Skriv din beskrivning här!

Igår!

Ska berätta lite om dagen igår...
Den började med att jag åkte kl 11:00 till min söta kusin. Först var jag där i typ två tim sen åkte vi till tennisen för att spela tennis i två timmar! Det var superkul! När vi var klara så duchade vi för att sedan gå och äta crepes. Mmmm.... vad gott det var! (har tyvärr inga bilder!) Sedan gick vi runt lite på söder och tittade i lite olika butiker. Super mysigt! Sedan åkte jag hem kl åtta med tunnelbanan till Lidingö igen! En supermysig dag!

Sommar värmen

Nu är sommar värmen tillbacka det började lite igår men nu är det fantastisk! Det dåliga med det är att vi ska åka upp till landet idag... Men det ska tydligen vara bra väder där med! Skönt! Kanninerna ska fixas till lite och sättas in i flytt buren, jag ska packa klart min västa och mamam och pappa måste komma hem efter jobbet sen drar vi till västkusten!
Bild från förra gången på kristerhimmelsfärd när vi var där!
 

MY ANGELS

(Förlåt för storleken på de senaste bilderna men kunde inte få dem större!)
Åh!!! Alla mina små älsklingar! Älskar er såå otroligt mycket!

Bilder på Anki och Mig

Här kommer lite bilder från lägret! Tack Emma (http://crystallheart.blogg.se) för att du fotade!
 
 
 
 
 
 
Söötaste Anki! Love her! Otroligt härlig,gullig,söt och bäst häst! Hahahh!<3

Lite vila!

Ingen PT i sommar! Men i höst så börjag döden igen... Hahhah! Men idag blir det tennis med min snälla kusin! Ska bli super kul! Sedan blir det goda Crepes!  Mmmm.... Love! Vi får väl se! Bloggar när jag kommer hem igen!
Kram!
Träning kan både vara död men också röd!<3

SPA

Nu på eftermiddagen har jag var på ett spa och haft en ansikts behandling! Sååå skönt! + man blir ju lite snyggare! Hhahah! Fast sedan när Sofia skulle komma till mig så hade jag såklart glömt nyckel till huset så vi var utelåsta tills våran städerska kom och låste upp! Phuu! Inte så kul! Men sofia och jag hade iallafall super kul sedan! Bland annat så hade vi en muffins täving och... Jag vann! Yey! Hahah! Vems tyckte ni vann?
 
Min<3
 
 
Sofias<3
 
Jag tror att jag mäst vann på smaken! För Sofias är ju typ lite roligar! Den ser ut som en liten söt gubbe och min ser lite tråkig ut! Men den var inte så god... för den smakade liksom bakpulver! (det tyckte hon själv också så...)
Men nu har hon gott så nu blir det TV time!

Mina Älsklingar!

 
Var ute och tog lite bilder med mina älsklingar! Här kommer ett litet smakprov!<3
Ina!
Gonza!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tårta!

 

Nyttigt men slappt!

Ligger just nu i min säng och tittar på min tv! Så skönt (och slappt! hahah!). Har precis gjort en nyttig hemma gjord muchli med lite god A-fil. Är slapp men äter nyttigt! Bra Maja!...
 
 
 
Med lite gamla avsnitt av Vampires Diaries!

Kameran!

Glömde berätta lite saker som jag också fick till kameran! 
Börjar med att berätta om nya kamera väskan som jag fick! En biggo väska för kameran! Där det finns fack till allt! Så jag kan ta med mig allt helt enkelt!
 
 
 Och sen till den andra saken!  Så små saker kan göra sååå mycket och kan kosta så mycket. Som den hära. Det hära lilla chippet skickar de bilder man tar direckt till datorn, ipaden ellr något annat iallafall det man har ställt in på chippet! Facktist väldigt coolt enligt mig! Då behöver man alldrig oroa sig för att behöva ladda över bilderna till datorn! Såå skönt! Den nya data väskan som jag fick har då också ett fack för att ta med sig sin ipad eller en ganska liten dator! Hahhah! Bra liksom!
Chippet

Miss UU

Sakanr Anki! (och min ängel Betty!) Hon hade en sån stark personlighet! När man först träffar henne så tänker nog de flästa... En helt normal ponny som är en skäck med en lång sagolig man! Men hon var mycket mer en så! Första dagen jag red henne vär hon spänd efter ha gått i sommar hagen och betat. Med andra dagen var hon redan mycket bättre! När man väl lärde känna henne gosade lite med henne och så, då blev hon drömmhästen! Saknar henne Sååå mycket! Bilder kommer (troligen...) på mig och sötazte Anki!
Väldigt dålig bild men det var den bästa jag hade en så länge!<3
Sötizz!

Gott med en Smothie!

Sitter just nu med min kompis och tittar på någon konstig film på tv:n! Igentligen så är det ju perfeckt för det hära vädret så aa! Det är väl bra! Det är iallafall super mysigt! Vi har precis haft en Somthie tävling och... jag tycker jag van men...! hahahah! Här kommer iallafall några bilder!
Mmmm....
 

Presenter!

Här kommer lite bilder på det jag fick i födelsedags present!
En super söt blus från Fokiwa!
 
 
 
En supersöt skjortblus från monki!
 
 
 
Nya örhängen från pilgrim<3
Och nu till favoriterna! Jag fick en ny kamera!!! Yey! D3200 en väldigt enkel kamera, det som är bättre med den här kameran är att den är mycket snabbare! En min gamla (Dx40)
Det hära ser ut som världens fjuttigaste objektiv men tvärktom! Det kan ta supernära närbilder på blommor, presoner mm. + det tar in sjukt mycket ljus i bilderna så man tom inte behöver redigera dem (oftast!) Fast det dåliga med objektivet är att det inte går att zooma med det! (dålig bild!)
 
Och så fick jag ett till objektiv! Det hära är för rörelse och med mycket bra zoom! Det är ett extra bra objektiv i tex ridhus för den tar in ljuset och gör det till supersnygga bilder! (så ska det vara iallafall!)
20cm när man inte har zoomat och 30cm när det är det som ni ser på bilden. 30 till 35cm?
Eld andra boken i treologin cirkeln.
Fick de hära skorna som half i födelsedags present! Hade dem på skolavslutningen men skulle igentligen fått dem i ödelsedagspresent! Köpta i frankrike!
Fick också underkläder från björn borg!
Fick också en bodybutter mango från bodyshop! (har tyvärr ingen bild)
Och mina älskade tretorn ridstövlar! (fick dem på claras födelsedag)
Fick ett par älskade Kingsland ridbyxor också!<3
 
Det var det! Mina älskade föreldrar är bäst!<33

Idag!

Nu är det måndag! Igår kom jag hem och jag är lite trött så idag blir det en spa dag med en kompis! Ska bli såå skönt! Det blir ansiktsmasker, masage, god mat och lite andra trevliga saker! Ska bli så himla kul! Hoppas ni också får en skön måndag här på sommarlovet!
Lots of hearts!<3

Det regnar

Skönt att jag inte behöver vara ute och göra något! För det regnar så otroligt mycket + det blåser! Det är bara såå tråkigt! Tur att jag och min kompis ska ha en mysig inne dag! 

Midsommar

1.
2.
3.Uppe!
Fint och härligt väder!
Duktiga jag som dansade så fint runt midsommar stången med mina (några) av mina kusiner!
Glad chey!
 
God jordgubbs tårta!
Vika är bäst och vinner det hära! Jo vi! hahah! Yeh!
Fina midsommarblommor!
Pappis och jag<3
 

Hemma igen så jag kan blogga!

Nu är jag hemma igen! Har glömt (inte kunnat) skriva glad midsommar så jag gör det nu hahah! GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! Det är på ett sätt skönt att vara hemma igen efter ridlägret men endå tråkigt! Jag kan ju börja blogga igen och det är super men sakna supermycket min lilla ängel (och betty!) Anki! En enastående häst som jag hade på ridlägret! Välrldens bästa häst (med Betty såklart!) saknar henne såå mycket! Tråkigt! 
Kommer att visa vad jag fick i födelsedags present mm i kommamde inlägg!
Kram!

Ridlägret!

Nu har jag kommit till ridlägret! Jag har fått en super söt ponny som heter Anki! Anki är väldigt strässad och pigg men när man väl får henne att jobba lite så är hon jätte mysig! Några bilder kommer troligen!


MIN FÖDELSEDAG!

Idag är det äntligen min födelsedag och jag har fått en MASSA superfina precenter från mamma, pappa och Clara även fast bara pappa var hemma!:( Det dåliga med just i år är att ingen är typ hemma! Mamma är borta, Clara är borta, Sofia på läger, Emelie är på sitt landställe... Men såklart finns några av kompisarna hemma! Idag ska jag på gröna lund men innan det så ska jag äta lunch på Princess ett konditori och sedan efter grönan så blir det middag i stan med bästa pappa! Love U! Visar vad jag har fått troligen imoron!

Vattenmelon

Min frukost imorse! Mycket men inte så mättande! hahhaha! Men mätt blir man!

FREDAG

Idag är det fredag och imorgon är det min födelsedag! Jiha! Har precis kommit hem från sista lektionen i min fredagsgrupp! Vi red ut och hade det jätte kul! Vi red lite konstiga vägar ibland men det var såå kul! Vi klättrade och galopperade på en stor äng! Det var såååå kul! Idag har jag annars bara packat och städat inför söndagen! Ha en fortsatt bra fredags kväll! Nu blir det Sverige VS England i fooootboll!

Torsdags mys

Med lite glass från ben and jerry! Mmmmm.......
Lite belöning för mig själv! Hoppas ni också berömmer er själva och inte är för snåla mot er själva!
Ha en bra början av sommarlovet!

Fri som en fågel

Nu är det entlgen sommarr lov!!! Som jag har längtat! nu sitter jag bara och tar det lungt + bloggar lite! Kl 19:00 blir det träning på SATS med pt:n. Jobbigt... Men behöver det! Sen blir det kvälls mys och njutning av sommar lovet!!! Sååååå glad! Hoppas ni också får ett superbra sommar lov! Ska försöka blogga så mycket jag kan! och hoppas ni fortsätter titta in på sommaren nu också!

Fakta om Betty

Lite fakta om min älskling som ni troligen inte visste!
* Hon är född 2000
*Hon är både bäst i hoppning och i dressyr
*Hon har vart min älskling i nu ett år
*Hon har vunnit KM i dressyr (i stallet)


Skolavslutnings kläder!

Glad Chey!

Sool

Här kommer några bilder från i måndags där det var super fint väder! (bilder från lilla kameran!)
Fina mig!

Skolavslutning!

Imorgon blir det skolavslutning bilder kommer från kläderna imorgon! Såååå glad! Vädret är också på topp så jag får värkligen sköna sommar känslor! På söndag så åker ju jag på mitt ridläger så kommer troligen inte kunna blogga! Ska försöka göra några tidsinställda innan jag åker!

Äntligen!

Igår var jag och köpte blondinbellas nya bok! Isabellas hemligheter. Är för en gångs skull spänd för att läsa en bok! Tänkte börja läsa den så snart som möjligt! Den ska handla om hur man bygger upp självskänslan, hur man tar huvudrollen i livet mm.

DIMMA

Idag är det sista dagen i skolan och sen är det skolavslutning! YEY! Det tråkiga är att det är dimma utomhus och rätt kallt! Men det är iallafall en super kul dag idag! För vi slutar vid 1 och sen ska jag på bio premier, ridning + lite titt  innan skolavslutningen så att allt är bra! Ska bli en kul dag! Förutom att vi har skola till lunch.

Bio

Imorgon blir det bio premier med Sofia! Jippi! Vi ska gå på premieren av LOL där blandannad Miley Cyrus och Demie Moore är med. Hoppas den är bra! Längtar!

Ridpasset!

Idag red jag för min syster! Det var superkul! De hade avslutning och vi fick rida till fållan. Jag fick min älskling (Betty), älskar henne! Betty var då tyvärr lite (MYCKET) över taggad så det var nästan svårt att få stopp på henne efter hindrena! Men hon är endå bäst! Vi hoppade en oxer, björk, stora stockar mm. Var kul! Var endå rätt nöjd på slutet då hon värkligen krökte på nacken och hon gick såå fint så! Love her!

Härlig middag

Pasta med sockerärtor, bacon + god philadelfia (vet ej hur det stavas!)
Mmmmmm......
+
Lite goda jordgubbar!
(Måste tyvärr somsakt fota med den dåliga kameran derför är det så dåliga bilder!)

Sommar modet

Tänkte berätta lite vad jag tycker är sommar modet, vad som är snyggt och fult mm.




Ett mode (enligt mig) nu i sommar är den snygga öppna ryggen på klänningarna + vissa tröjor! Jag tycket själv att det är riktigt snyggt! Skulle själv vilja ha en sådan klänning!

I sommar är det också mycket mönster och färger! Snyggt! På bilden blir det nästan för mycket på vissa modeller men tycker endå att det är snyggt med mönster och färger det lyser upp sommaren!



Och sen till magtröjan! Jag tycker att vissa magtröjor är snygga! Som dessa på bilderna, med det kan också bli väldigt fel! Jag tycker också att det är snyggt när man har en enfärgad magtröja + mönster på kjolen eller byxorna! Själv skulle jag alldrig ha på mig en sån magtröja för att då måste man vara smal och det är inte jag! 

Hoppas ni gilla mitt lilla mode till sommar inlägget!!<3 

Vem är bäst?

JAG!!! Hahahahah! Nej men är väldigt nöjd! För i lördags vann jag en biggo fotboll! Har alltid velat ha en sån! lite konstigt men väldigt sant!

Härlig eftermiddag

Har haft nackspärr så det är inte så härligt! Men vädret är super mysigt! Bra sommar dag! Min sora syster har åkt på konfirmations läger och hon taog med sig våran kamera så har lite problem men får fota med den dåliga kareran! Får försöka att få så bra foton som möjligt! Ha det så bra sålänge! Åker nu till gudfar med pappa och tittar på fotboll, men jag ska mest vara barnvakt åk Malva, Molly och Melker deras barn! (Malins och Martins) Ska bli kul! Kommer hem vid 23:00 typ! Försöker blogga då!

Ansiktsmask

Me
Sofia

imorgon=Måndag!

Trååååkigt!!! Men på Torsdag är det skolavslutning!!!! JIPPI! Visar min klänning + mina skor som jag har på mig på torsdag! I like it like it! Bilder kommer också komma från skolavslutningen om ni vill.
Imorgon är det frilufsdag, så det är iallafall skönt! Det blir också tennis! Veckan schema!
Måndag:
Frilufsdag + Tennis
Tisdag:
Springa (med Sofia)
Onsdag:
(troligen premiär av) LOL!! Med Sofia på sergel + Ridnings avslutning!
Torsdag:
SKOLAVSLUTNING! + middag med vänner och familj.
Fredag:
Blogg dag! Hemma
Lördag:
MIN FÖDELSEDAG!!!! JIPPIE!
Söndag:
Åker på ridläger! Nybryggets

Nya saker, La France!

Lite bilder på det jag köpte i Frankrike! Såklart
Nya jeans! Alltid bra!
Lilla tjockisen i nya västen! Älskar den!
Från Zara
Ny långklänning från Tommy Hilfiger! Loveit!

Kommer sakna dig i...

Sommar min älskling!!!! Kommer inte kunna rida dig min lilla ängel! Kommer gå på två ridläger men kommer fortfarande inte rida dig! Börjar nästan gråta när jag nänker på det! Love U såååååå mycket! Du har vart min älskling nu i 1 år!
LOVE UUU!!!

Choklad fondue


Instagram

Hittade precis en ny grej i blogg.se, Remby! Man gör typ collage och jag tycker iallafall att det blir superfint! I collaget ser ni några av mina Instagram bilder. Ni får gärna followa mig, jag heter Majkotts. Skulle bli superglad!

Colourful


Ridpasset

Idag var det super fint väder så vi red ut! Jag fick Nico, en stor häst med mycket muskler och styrka! Vi red runt lite i skogen först. Då travade vi ungefär hela tiden vi galopperade mycket också i backarna! Vi kom sedan fram till fållan (terrängbanan) där fick vi rida fritt, vi fick både rida dressyr eller om man ville hoppa på hindrena. Jag hoppade lite men direkt om jag kom en liten bit bort från flocken så fick Nico alltid panik! När jag sedan skulle hoppa efter så bara skenade han iväg! Han var såååå stark! Läskigt stark! Tror att han blev lite rädd! Men annars gick det bra! Han hoppade fint och säkert (när flocken var nära!). Nu blir det choklad fondu! Jummie!


Bästa helgen ever!!

Denna helg blir den bästa ever! Hela helgen med bästa Sofia!! Imorgon blir det grönan och idag lite spa + ansiktsmaskar, roliga sminkningar + en super god choklad fondue!! Skön helg!! Bäst!

Dagens outfit

Jeans-Mango
Blus-Hollister
Sjal-Lindex

Till I Sommar


Ny header<3 + färger!

nu har jag lagt in en ny header + lite nya färger! Vet att det är en enkel header men jag gillar den! Bilden är lite gammal men blev perfeckt! Älskar den typ.. Hoppas ni också gillar den!

Bra Dag

Idag är det torsdag. En ok dag. På eftermiddagen så har jag vart ute och sprungit! Det var jätte jobbigt men kul för att Sofia och jag får typ alltid någon prat sjuka! Nu sitter jag och tittar på "How i met youre mother" alltid kul! Sen blir det lite läxor. Det bästa är att snart slutar vi!! Sååå skönt! + det är min födelsedag! YEY!

Härlig RESA!

Nu är jag hemma igen! Förlåt för bloggningen men blev lite problem med internet! Här är det vi gjorde!
DAG 1.
Vi kom fram till det mysiga hotellet i Mougins. Först tog vi något att äta för att ha lite mat i magen! Hhaha. Sen blev det ett långt skönt dopp i den mysiga polen.Vädret var nästan på topp, så det var inget att klaga på! Efter det blev det en dusch för att sedan fixa i ordning sig till middagen. Vi åt middag i gamla stan (mougins) med Farmor och farfar! En god middag med en skön kvälls värme!
DAG 2.
Vi vaknade med en klar blå himmel. Solen lös över Nice och vi gick för att äta frukost. Efter en god frukost åkte vi till cannes för att shoppa lite. Det blev en mysig shopping tur. (bilder kommer). Efter det åt vi lunch och en god glass. Sen åkte vi hem till hotellet för att möta upp kusinerna som hade kommit. Vi badade sen och hsde det kul! Middagen åt vi på hotellet.
DAG 3.
Vi åkte på eftermiddagen till Antib, efter ett långt och skönt morgon dopp. Där åt vi crepps och tittade lte på utsikten i mysiga Antib. Senare åkte vi till Cannes igen för att shoppa och titta lite. Efter shopping turen blev det en gosig piknick med kusinerna och farmor och farfar, + lite bad i havet i solnedgången!
DAG 4.
Sista hela dagen. Så vi njöt lite extra mycket. Efter morgon doppet (lååångt) så åkte vi till Grass och åt lunch och tittade på parfymtillvärkning. Senare blev det Cannes igen och sedan drog vi hem till hotellet igen. På kvällen åt vi alla (tillsammans sålart) på en jätte mysig resturang och åt en 5 rätters middag. Det var super gott!
Bilder från resen!!
Hhahahah!! Vet såå fina bilder! LOVE IT!

Home again!

Nu är jag hemma igen! Blogginlägg kommer först i efftermiddag från resan. Vad jag har gjort och en STOR bildbomb! Hoppas ni alla mår bra! Nu kommer jag börja blogga som vanligt igen så alla vet!
problemet är att jag inte kan ladda upp nya bilder så vi får väll se! Hoppas det funkar bättre i efftermiddag!!!

Nice

Nu har jag kommit fram till Nice! Så skönt och varmt här! Har precis tagit ett dopp i den jätte mysiga poolen. Hotellet är super! Kl: 19:30 blir det middag i den mysiga staden Mougins (som ligger nära hotellet) tillsammans med familjen. Kan tyvärr inte ladda över bilderna till datorn:(Vi tog bara med pappas och mammas dator! Tråkigt! Men när jag kommer hem på onsdag då blir det en bild bomb med nya bilder! Kommer också kunna blogga mycket mer än vad jag trodde så det är bra! Det finns nämligen gratis Wi-Fi på hotellet men tyvärr är det super segt!  

Jag vet att bilden har superdålig kvalité men somsagt så fungerar det inte att ladda över bilderna från systemkameran... Men så här ser det iallafall ut utanför mitt hotellrum.

HEJDÅÅ!

Nu åker jag om 6 tim till LA FRANCE!! Så jävla skönt!! oc bonus! JUSTIN ÄR I FRANKRIKE!!! Fast han är i paris!!!!!!!!!!! Asså! Så HIIMLA avundsjuk på de fansen där!!!! Tror jag ombokar flyget nu! Vi får väll se!? Ligger död nu så om du ser det här JUSTIN! (som hanalldrig skulle göra men sluta alldrig glömma!) så vill jag sjukt gärna gå på röda mattan med dig!
Så kommer iallafall inte kunna blogga! Kanske något inlägg vi får se ska försöka så gott som möjligt! Älskar er!

Is That A Smothie

Love
It
<3

Klart!

Nu är jag typ klar med all jag skulle göra! Glad tjej! Har också fått reda på nya belive nyheter!! YEY! tex. att beive biljetterna troligen släpps imorgon!!!! Lovee!!
Snart ska jag iallafall åka och rida! Ska bli super kul! Men först lite mellis! Ha det bra!
fiina!!

Hemma slapp

Nu är jag hemma. Idag är det halv dag men vi har oparation daksvärket. Då vi ska samla in pengar till UNICEF. Jag ska gödsla gräs mattan och får 150kr! Blääää! Men då är det iallafall klart! Sedan blir det ridning men först lite hemma gjord lunch! Pasta med bacon! Enkelt men gott!