Bloggar jag läser!

Dessa bloggar läser jag för att jag älskar dem! Vissa läser jag nästan varje dag och vissa läser jag bara ibland eftersom jag inte hinner.

DAGLIGEN

http://fokis.se/
Den handlar om en tjej som heter Foki (eller hon heter inte det men hon kallas för det på bloggen), om hennes vardag och hennes egna företag Fokiwa. Jag älskar verkligen hennes roliga och fina kläder och hennes design på bloggen, den är bara sååååå fin! Dessutom lägger hon upp jättefina bilder på vad hon gör dagligen.


Hon ser typ ut som en docka men hon är verkligen jätteduktig! =)

En av alla fina bilder som hon har lagt ut på sin blogg (de är tagna av hennes pojkvän eller kompis eller något)

http://majzan.blogg.se/
Den här tjejen heter Maja och hon går i min klass. Det var hon som hade gjort min förra header som jag verkligen tyckte om. Hon skriver om sin vardag och om hästar.


En bild från hennes blogg

http://linaotwiggy.blogg.se/
Tjejen som bloggar heter Lina och vi gick i samma klass i lågstadiet. Hon bloggar precis som Maja om sin vardag och hästar.


Bilder på henne och hennes favorit häst Twiggy

http://emeliesturk.blogg.se/
Emelie och jag går i samma klass och i samma ridgrupp på onsdagar. Hon är en van blaggare som bloggar om sin vardag, hästar och ridning.


IBLAND

http://kenzas.se/

Kenza är, som de flesta vet, en mycket van och känd bloggare och modell. Jag tycker hon är jätteduktig och hon brinner för sitt yrke.



http://lidingouss.blogg.se/
Tjejerna som skriver på den här bloggen rider på min ridskola och de är verkligen superduktiga, både på att rida och på att blogga. Deras design är supersnygg och de byter ofta och det är kul. De tar dessutom superfina bilder!


En av alla fina bilder jag hittade på bloggen

Jag läser såklart andra bloggar också men det här är några av mina favoriter.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback