Skriv din beskrivning här!

Imorgon:)

Åh imorgon riktigt tidigt på morgonen åker jag, min familj och kompisar till New York! Äntligen! Hahah äntligen står det att den en dag kvar tills New York på big day! Åh vill shoppa såå mycket har värsta långa listan. Kommer att försöka blogga lite när jag är där men ni kan inte förvänta er för mycket! Men annars ses vi om 11 dagar! (Kommer iallafall blogga lite det kan jag lova!)
Puss och ha ett bra höstlov!
Bild från hoppningen (KM) i söndags från Louise.


Going of soon!

Snart åket jag äntligen till shopping och värme kan det bli bättre! + inga läxor såklart! Idag har vi iallafall hoppning på ridningen och jag hoppas att jag får min älskling idag för att hon är tillbaka från vilan! Annars tror jag att jag kommer att frå Brownie igen. Idag har vi annars haft en halvdag! Ganska skönt kan man väl säga! Efter hoppningen blir det plugg inför prov imorgon och lite andra läxor för att sedan mysa upp framför Svenska Hollywood Fruar! Bästa!
Puss!
Ps. Förlåt för sååå dålig skärpa på bilden men har inte så mycket till kamerorjust at the moment så det blev taget med ipaden istället. Det är iallafall vad jag har haft på mig idag
Klänning-H&M
Kofta-Hunkydory
Thigts-H&M
Hade också stövlar på mig- Hunters


Grattis!!!

Åh grattis älskling! Idag så fyller Emelie 13 år och jag hoppas att hon får en suverän födelsedag! Jag älskar dig besti! 
Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år ja vist ska hon leva ja vist ska hon leva ja vist ska hon leva ut i hundrade år! Grattis Emelie!
Pusss och Grattis!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Video!

 
Lite dålig kvalite!
Här kommer videon från km! Asåå tycker själv att ritten inte ser så himla bra ut. Men är ändå nöjd för att jag var med och att hon hoppade så fint. Dessvärre tråkigt att hon var så himla rädd för flaggan! Det är derför vi får 4 fel:(  Det ser ni vid 0:45! Hehe lite fail! Men älskar henne ändå! 
 

Maroilen och jag!

Bästa jag och Marolien!<3
 

Jobbig dag

Har som vanligt haft en ganska kort dag i skolan som jag alltid har på måndagar. Efter det åkte jag hem och åt för att sedan åka till SATS för att träna med min PT. När jag hade tränat klart åkte jag hem igen och gjorde lite läxor. Då det också blev lite panik i familjen... Hehe. Nu så sitter jag och myser upp i sängen och tittar på Projekt Runway Sverige. Myyys! Nu måste jag fortsätta att titta! Bye!
Puss!


Helgen!

Idag har jag hoppat en clear round på KM. Dessvärre fick jag 4 fel:( Kommer berätta mer sen och lägga upp filmer och bilder.
Igår på morgonen spelade jag tennis för att sedan åka in till stan där jag köpte nya vita ridhanskar och åt sushi! Efter det åkte vi till en möbel butik i Täby där jag köpte en skrivbords stol och en liten sitt pläd. Köpte också två lampor! Nöjd med mina köp (eller mammas och pappas!). Nu är det söndag kväll och det blir Solsidan!
Puss!

LYX VS BUDGET

Gud vad jag älskar sånna hära skor! De är bara sååå snygga! 
Ja som ni ser:
Högklackade pumps
Jeffrey Campbell-1695Kr
Modekungen-799kr
 
Jag bara ÄLSKAR Jeffrey cambel! Men därimot är de sorna fån modekungen VÄLDIGT lika. Dom är ju kopior så inte så konstigt! Jag älskar iallafall båda skorna! De från Jeffrey Campbell är deriomt väligt dya och alla har ju inte råd att köpa så dyra skor. Men om man är intresserad av skor så tycker jag faktiskt att de är värda pengarna!

Bästa Känslan

Har precis duschat och satt på min min systers härliga Coldplay tröja! Älskar den tröjan! Den är bara för mjukis asså. Har iallafall kommit hem nu från tennisen med Klara och somsagt duschat. Nu blir det läxor för att sedan ha lite mys framför tvn. Imorgon är det torsdag och det kommer bli mäst en slapp dag (förutom skolan såklart! Slutar 15:25). Tyvärr har jag inte fått tillbaka min nya kamera än så måste fota med min gamla kamera fortfarande. Hoppas att kameran blir klar imorgon.
Puss!
 
 
 

Fredag!

Härligt med fredag igen! Efter den här skoldagen behöver jag bara gå 2 1/2 dag i skolan och sedan åker jag till New York och Florida! Åhhhhh vad jag har längtat efter värme nu! Ska bli så kul! Åker dit med min familj och några vänner! Myys. Idag efter skolan blir det iallafall som vanligt att jag åker och rider och då kommer jag också få reda på vem jag ska hoppa på KM på söndag. Efter det ska jag på en supermysig middag och sova över. Ska försöka blogga mer idag! Men det kanske blir lite svårt så ni kan inte ha för mycket förväntningar!
Puss


FÅR KAMERAN

Imorgon får jag min kamera tillbaka! Ska försöka fota lite höst bilder om jag hinner! Kommer iallafall bli superglad om jag kan hämta ut kameran! Skriver så fort som möjligt här på bloggen när kameran är hemma igen!
Puss!

Idag!

Idag har jag gått i skolan som vanligt! Efter det åkte jag hem och tog lite mellis för att sedan åka till stallet och rida dubbel pass! Red för min syster idag. Fick rida Brownie båda passen! Lååång halsiga brownie! Passen gick bra tycker jag ändå! Nu blir det Svenska Hollywood Fruar! Skön kväll!
Fick rida den hära lilla killen idag!

Måååååndag

Måndag igen da! Har precis kommit hem frånskolan och softer lite! Ska snart börja titta på ett nytt avsnitt av pretty little liars! Sååå spännande! Efter det ska jag äta, för att sedan åka och köpa nytt puder (fondation). När jag är klar med det draar jag till stallet och fotar med gamla kameran om jag hittar laddaren! Annars blir det bara plugg! 
Puss!

It's Sunday

Idag är det söndag och idag blir det en dag med kusinerna. Får inte gå på träningen idag för Mammis och pappis men är hemma istället. Myser lite och tittar på nya Justin nyheter! Sen på eftermiddagen åker vi till Solentuna för att äta middag hos våra kusiner! Ska bli kul! På kvällen sen blir det pluggning och tråk! Men sen börjar den sista hela veckan innan höstlovet! Veckan efter åker jag på torsdagen till New York! Längtar så!!!!
Bild från förra besöket i USA (Hawaii)


Love The Life You Live

Lördag idag då jao! Idag har jag ett ganska full späckat schema idag! Först tennis som jag nu är påväg till. Efter det blir det till stan och köpa lite presenter och äta. När vi är klara med det blir det hem igen och troligen baka något otrolig gott! På kvällen sen så har vi gäster! Härlig dag!
Ps. Förlåt för att jag fortfarande använder arkiv bilder men snart kommer otroligt vackra höstbilder! Så vänta! Här kommer en gammal sommarbild!


+-+-+-+-+

+Snart drar jag och min familj till New York och Florida!
-Skolan är så jobbig just nu
+Så glad att jag började se på Pretty little liars! Är redan på avsnitt 20
-Har vart sjuk nu i 7 veckor i RAD! Orkar inte mer nu! Måste få börja träääääna igen! Håller på att bli galen
+Jag ska rida imorgon
-Min kamera är inne på lagning och den kommer inte vara klar försen på onsdag!
+Det blir en helhelg med kusinerna! Alltid mysigt!
Åhhhh! Älskar att hitta gamla bilder! Hittade de hära från Eygpten
 
 

Kvälls Mys

Nu så har jag gjort min läxa klar, städat upp lite i mitt rum, fixat ett ärende och hunnit titta lite på pretty little liars! Skön dag! Nu så ska jag titta på kockarnas kamp, New girl och Revenge! Bra tv kväll! Hoppas ni cokså har haft en bra dag!
Åh bara älskar den här bilden! Vet inte rikitig vart den är ifrån men den är bara så otroligt vacker!

Favorit serier

Tänkte bara berätta lite om mina favorit serier.
I en serie vill jag gärna se mycket rommantik och spänning. Jag älskar serier som strävar efter något! Såklart ska serien vara på engelska! Det är ju okej att det finns någon riktigt snygg kille med också! 
Mina favorit serier!:
  • Gossip girl
  • Pretty little liars 
  • Vampire daires
Dem hära serierna är från topp till tå mina favorit serier! Reckomenderar att börja föja! Värkligen värt tiden!
           
 
        
 
       
 
 
 
                                            
 
 
       
          
 
 
 
 
 

Mycket av allt

Gud vad det är mycket att göra nu för tiden! Idag har jag iallafall gått i skolan efter skolan blev det tennis! Har också bakat tills att jag och Emelie ska stå i kafét imorgon! Jag har också gjort lite läxor. Nu så ligger jag i min säng med tvn på och bara myser! Just nu är livet skönt.
Puss!


Today's

Idag så ha jag en gansak lugn dag i skolan. Fast brukar endå vara super trött i slutet på dagen! Efter skolan blir det troligen tennis om jag känner mig bättre. Är fortfarande sjuk! Efter tennisen så blir det läxor och lite tv mys eller kanske Pretty little liars! Är på avsnitt 17 och det är bara för spännande! Alltid kul att börja på en ny serie. Nu måste jag iallafall åka till skolan så  PUSS!
Dålig kvalit´e men här ser ni mina nya tänder!

Ridningen!

Idag fick jag rida Eminem. Han är en otroligt fin ponny men väldigt enärvisk! Och jag själv är lite enärvisk så det blev lite piggt men aja. Lektionen började med att vi gjorde serpentiner och framdelsvändningar. Lektionen började toppen för min del! Han lyssnade var lugn och värkligen konsentrerad. Men sen när vi hållde på med olika uppgifter på stora mitt volten i trav kändes det hämskt! Han låg steget före och var för pigg! Han lyssnade inte och det kändes inte så bra! Men i gallopen blev han bättre! Efter arbetet på mittvolten så fick vi jobba frit i en stund och det var äntligen då de sista minutrarna han värkligen började slappna av! Jag jobbade bara i skritt och det kändes värkligen bra! Han följde mig, var mjuk och lugnare! Men en helhet av lektionen var han för hettsig och inge bra med mina hjälper! Tror att jag passar bättre med lite segare typer av hästar som min lilla älskling!
Bild på Anjelica och Eminem<3

Lovley Day

Det har faktist vart en väldigt bra dag idag! Jag har ritit allt i skolan gick bra och nu är jag hemma igen! Jag har inte behövt göra några läxor och nu blir det snart svenska hollywood fruar! Det är nog det bästa på hela veckan! Hahahah det och solsidan! Kanske skriver lite mer om hur det gick på ridningen sen! 
Puss!
Ps. Min kamera är inne på lagning och får inte tillbaka den försen på Onsdag nästa vecka! Så kommer inte kunna ha en massa nya bilder men ska försöka att ta lite med den gamla kameran!
En liten bild på Eminem och min syster som jag red på idag!

Tisdags morgon!

Nu är det tisdag och idag blir det ridning! Jag ska snart till skolan först. Efter skolan blir det läxgörande! För att då sedan åka till stallet! Hoppades på att jag skulle få älsklingen men nu fick jag reda på att hon är på vila:( Så vet inte riktigt vem jag vill ha en skulle gärna vilja ha någon jag inte ridit på länge. Efter ridningen blir det hem och göra läxor och efter det som vanligt en mysig hemma sittar kväll framför tvn! Vanlig men en bra dag! 
Puuuuuuss!
Fin dag idag! Eller hur?
 

Off you go

Nu så har jag gjort mina läxor och fixat lite mini saker! Känns skönt! Idag så har jag vart i skolan men hade en ganska kort dag men skolan är endå jobbig! Efter skolan blev det till tandläkaren off you go tandställning. Efter det åkte jag hem igen och jag hjälpte till att göra mat! Vi åt och efter det blev det läxgörande! Nu så blir det Prodject Runway Sverige! Måndags mys!
Bjuder nu på en otroligt vacker bild på syrran! Love you!

Tandställning=Borta!

Idag så har mitt liv typ förendrats! Jag har tagit bort min tandställning! Fantasticoooo! Sååå glad! Men nu måste jag bära en skena på nätterna i ett helt år! Så det är inte riktigt över men det är iallafall skönt att rälsen är borta!
Här kommer bilder på på mina gamla tänder snart kommer det bara vara bilder utan tandställning!
Med tandställning!
Det kommer att komma bilder på mina nya tänder! Hahahah! Men har inga bra hitils! Men jag säger bara att det är stor skillnad!


Helgen i bilder

Sushi som lunch på lördagen!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freeeedag

Har precis kommit hem från skolan. Ska fixa lie saker för att sedan åka till stallet! Myyyys! Sen ska jag på middag till några väldigt bra kompisar. (men skulle hälldre vilja vara med andra kompisar! Men dem är också jätte snälla så). Efter middagen så kommer nog klockan vara väldigt mycket så kanske inte kommer kunna blogga något mer men kanske gör något tidsinställt med lte arkiv bilder eller något för kamerans laddare är liksom lite borta just nu men ska hitta den så snart som möjligt!
Puss!

Missoni

Äntligen har mina missoni grejor kommit! Kom igår! Är så nöjd med sakerna och allt passar! Love Missoni! Väldigt glad att jag fick mina Missonis! Good life!


Lovley Pics

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag!

Idag är det Torsdag och jag har haft en ganska lång dag i skolan! Men efter skolan var jag men Sofia som gjorde livet mycket roligere den dagen iallafall! Vi tittade på Pretty Little Liars! Sååå bra! Började titta på det idag och det är värkligen spännande men också lite läskigt! Tror att jag ska fortsätta titta på det! Alltid bra att ha en ny serie på gång! Nu blir det snar Revenge och New girl! The best of the best!
Old beberfever!
                       

Kanelbullens Dag

 
 
Åh äntligen är et kanelbullens dag igen och livet blev lite bättre! Så såklart har jag njutit av en god kanelbulle med familjen och bästisen!

Bästa med livet

Nu ska jag ta en lång varm skön dusch för att sedan basta och fixa naglarna! Livet är bra asså! Kanske lägger upp bilder på recultatet men mina naglar brukar inte bli så snygga men vi får se! Hoppas på det bästa! Efter det blir det Dallas och Simson the movie! Det är det jag kallar en bra kväll!
Hittade de hära bilderna! Clara (min syster) tog de på sin kompis! Så härliga!
 

Inget

Blir ingen tennis idag igen för 3 veckan i rad! Gick på idrotten idag och det var inte så jobbigt men nu mår jag värkligen dålig mår illa och har ont i huvudet! + min förkylning! Så stannat hemma idag igen! Men det tråkiga är att jag inte får träna på SATS imorgon och det är såå kul (och jobbigt!)! Men livet är väl så! Känner mig bara som värsta soffpotatisen! En liten tjock korv liksom! Dör om jag inte är frisk nästa vecka! Är nu inne på 5 veckan!


Onsdag Onsdag Onsdag

Nu är det Onsdag och jag försöker vara lite glad. Är inte peppad inför dagen men Emelie håller alltid mitt humör uppe så hoppas hon finns där idag också! Senare på dagen blir det tennis! Efter det blir det nog lite mys, bloggning och läxgöring!
Schema!
  • 8:10 - 14:20 Skola! Kort dag men ganska jobbig
  • Tennis med Klara
  • Hem 
  • Läxgöring
  • Mys framför tvn och bloggning
Älskar dig min käraste syster du betyder allting för mig!

Tisdags mys

Läxorna klara och tv myset kan börja. Har också tagit en varm skön dusch! Livet är skönt här hemma. Här kommer bilder på min lilla kväll!
 
 
 

Home lovley Home

Nu är jag hemma igen efter ett tiori tillfälle då vi hade sists träning! Det var kul! Nu så är jag hemma igen och ska börja med mina läxor! Efter det blir det Svenska Hollywood fruar! Bästa asså! Imorgon är det en ganska jobbig dag i skolan för att sedan spela tennis. Inte supertaggad för morgondagen men får försöka hålla humöret uppe!
Puss!
Ps. Bjussar på en otroligt söt Justin bild med hans dansare!


American Apple Pie

 
 
 
 
 
 
I söndags bakade jag en super god american apple pie! Blev väldigt nöjd med den! Gotti Gotti!!

Lyx middag!

Åh har haft en väldigt bra kväll! Fått mycket omsorg av familjen och vi har ätit en liten måndags lyx middag som bestog av lamm file, bea, potatis rösti och goddi goddi tomatisar! Härlig kväll! Nu sitter jag och myser framför tv:n.
 

Måndags ridning

Var med och fotade på Emelies ridning! Blev väldigt bra! Så här kommer bilder!
GLÖM EJ ATT LÄNKA OM NI LÅNAR BILDER!
Emelie och Betty (lilla plutten, älskling, ängel ,BÄST I VÄRLDEN! Hahha)
 
 
 
 
 
 
Kristina och Comtessa
 
 
 
 
 
Angelica och Eminem
 

 
 
Ebba och Little May
 
Si och El Paso
 
 

Kristina och Eddie
 
Rasmus och Sonny

 

Måndags tråååk

Nu är det måndag igen och det suger! Idag så ska jag nog inte göra något speciellt bara vila upp mig från min förkylning så jag blir frisk igen och förhoppnings vis en lång tid fram. Här kommer min veckas schema!
Måndag: Bara vila och göra läxor
Tisdag: Rida!
Onsdag: Spela tennis med Klara
Torsdag: Träna med min PT på SATS
Fredag: Rida
Lördag: Spela tennis med syrran
Söndag: Gå på söndags middag hos några kompisar