Skriv din beskrivning här!

Jordgubbar

 
 

Godis kiosken

Har inte köpt godis på lilla kiosken här på ön på typ hela sommaren! Så nu var Clara och jag nere för att köpa lite gott godis! Så bjuder jag på lite bilder:)
 
 

LYX VS BUDGET

Idag så består Lyx vs budgeten med två par snygga pumps! 
Lyx: Ifrån Jeffrey cambel kostar 1249:- Väldigt snygga! Skulle själv vilja ha dem! - för att de är så dyra! + Väldigt snygga och bra kvallitet.
Budget:Från nelly.com kostar 399:- Också snygga! Kopior men inga problem för mig! - inte lika snygga som orginalet! Men nästan. + Billiga!
Båda var väldigt bra! Men för mig vinner Lyx ,men budget är också jätte snygga + billiga! 

Glassandwitch

Igår bakade vi underbara glassandwitch! De smakar som glassen wich! De blev värkligen lyckade! Mmmm...
 

Power walk!

Har precis kommit hem från en power walk på 60min. Skönt att ha det avklarat! Det är superfint väder så det är också ett + idag!  Nu består resten av dagen av mys i soffan och middag hos oss med farmor och farfar. Bra dag! 

Nya filmer

Tidigare idag var vi och köpte lite nya filmer! Det blev som ni ser på bilden
  1. Sex in the city the movie
  2. Sex in the city 2
  3. All about steve
  4. Marley & jag
  5. The break-up
  6. Along came Polly

Skyr, Naturligt mättande och protoin rik

 
Sitter i soffan nu och känner mig väldigt sjuk! Eller rättare sagt jag är sjuk så jag försöker återhämta mig så snabbt som möjligt genom att vila men kommer nog vara sjuk ett tag till! :( Nu ska jag iallafall äta skyr lite nyttig mat! Hahhaha!

Sommar hopp

Försöker också vara lite sportig nu när det är os! HAhhah! Nej! Men älskar hopp foton!
Nu tittar jag iallafall på OS och snart simmar sara sjöstrand Hoppas hon vinner! Igår satt vi uppe till 2:00 för att se invigningen av os och imorse var jag jätte trött därför men nu är jag vaken och mysar till det lite i soffan! 

OS invigning

Tagga! Har längtat sedan 2008 och nu är det här! OS i london 2012! Nu blir det invigning.

The beautiful sun

 
 
 
Det här är min favorit bild! Cool! Tog den, det är salt från saltvattnet.
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från dagen idag där vi var på västsidan och badade, fotade och solade. Hoppas ni också har haft en super dag!

Dagens outfit

T-shirt-A&F
Spets shorts-(Claras min systers) Zara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfirmations fest

Förlåt för att jag inte blogga igår kväll men var på en konfirmationsfest hos några kompisar (dom som har Skip). Det var super kul! Vi kom dit kl 3 och var där tills 11 typ. Vi badade, gick ut med hunden, titta på film, åt en super god middag och lite mer. Vi fyrade en kille som heter Calle som då har konfirmerats precis. 
 
 

Kvälls bad

Här kommer lite bilder från igår kväll när vi kvällsbadade med kusinerna vid hopptornet.
 
 
 
 

Flippis

Titta vad vi hittade i våran trädgård i morse! Sååå sötiz! Döpte den till flippis! Men efter vi hade vart där så gick den ifrån våran tomt så jag hoppas att Flippis har hittat tillbacka till sin mamma nu!
 

Båtdag

Här kommer ite bilder från båtresan!
 
Mmmm...
SUPER härligt väder! 
Hoppas ni också har haft en underbar dag! Bilder från kvällen lägger jag upp i morgon! Ha det bra! 
Puss!<3

Love

Love Love Love Love Love Love Love Love Love U!
Idag blir det troligen en båttur med båten. Ska bli kul! Vi ska troligen åka ut till någon annan mysig ö här. Ska njuta en sådan här fin dag! Solen skiner och jag är super glad! Jag är också glad för att vara tillbacka här! (på bloggen alltså).

Skadad:(

Min lilla älskling har vart skadad! Vart helt förkrossad när jag märkte det! Hon har haft problem med tassen:( Vi har fixat sååå mycket med henne nu i helgen! Vi har ringt vetrinären,allt! Åhh! Men nu mår hon bättre! Som tur e! Vi har haft en lite sjukstuga här under helgen!
Love U<3
 

Middag <3

Idag hade mamma och pappa typ lagat min dröm middag! Kantarelltoast till förrätt och marulk med risotto till huvudrätt. Jag säger bara en sak, MUMS! <3
 

Bilder från Skåne

Min syster Clara kom hem igår efter att ha varit i skåne i fyra dagar tillsammans med några kompisar. Det är därför jag inte har kunnat blogga på flera dagar. Här kommer lite bilder som Clara tog som jag tyckte var fina...
 
 
 

Bloggfritt

Åh! Det är ju sommar lov nu och Clara har med sig sin dator nu när hon är i köpenhamn och årkar inte sitta och kämpa för att blogga på paddan så tar ett litet brake tills på tisdag! Vi hörs igen då! Kram<3


Beautiful Västkusten

Älskar västkusten! Såå fint här! Titta bara på bilden så ser ni ju att havet är FANTASTISKT! 
Idag är det iallafall pappas lillasysters födelsedag och vi ska fira henne med presenter tårta och att gå på restugrang mm. Hade tänkt att ta det lite lungt först! Trött som vanligt! Heheheh! Har precis ringt sofia och vi pratade typ i två tim så var skönt att prata ut lite! Love U!  
Ha en superbra dag!
 

Amazing dessert!

 

Dagens outfit

T-skirt-A&F
Shorts-Roxy
Flippflopps-A&F
(fick ta bilderna själv för ingen annan hann eller kunde!)
 
 
 

TODAY

Idag så kommer Claras kompisar hit till bouhus malmön. Så jag blir lite ensam nu men är med kusinerna istället! Vi ska nog gå till stranden och bada och steka lite på en handuk! Blir en rätt så lungn dag! Bilder kommer! Vi bakade också igår så.... spännande! 
Vi va också en stund på smögen igår (somsagt) och då blandannat hälsade på den här lilla söta krabaten! Saknar honnom redan! Sötnos! Fast vi ska dit igen nästa torsdag så...
Kram!<3

Godisburken

Har haft en super dag! Nu så ska jag ta det lite lungt innan vi åker iväg, igen. Så jag tog lite bilder på den sutande godis burken vi fick av min gudmor när hon var här på middag. Mmmm... Såå gott!
 

Stranden

Idag är det fantastiskt väder så det är toppen! Vi ska idag fixa lite med kaninerna, baka godsaker tills Claras kompisar kommer hit och troligen gå till stranden! Ska bli en kul dag! På eftermiddagen åker vi in till smögen och tittar runt  i några butiker för att sedan gå på en trevlig resturang.
Ha en bra dag ni också!
En bild från stranden igår!
 

Ina & Gonza

 
Idag har jag hoppat med mina små älsklingar! De var super duktiga! Iallafall Ina!
 Ina <3
 
 
 
Så Söööt Gonzing <3
 Så trötta efteråt...
 

Choklad parfait

Här kommer lite bilder på chokladparfaiten som var gårdagens efterrätt. Jag kan bara säga att den var huuur god som helst och den är helt klart en av mina favorit efterrätter! <3
 
 
 

Skip

Ikväll hade mamma och pappa en stor middag (somsagt) och min gudmor (+ familj) har skaffat en super gullig hundvalp som dom hade med sig! Skip! Sååå söt! Vi har fått tagit hand om honnom idag och fått gott ut med honom 2 times. Här kommer lite gulliga bilder!
 
 
 
 

Gårdagen

Igår var hela familjen på middag hos farmor och farfar tillsammans med kusinerna. Vi fick supergod mat och till förrätt fick vi resultatet av gårdagens svampplockning, en kantarellsmörgås <3 <3 <3
 
 
CANDY <3 <3
 
 

Macarons

Igår bakade vi massor av små gulliga macarons och en stor god chokladparfait till dagens fest/middag. Mmmm... Så gott! Har tyvärr hittils bara bilder på macaronsen men bilder på chokladparfaiten kommer senare.
 
 
 
 
 
 
 

Jordgubbar

 
 

Svamp, Tennis och Mini golf

Nu ä det en ny dag en ny början. Idag tänkte Clara, jag, Albert, Anna och farmor och farfar nu på morgonen åka och plocka kantareller. Mysigt! sedan kl 13:00 blir det tennis och sedan lite rolig mini golf! Ska bli en riktigt kul dag! Hoppas ni också får en bra dag! Kram!
 
Mina små gull ungar!

Taco Kväll

Idag har jag gjort massor av grejer! Dagen började med att våra kusiner kom vid 12 tiden och vi gick till stranden för att bada och det var så skönt! Vattnet var 19 grader varmt och solen sken! Sedan åt vi lunch, en stor sallad med jordgubbar, melon, nektariner och grön sallad + parma skinka! Mmmm... Sedan blev det tennis i en timme och efter det spelade vi lite badminton på tomten. Vi anmälde oss också till dubbel i tennis tävlingen på ön. Anna och jag. För Clara åker snart bort med sina vänner så hon kunde inte:( Efter det blev det god taco kväll!
 

Pavlova

 
 
Lite bilder på choklad Pavlovan som Clara gjorde när jag var borta. Tyckte den var otroligt fin!

Home again!

Nu är jag hemma igen och ska försöka blogga så mycket jag kan! Jag har iallafall haft det super kul! Jag har seglat till göteborg och gått på liseberg och har legat i massa andra hamnar! Vädret har vart okej! Så jag är väldigt nöjd med den här veckan! Här kommer lite bildre som jag och Emelie tog!
 
 
Rolig båt som vi fotade 
Världens gulligaste kyrka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liseberg <3

Förlåt att jag inte har bloggat på typ tre dagar nu men jag är ju på en båt och har inte direkt tillgång till så snabbt interet. Just nu bloggar jag från blogg.se appen och den funkar ju inte direkt hela tiden som ni kanske vet. Nu har jag iallafall seglat i tre dagar. Första dagen övernattade vi i Skärhamn och andra dagen kom vi fram till Göteborg. Igår var vi på LISEBERG och det var superkul. Jag hinner inte blogga mer just nu men jag lovar att blogga mycket när jag kommer hem!

Bubbles

 
 
 
 
 

Klart och fixat!

Nu är belive biljetterna fixade den 22 april 2013! Yey! Fick biljetter på näst bästa plats! På långsidan läktare A! Det är faktist väldigt nära! Fast det kostade några tusen... Sofia och jag har dem iallafall nu och vi är superglada att vi har dem! (även fast jag fick fixa allt själv!) Vi kommer följa justin vart enda setg han tar när han kommer till stockholm! Vi kommer vara på frlyplatsen, om han är på någon talk show! Allt! HAHahah!

Hallon och vit choklad Bullar

 
Har precis bakat klart de goda hallon och vit choklad bullarna som jag har bakat. Såå goda och ja fina! Hahaha!
 
 
Mmmm.... Goda bullar!

Dags att baka!


Sol och Bad

Här kommer lite bilder från den fantastiska dagen på västkusten! Har haft det sååå skönt och varmt idag!
 
 
 
Sugen på att bada?
Yeppeli yeppeli!
 

Äntligen Sommar värme

Har precis kommit hem från att bada och att ligga och sola på de sköna varma klipporna! Solen har lyst hela dagen och värmen är på topp! + det har inte blåst något idag så då blev de ännu varmare! I skuggan har det vart 22 grader. Är iallafall superglad att värmen är här nu! Nu ska jag äta en god middag.

Dagens outfit

Blus/skjorta- Monki
Shorts- Top shop
 
 

Profile

 

Det bästa som har hänt mig!

Det här är helt ofattbart! Det här är VERKLIGEN DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG!!!! TACK GODE GUD! Massa med glädjetårar kom när jag såg det hära!
'
OMB!!!!!! (Oh my Bieber!)

Dagens Outfit: Middag

Klänning- A&F
Kofta- Juicy Couture
 
 
 

Måndag

Nu är det måndag... Fast det är ju sommarlov så dagarna spelar ingen roll alls! Idag ska vi till farmor och farfar för att äta god måndags middag. Men det är ett tag tills dess så vi får väl se om jag ska bada lite i havet eller om det blir lite extra gos med kaninerna. Vi får se! Först ska jag äta frukost!
 
 

Fotbolls FINAL!

Snart är det fotbolls final och jag är sittande framför tvn som en liten soffpotatis! hahah! Men har faktist precis vart och spelat mini golf med Clara och Pappa (somsakt!) så känner mig väldigt duktig nu! 
Ha en bra söndagskväll allihopa!
Nu blir det Fooootboll!

Mina sötnozar

Idag på morgonen spö regnade det och mina pluttar var ute i ute buren då! Så jag och Clara var bara tvugna att ta in dem i huset en liten stund och gosa lite! Här kommer lite bilder från morgonen!

 
 
 
 

Slappy day

Idag regnade det somsagt på morgonen och då tog jag det lugnt. Sedan vid ca kl 16.00 tittade solen fram så vi åt lunch utomhus, fisk med potatis och sallad. Det kanske låter lite tråkigt men det var verkligen supergott. Nu har jag precis packat upp och ska gå och spela minigolf med Clara och pappa. KUL! Första gången i år! TAGGA!
 

Bakat

Här kommer lite bilder från vad jag bakade och en tårta som Farmor bakade till konfirmationen igår!
Farmors jordgubbstårta!
 
Min tårta! Sans rival
 
 

Konfirmation

Har haft så fullt upp nu de senaste dagarna så jag är ledsen för den superdåliga uppdateringen! Men nu har jag fått internet här på landet så nu är det bara att köra!  (fast det är ultra seegt...)
Min syster blev konfirmerad igår och tänkte visa er lite trevliga bilder från gårdagen!
 
 
 
 
 
 
Världens sötaste hund som en av konfirmanderna hade! <3