Härlig RESA!

Nu är jag hemma igen! Förlåt för bloggningen men blev lite problem med internet! Här är det vi gjorde!
DAG 1.
Vi kom fram till det mysiga hotellet i Mougins. Först tog vi något att äta för att ha lite mat i magen! Hhaha. Sen blev det ett långt skönt dopp i den mysiga polen.Vädret var nästan på topp, så det var inget att klaga på! Efter det blev det en dusch för att sedan fixa i ordning sig till middagen. Vi åt middag i gamla stan (mougins) med Farmor och farfar! En god middag med en skön kvälls värme!
DAG 2.
Vi vaknade med en klar blå himmel. Solen lös över Nice och vi gick för att äta frukost. Efter en god frukost åkte vi till cannes för att shoppa lite. Det blev en mysig shopping tur. (bilder kommer). Efter det åt vi lunch och en god glass. Sen åkte vi hem till hotellet för att möta upp kusinerna som hade kommit. Vi badade sen och hsde det kul! Middagen åt vi på hotellet.
DAG 3.
Vi åkte på eftermiddagen till Antib, efter ett långt och skönt morgon dopp. Där åt vi crepps och tittade lte på utsikten i mysiga Antib. Senare åkte vi till Cannes igen för att shoppa och titta lite. Efter shopping turen blev det en gosig piknick med kusinerna och farmor och farfar, + lite bad i havet i solnedgången!
DAG 4.
Sista hela dagen. Så vi njöt lite extra mycket. Efter morgon doppet (lååångt) så åkte vi till Grass och åt lunch och tittade på parfymtillvärkning. Senare blev det Cannes igen och sedan drog vi hem till hotellet igen. På kvällen åt vi alla (tillsammans sålart) på en jätte mysig resturang och åt en 5 rätters middag. Det var super gott!
Bilder från resen!!
Hhahahah!! Vet såå fina bilder! LOVE IT!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback