Efter skolan så var jag med en kompis och åt lite onyttigheter mm... Sedan åkte jag till stallet för att rida. Det var hoppning. Fick en häst som heter Walentyna! Vi hade hoppning och det kändes super bra! I slutet hoppade vi utan händer. Det var en liten stuts serie. När jag kom hem efter ridningen åt jag Sushi som mamma hade köpt. Muuuuums! Sedan tittade jag på film och myste med min Ben & jerry:)
 
Lördag: På morgonen spelade jag tennis som vanligt. Efter det åkte Clara och jag in till stan för att köpa lite saker Bla hämta ut kameran! och köpa en liten mokagrejs till den. Det är en liten sak som man använder när man ska fota själv kan man säga. Vi åt en god fika på Joe & the juice efter det. Sedan på kvällen så var vi på middag hos någon av Claras vänners familj. Det var super trevligt:)
 
Söndag: Min söndag började med en låååång sovmorgon. När jag sedan hade kommit upp ur sängen åt jag frukost för att sedan åka och träna ett konditions pass. Jobbigt med skönt! Efter det städade jag lite bla och gjorde super goda macarons med Claris! De blev super snygga! Nöjd Maja! Här kommer bilder!
Puuuuss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen i bilder


I'm Here!

Förlåt för den urusla uppdateringen den här veckan! Har haft prov och läxor mm... Har helt enkelt haft sååå mycket att göra! Så Har tagit ledigt denna veckan! Men i helgen ska jag börja blogga igen och vi kommer troligen komma och hämta kameran då så det ända jag säger är ÄNTLIGEN! Då kan jag börja fota igen och lägga upp nya fräsha bilder här på bloggen! Men då vet ni att jag inte kommer att blogga försen det är helg och jag har mer tid! Men vi hörs mer dååå! 
Puss!
 

Förlåt Förlåt Förlåt

Börjar blogga snart igen!


God natt!

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen för att läsa i lite tidningar och sedan sova! Snart är det måndag då igen! (Har så panik för imorgon för måste vara vid tandläkaren kl. 8:15! Och har sovmorgon imorgon så missar allt det sköna! Sååå sur!)
Pusss!
 
 

Sunday:(

Har alltid hatat Söndagar har typ alltid en liten ångest över att det är måndag imorgon!
Idag ska jag iallafall ta och köra ett träningspass på SATS kl 1. Efter det ska jag bara ta det lungt och titta på Sex And The City. På kvällen så blir det nog lite läxläsning och typ titta på någon film! Clara (min syster) kommer hem från sin skidresa idag så nästa helg blir det bilder på min nya kofta och lite andra saker. Då kommer nog också min nya kamera vara tillbaka! Men ha en trevlig söndag och en bra början på den nya veckan!
Puss!
                   
           
                           
 
 
                        
                           
 
 

                 

Staaaan

Har vart i stan idag med ma familjaa. Vi åt en myyysig lunch på Vapiano och shoppade lite. Köpte en Uuursöt kofta från Odd Molly och ett par skid vantar från Hestra:D Glad efter det! Nu blir det popkorn och film! Ha en bra lördagskväll!
Puss!

 

Roligt med kameran här på fredagskvisten!


 
 
 
 

Freeeeedag!

Äntligen fredag! Har längtat såååå! Den här veckan har bara gått för långsamt så det är som en stor lättnad att det är helg! Har hänt en massa bra saker idag!
+ Förhandsbokat JUSTINS NYA ALBUM BELIVE ACOUSTIC med tre nya låtar + acoustic variation av 8 gamla låtar! Sååååååååå glad! Den kommer till brev lådan 30 januari! Längtar!!!
-Gått i skolan:(
+Fått en lite försenad julklapp! En super snygg plånbok från Juicy Couture! :D
+Det är ju freeeeedag!
+Jag har ridit och det är ju alltid lika kul!
 
Nu ska jag gå tillbaka till fredags myset och äta lite B&J<3

Godnatt!

Nu ska jag snart sova! Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Puss!
Hehehe ändå livrädd för allt och ingenting!

Ridning

I tisdags fotade jag min systers och några kompisars ridning. Hade bara gamla kameran så bilderna är inte så bra! Har gjort de flästa bilderna svart vita för att göra färgen bättre. Lägger inte upp så många bilder nu men kommentera om ni vill ha fler! Det kommer kanske ta ett tag men lovar att skicka dom så snabbt som möjligt. 
Förlåt för den dåliga kvaliten!
Om du lonar bilder måste du länka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skola:(

Har precis kommit hemfrån skolan! Hämskaste jag vet! Heheh! När jag gick till skolan imorse trodde jag att vi bara skulle gå i skolan en timme så hade planerat ett pass på SATS och åka in till stan men.... det hinner jag inte nu för snart har jag ridning. Blev lite sur på lärarna när de sa att det var full dag! Men får väl göra det någon annan dag! Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av Pll och sedan drar jag nog till stallet!
Puss!

Julkalappar!

Har fått en fråga om vad jag har fått för julklappar! Förlåt för att jag är så sen men har helt enkelt inte orkat! Har inte häller orkat fota sakerna jag har fått men ni från nöja er med bilder från andra hemsidor. Det här har jag fått....
  • En MacBook Pro:)
  • Ett Marc By Marc Jacobs datorfodral
  • En nyckelring från Marc By Marc Jacobs 
  • Ett stativ (till kameran jippi!)
  • Ett par slalomskidor + pjäxor från solomon (mina första! Men köpte dem i dalarna för att jag skulle få vara med och prova)
  • Två par underkläder från accessorize
  • Ett par underkläder från Björn Borg 
  • Smink från bla Chanel, Make Up Store
  • Ett flisställ från Peak Performance
  • Apple Tv (till min tv i mitt rum:D)
  • Ett mobilskal (till min 3gs) Men Justin på<3
  • Ett Familjespel
  • Saker från Body Shop (från kompis)
  • Örhängen (från kompis)
  • En stickad tröja från BikBok by marianna
  • En ängla borste 
  • En bakbok som bara handlar om Choklad den heter också Choklad 
  • Massor med Choklad
  • Sen så kan man säga att lite av sakerna jag köpte i höstas i New York och I Florida var lite som julklappar
        
 
 
                 
             
                   
 
 
 
Jag fick den vita tröjan (stickad) till vänster.
Har inte bilder på allt! Men är väldigt nöjd med mina julklappar! 
Puss!
 
 

Hemma bara hemma

Idag är jag hemma igen för att friskna till lite snabbare. (Förresten Grattis Emelie! Älskar dig!). Imorgon är det skola och om jag mår bättre ska jag gå. Så troligen blir det iväg till skolan imorgon men det är ändå bara i en timme så det är inget vidare jobbigt bara att komma upp ur sängen! Hahahhah! Idag blir det bara att köra maraton av Pll! Skönt! Har typ inte tittat på Pll på 3 månader och sedan igår när jag bara tittade in ett avsnitt blev jag helt uppslukad så nu måste jag fortsätta! Hehehe! Skulle hälst vilja träffa kompisar men måste bli lite piggare först så sålänge ligger jag här i sängen och slappar! Ha en bra måndag!
Puss! 
Saaaknar!!
<3<3<3<3

I Knew You Were Trouble

 

Sjukling

Idag har jag inte gjort mycket bara legat hemma och vilat så att jag ska bli av med min sjuuuukdom... Inte så kul men så är det väl ibland och speciellt nu på vintern. Imorgon ska jag kanske gå och fota i stallet om jag känner mig bättre! Skulle vart kuul och kanske åka in till stan! Men får se hur jag känner mig!
Puss!
                                    
                                    
                                     
 
 
 

Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen! Tråkigt att inte vara i Dalarna men skönt att vara hemma. Det ända dåliga är då att jag har en riktigt dålig förskylning, har ont i halsen, feber och hämsk nästeppa så får se hur skön denna helg blir och hur många av de saker jag har planerat som jag kommer att kunna göra. Men nu är jag iallafall hemma igen och det är ju skönt! Ikväll blir det annars bara slappa framför tv:n och titta på lite mysig film! Skönt fredags mys! 
Puss!

Tränat!

Har nu kommit hem från ett litet träningspass! Skönt! Förlåt för min dåliga uppdatering men har problem med nätet och det är ju lov så harvilat lite från bloggandet! Men åker hem imorgon så snart kommer ni att få bra uppgradering igen! Men nu ska jag äta goda hemgjorda våfflor <3 Förresten Gott nytt år! Hoppas ni har haft en super bra början på det nya året!
Puss!


2012

Här kommer bilder från året som gått! Enligt mig har jag gjort en stor utveckling på foto fronten iallafall.
GOTT NYTT ÅR!!!
 
Januari- har tyvärr raderat många bilder från datorn från Januari men men... här kommer iallafall en bild från en av mina bak under början av året.
 
Fabruari- var i San Fransico, Los Angeles, Las Vegas, Tucson och på Hawaii <3 <3
 
 
Mars- en fotograf kom hem till oss och fotade hea familjen, sååå kul!
 
 
April- det var påsk och jagoch min syster fotade när vi hoppade studsmatta, haha!
 
 
Maj- 1. fick mina nya älsklingar på min systers födelsedag 2. red en clear round i stallet, var så nöjd efteråt, haha! 3.åkte till landet under kristi himmelsfärdshelgen 4. bakade små mini cupcakes på landet 5. min syster Clara fyllde 15 år <3
 
 
 
 
 
Juni- 1. var i Frankrike med hela släkten och firade farmors 75 års dag 2. jag fyllde år och fick min älskade kamera. Nikon D3200 samt objektiv 3,4 & 5 firade midsommar med familjen 6. min syster konfirmerades
 
 
 
 
 
 
Juli- hela familen åkte till landet
 
 
 
En vecka i juni seglade jag med min kompis Emelies familj =)
 
 
Augusti- 1. var kvar på landet i början av augusti 2. åkte segway med pappa och Clara för fösta gången 3. köpte världens finaste långkjol 4. var på ridläger 5. red i Rättvik och fick hälsa på världens sötaste föl 6. åkte rodel för första gången i Rättvik 7. fick rida min älskling
 
 
 
 
 
 
 
September- 1,2 & 3. mamma hade sin 50 års fest på ett hotell i Dalarna 4. Ina var sjuk, sötisen 5. bakade vrldens godaste äppelpaj
 
 
 
 
 
Oktober- åkte till New York och Florida med familjen <3 <3
 
 
 
 
 
November 1& 2. Jag och min kompis Sofia var på Fokiwa fashion show och träffade Foki 3. Var med familjen på Stockholm Horse Show i Globen 4. Shoppade en hel del på SIH bla mitt Justin linne <3
 
 

 
December- 1. Hade en vinter photo shoot med Clara 2. Hade en underbar julafton och hade på mig min underbara Ida Sjästedt klänning