Skriv din beskrivning här!

Alperna!

Nu är jag i alperna! Det är såååå himla bra väder! Sooool hela dagarna (Bara vart här i 1,5 dag men hittils har det vart helt fantastiskt!) Här kommer lite bilder från dagen/dagarna!
puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out in the Woods

Har precis lämnat kaninerna till pensionatet! Det ligger helt ute i vildmarken, så himla ensamt där! Skulle aldrig kunna bo så! Men nu är jag iallafall påväg hem. Jag ska nog ta något litet gottis så ska jag sedan dra till ridningen! Nu är det ÄNTLIGEN sportlov!!!!!!!!!!!
Puss!


Frukost

Sitter just nu i soffan och myser. Idag har vi sovmorgon så jag hann att göra lite extra god frukost. Idag är det iallafall fredag och det är sista dagen i skolan innan sportlovet börjar!! Sååååå himla skönt! Efter skolan ska jag och mamma åka och lämna in kaninerna på ett kanin pensioat. Där ska de vara när vi är i österrike. Efter det ska jag rida och sedan packa min väska till på lördagen! Vi ska upp kl 4:00 så kommer nog också att försöka att somna lite tidigare!
Puss!
 
 

Some Day

Förlåt för den super dåliga uppdateringen! Och tyvärr så tror jag inte den kommer bli så mycket bättre för på lördag åker jag till Österrike på sportlov!!! Ska bli sååååååå HIMLA skönt! Åka skidor i alperna är alltid lika mysigt! Ha haft så jobbiga veckor i skolan nu så känner att jag är värd lite vila! Idag har jag iallafall klämt ihop att både spela tennis och rida! Det var stressigt men kul! Har precis tittat klart på ett nytt avsnitt av the carrie diaries! Ni måste se den serien! Den är suuuuper! Men nu måste jag gå och fixa mig så att jag sedan kan sova skönt!
Puss!

Avokado macka och Smothie

Idag har jag bara tränat, slappat och pluggat! Ganska tråkig dag kan man väl säga! Men dagen kan ju iallafall sluta med ett gott kvällsmål! Älskar värkligen avokado macka och smothie! Favoriterna! Ha en trevlig kväll nu! Glöm inte att det är måndag........ IMORGON!!!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 

......

 

New In<3

Här kommer bilder på det jag köpte igår! Orkade inte ta bilder på mig i kläderna så jag fotade bara kläderna! De är inte lika snygga då men ni får ta det! Haahah! Ha en bra söndag!
Pussss!
  • Jeans från Tiger of Sweden!!!! 
  • Stickad tröja från Odd Molly<3
  • T-shirt från American Vintage

Franskt😍

Franskt gottis och mellon! Kan det bli mysigare😍❤
Puss


Lovley Saturday!

Såååå härlig lördag idag! Den började med att jag spelade tennis! Efter det dushade jag och sedan åkte pappis och jag in till stan för att shoppa! (favoriten!) Mamma och Clara var och jobbade så det var bara jag och pappa. Vi hade en såååå trevlig dag! Köpte tre nya saker! Älskar dom redan. Pappa är alltid så snäll när man shoppar med honnom. Nu ligger jag i sängen och tittar på gamla gossip girl avsnitt! Myyyyys!
Puss!
Fotar kanske mina nya saker imorgon!?

Valentine's Day

Förlåt för sååå dålig uppdateringen men har haft fullt upp!
I torsdags var det Alla<3Dag! Jag tillbringade min torsdag/alla hjärtans dag med mina två vänner Elina och Sofia! Vi hade det såååå mysigt! Vi åt choklad fondue och en massa gottis! Åt kanske 500000000 kalorier! Hahahah! Elina och Sofia sov över för att nästa dag skulle vi åka rodel tillsammans med typ halva klassen. Rodeln gick också jätte bra förutom att nu har jag en massa blåmärken över hela mina ben! Men hade iallafall två super härliga dagar! Här kommer bilder från torsdagen!<3
Puss!

Semmeldagen!

Såklart man ska äta Semlor på fettisdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 








 

Favorit i repris!

Sitter just nu i soffan och har det skönt! Är nerkurad i soffan efter en lång skön söndag! Har tränat, fotat mm.... Har fixat lite god frukt till mig själv så att jag känner mig lite nyttig! Hehehe! Imorgon är det iallafall en vanlig måndag! Efter skolan drar jag till gymmet och kör att pass för att sedan plugga och ta det lungt! Glöm inte att det är Alla hjärtans dag på torsdag! (alone)
Puss!
 
 

Beautiful Sister!

 
 
 
 

New In<3

Igår var jag och Clara inne i stan och shoppade lite! Hittade några super fina saker! Nöjd! Vi tittade också på en SUPER BRA film! Älskade den! Vi såg den på sergel och den hette EGO. Måååste ses! Men här är iallafall lite bilder på det jag köpte!
  • Blus från MQ (Stockh lm) 399kr
  • Blus från H&M 349kr
  • Byxdress Urban outfitters 509kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Måste köpa!!!!

 
 
 
 
 
Såååååå snygg!!!!!

Sötaste!

På eftermiddagen idag var jag med sötaste Elina! Vi gjorde lite mat för att sedan göra två glass bomber! Loooove! Här kommer lite bilder på min eftermiddag!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 





 

Friday<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every Single time


Jaaaaaa tack!<3

 Skulle inte tacka nej till det här!

Snowy day

Ja.... man kan väl då säga att snön är tillbaka! Men jag har inga problem med det! Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt! Annars har jag gått i skolan, tränat med min pt och slappat! Vanlig dag! Tråkig jag eee! Hahahah! Men imorgon är det iallafall fredag och jag säger bara ÄNTLIGEN! Veckan har gått som sirap! Värkligen längtar tills imorgon eftermiddag! 
Puss!
 
 
Goood middag! 
 
 

Home!

Nu är jag hemma från skolan! Vi slutade kvart över ett så det var skönt! Håller just nu på med mellis! Ser inlägget innan! För att snart mysa mig upp framför tv:n och bara ta det lungt! Efter det blir det utvecklingssamtal och ridning! Wish me luck!
Puss!
Ps. Vill haaaaa!!!👇


+Sliced ​​fruit+

 
 
 
 
 
 

+Frukt+

Bara älskar yougurt med frukt! Vackert och gott! Hahaha! Världes bästa mellis!
Puss!
 
 
 
 

 
 

Träääna!

Har precis kommit hem från skolan! Ska göra lite mellis och sedan drar jag till SATS för att köra ett pass. Ska bli jobbigt! Men det är också alltid skönt när man är klar! 
Efter det blir det bara slapp och titta på gamla avsnitt av gg. Sköönt!
Ska försöka att göra något rolig inlägg till er också!
Puss!
 
 
 
Lite bilder från förra veckan när jag och Claris gjorde lite lunch på våran halvdag! Stolt.... Hahahah!

Cooozy Sunday!

Idag provade jag på mitt nya stativ + min nya självstyrande kontroll! Så bilderna är alltså tagna av mig själv! Stolt... hahahah! Det här är iallafall min nya tröja (eller rätt så nya) som jag köpte förra helgen! Så här är bilderna som jag lovade er! Titta och njut! Hahahah!
Puss!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 

Löjroms toast

 
 

Söndag!

Åhhhh.... Helgen har som vanligt gått super snabbt och det är söndag igen! Jag ska iallafall nu på morgonen gå till gymmet och träna lite. Efter det ska jag nog ut och fota lite om jag orkar. Annars blir det väl en ganska vanlig och slapp söndag! Hoppas ni också får en skön söndag!
Puss!
 
 

Ridning torsdag del 2

Här kommer fler bilder från i torsdags 
Kanske har flera bilder så om jag hinner så skickar jag fler om du/ni bara att kommenterar eran mail!
Glöm inte bort att ni MÅSTE länka om ni lånar bilder
 
Kristina och Luna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tova och Sonny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andrea och Szanelka
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilma och Little May
 
 
 
 
 
 

Ridning torsdag del 1

Här kommer bilderna från ridpasset som jag fotade i torsdags på min kompis Emelies grupp.
Kanske har flera bilder så om jag hinner så skickar jag fler om du/ni bara att kommenterar eran mail!
Glöm inte bort att ni MÅSTE länka om ni lånar bilderna
 
Emelie och El Paso
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Clara och Lucky Strike
 
 
 
 
 
 
 

Lördag-Fika+Bowling


Fredagen i bilder

Här kommer lite bilder från min eftermiddag och kväll! På eftermiddagen var jag med bästa Sofia. Vi såg på en film och myste lite. Vi lyxade också till det med nutella och o'boy kräm! Mmmm.... Efter det gick jag och red. (Det gick super! Fick en super fin häst som heter M. Jagger). När jag kom hem åt jag sushi med mammis och tittade lite på tv. Sedan kom min supersnälla granne över och tittade på en lite skräckis med mig (såååååå läskig!). Och nu ligger jag här! Hoppas ni också har haft en fantastik fredags kväll med en massa mys!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

Yeeesss!! Äntligen fredag igen! Håller på att ladda upp bilder som jag fotade i torsdags på min kompis rid grupp! Så snart lite ridbilder. Men först lite fredagsmys!
Puss!